pizmak31 10.09.03, 13:59 Wyjazd z Dworca Warszawa Stadion o godzinie 6.50! W sobote. Hurrrrra! I bilety tansze o zlotowke! Mam je juz w swoim portfeliku. Cztery normalne i studencki dla Ilusia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhan Yeah 10.09.03, 14:12 pizmak31 napisała: > Wyjazd z Dworca Warszawa Stadion o godzinie 6.50! W sobote. Hurrrrra! I > bilety tansze o zlotowke! Mam je juz w swoim portfeliku. Cztery normalne i > studencki dla Ilusia. Guru udziela Ci, Piżmaku, oficjalnej pochwały za wzorowe wypełnienie tego zadania. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Do Kazimierzy 10.09.03, 14:19 Yeah !!!! Jak ja tam dotrę na taką godzinę kurwa z tego mojego zadupia...chyba bedziecie mnie musieli duchowo ściągnąć.. jezu, co ja pierdolę, lecę na skrzydałach ! Ja puszka metalowa zrobić wszystko !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 Re: Do Kazimierzy 10.09.03, 20:37 Jadę z rodzina do Kazimierza w sobotę - może się spotkamy??? Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Do Kazimierzy 12.09.03, 10:06 Mam propozycję spotkania się np pod kasami dworca autobusowego, o , powiedzmy, 6.30-35. Aha, jakby ktoś nie wiedział, dworzec ten jest na rogu Al. Zielenieckiej i Targowej Kasy tam chyba są jakieś ? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Do Kazimierzy 12.09.03, 10:20 aislinn napisała: > Mam propozycję spotkania się np pod kasami dworca autobusowego, o , powiedzmy, > 6.30-35. > > Aha, jakby ktoś nie wiedział, dworzec ten jest na rogu Al. Zielenieckiej i > Targowej > > Kasy tam chyba są jakieś ? Są w środku w hali takiej. Co z propozycją Jacka? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Pytanie zasadnicze 12.09.03, 11:15 W zasadzie skierowane w stronę Hawka: czy bierzesz w końcu sprzęt grający ten o którym kiedyś mówiliśmy? Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Pytanie zasadnicze 12.09.03, 11:16 O, właśnie, bo tak nie wiem co prawda o jaki sprzęt chodzi , ale PANAS nie jedzie Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Pytanie zasadnicze 12.09.03, 13:22 Bym wziął gdybym nie zgubił pilota. Jak mówiłem bez pilota nie da rady tego uruchomić, bo guziczki do włączania są lekko mówiąc rozjebane. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Pytanie zasadnicze 12.09.03, 13:23 hawkshaw napisał: > Bym wziął gdybym nie zgubił pilota. Jak mówiłem bez pilota nie da rady tego > uruchomić, bo guziczki do włączania są lekko mówiąc rozjebane. No to ch... Sami będziemy śpiewać Hawk - Ty Beatę, bo masz wprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
hawkshaw Re: Pytanie zasadnicze 12.09.03, 13:34 Nie ma sprawy, ale spróbuję cos grającego skombinować. W najgorszym przypadku będzie to discman z kolumnami. Słychac całkiem nieźle Odpowiedz Link Zgłoś