Gość: jkmjkm IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 23:36 "Róbta co chceta"-chyba premiera powinna odbyć się w Technikum Budowlanym w Toruniu,tacy wierni wyznawcy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marmaris Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 23:43 Dlaczego fundacja, na którą ludzie płacą pieniądze, aby pomagać chorym dzieciom finansuje zupełnie inne przedsięwzięcie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkmjkm Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 23:50 Gość portalu: marmaris napisał(a): > Dlaczego fundacja, na którą ludzie płacą pieniądze, aby pomagać > chorym dzieciom finansuje zupełnie inne przedsięwzięcie??? Dla kasy!kasiorka się liczy!Marketing trzeba robić. Owsiak nieźle żyje przez cały rok,a wysilać gardło musi tylko kilka dni w roku. Tolerancja dla bogatych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Dywizjon B-52 i dużo dużo napalmu IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 15.09.03, 23:43 Dywizjon B-52 z setkami ton napalmu to jedyna rada na degeneratów owsiakowych, Wypalić żywym ogniem owsiaka- pierwszego demoralizatora młodych ludzi! Żebyś Owsiak capie , przez 1 minutę był trzeżwy to może zdołałbyś pojąć ogrom, ogrom zła które wyrządzasz ludziom. Wielką Orkiestrą nie odkupisz win . Opanuj się człowieku. Opanuj się !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZleWarZ Re: Dywizjon B-52 i dużo dużo napalmu IP: *.gorzow.mm.pl 16.09.03, 00:11 Gość portalu: jac napisał(a): > Dywizjon B-52 z setkami ton napalmu to jedyna rada na > degeneratów owsiakowych, > > Wypalić żywym ogniem owsiaka- pierwszego demoralizatora > młodych ludzi! > > Żebyś Owsiak capie , przez 1 minutę był trzeżwy to > może zdołałbyś pojąć ogrom, ogrom zła które wyrządzasz > ludziom. > > Wielką Orkiestrą nie odkupisz win . Opanuj się > człowieku. Opanuj się !!!!! A tak wlasciwie to o co Ci czlowieku chodzi??? Dlaczego twierdzisz ze Owsiak jest ciagle nietrzezwy??? Jakie niby winy ma odkupic orkierstra??? Ciekawe jak duzo Ty zrobiles zeby nasz swiat byl lepszy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ninos Re: Dywizjon B-52 i dużo dużo napalmu IP: *.hd.pl / 192.168.12.* 16.09.03, 15:15 Gość portalu: jac napisał(a): > Dywizjon B-52 z setkami ton napalmu to jedyna rada na > degeneratów owsiakowych, > > Wypalić żywym ogniem owsiaka- pierwszego demoralizatora > młodych ludzi! > > Żebyś Owsiak capie , przez 1 minutę był trzeżwy to > może zdołałbyś pojąć ogrom, ogrom zła które wyrządzasz > ludziom. > > Wielką Orkiestrą nie odkupisz win . Opanuj się > człowieku. Opanuj się !!!!! Byles na Woodstocku zeby sie na ten temat wypowiadac? Skoro uwazasz ze Woodstock to takie wielki zlo to moze zacznijmy te czystki moralizatorskie od dyskotek? Tam jest znacznie wiecej narkotykow i przemocy...Jesli o to Ci chodzi, bo nic innego mi do lba nie przychodzi. Zreszta, slowem malego sprawozdania, w tym roku na Woodstocku bylem drugi raz...na oczy zadnej bojki tam nie widzialem, narkotykow tez cos widac nie bylo... Ale co tam, dla wszystkich "tych porzadnych" ktorzy boja sie pokazac COKOLWIEK po sobie innego, woodstock zawsze pozostanie impreza dla meneli i odpadkow spolecznych...Szczegolnie gdy Ci "porzadni" cpaja gdzies po katach, albo sa tak naiwni iz mysla ze reszta Polskiej mlodziezy to jakies swietoszki...szczegolnie tej chodzacej nalogowo na dyskoteki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: IP: *.chello.pl 15.09.03, 23:53 Gość portalu: jkmjkm napisał(a): > "Róbta co chceta"-chyba premiera powinna odbyć się w Technikum > Budowlanym w Toruniu,tacy wierni wyznawcy! Te dresy z technikum mają tyle wspólnego z owsiakiem, co Ty z myśleniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkmjkm Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.03, 00:07 Gość portalu: asdf napisał(a): > Gość portalu: jkmjkm napisał(a): > > > "Róbta co chceta"-chyba premiera powinna odbyć się w > Technikum > > Budowlanym w Toruniu,tacy wierni wyznawcy! > > Te dresy z technikum mają tyle wspólnego z owsiakiem, co Ty z > myśleniem. Przecież napisałem "wierni wyznawcy" a to chyba oznacza,że mają dużo wspólnego z Owsiakiem.O co Tobie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Owsik dobrze się przysłużył anarchii w Polsce IP: *.net.autocom.pl 16.09.03, 00:17 jego debilna lewacka dewiza "róbta co chceta" zachęciła tych młodych bandytów. Lewackiemu pseudoidolowi mówimy NIE, twoje miejsce jest w więzieniu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: Owsik dobrze się przysłużył anarchii w Polsce 16.09.03, 00:58 oczywiscie, ze wszystkiemu winien jest owsiak, spier... zakmpleksione stare grzyby i chlopcy z wiejskich dyskotek, wybierzcie sie choc raz na przystanek woodstock to zobaczycie, o co chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel, Zurych Re: Owsik dobrze się przysłużył anarchii w Polsce IP: 130.60.71.* 16.09.03, 01:18 Akurat "Woodstok" to wlasnie zakompleksioni chlopcy z wiejskich dyskotek. A WOSP to propagowanie zebractwa jako modelu wychowaczego, IMHO demoralizuje. Co do "robta co chceta" to uwazam ze o niebo bardziej konstruktywne jest "Musicie od siebie wymagac, chocby inni od was tego nie wymagali", naprawde na drugim zajedzie sie duuuzo dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Owsik dobrze się przysłużył anarchii w Polsce IP: *.net.autocom.pl 16.09.03, 01:26 a ty z pokojowego patrolu żeś się urwał, nieźle dowaliliście paru gościom co? Róbta co chceta, bijta kogo chceta, demolujta co chceta Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: Owsik dobrze się przysłużył anarchii w Polsce 16.09.03, 15:44 to nie byl pokojowy patrol, tylko jakies karki-ochrniarze wynajeci do pilnowania sprzetu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Owsik dobrze się przysłużył anarchii w Polsce IP: *.ini.unizh.ch 16.09.03, 16:28 To dlaczego pokojowy patrol nie upilnowal wlasnych ochroniarzy? yasny napisał: > to nie byl pokojowy patrol, tylko jakies karki-ochrniarze wynajeci do pilnowani > a sprzetu ... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: IP: 130.60.71.* 16.09.03, 11:20 > Niech zyje Jurek Owsiak!!!!!!! ...ale na swoj rachunek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: IP: 130.60.71.* 16.09.03, 11:20 > Niech zyje Jurek Owsiak!!!!!!! ...ale na swoj rachunek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzytwa Re: IP: *.pcz.czest.pl 16.09.03, 11:02 Gość portalu: jkmjkm napisał(a): > "Róbta co chceta"-chyba premiera powinna odbyć się w Technikum > Budowlanym w Toruniu,tacy wierni wyznawcy! To samo mi przyszlo do glowy, zanim jeszcze rozwinalem watek! Odpowiedz Link Zgłoś
masakra3 Do jkmjkm, marmaris, jac, bart, Pawel, bart itd. 16.09.03, 12:47 Eeeee Yoooo!!! jkmjkm, marmaris, jac, bart, Pawel, Zurych, bart, Pawel, brzytwa!!! (bez względu na to czy za tymi nickami kryje się jeden czy kilku palantów) zadaj sobie 2 pytania prostaku: ILU DZIECIAKOM w swoim życiu POMOGŁEŚ mikrusie??? Czym była Polska przed WOŚP-em i czym była by bez WOŚP-u??? Nie pachniało by to może beznadziejnym, rezerwatem, prymitywów pracującym na folwarku różnej maści politycznych macherów i złodziei? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki sobie palant Re: Do jkmjkm, marmaris, jac, bart, Pawel, bart i IP: *.ini.unizh.ch 16.09.03, 16:48 Zobacz po IP ze to rozne kraje. > (bez względu na to czy za tymi nickami kryje się jeden czy kilku > palantów) > ILU DZIECIAKOM w swoim życiu POMOGŁEŚ mikrusie??? Dzieciom nie wiem. Moze paru ludziom pomoglem stanoc na nogi. ... kiedys w ramach doktoratu opracowalem nad calkiem nowa terapia antynowtorowa... W sumie konkretne zainteresowanie bylo niewielkie, zeby ciagnac finansowo projekt musialem zrezygnowac z kariery w glownym nurcie nauki zaczac pracowac w bankowosci (przynaje ze za niezle pieniadze, nawet jak na Szwajcarie). Od wszelkiem masci oszolomow slyszalem tylko slowa potepienia ze eksperymentuje na zwierzetach. Dalem sobie wiec z tym spokoj, pracuje znowu w glowym nurcie. > Czym była Polska przed WOŚP-em i czym była by bez WOŚP-u??? No miala jakies 1000 lat historii, nawet bylo w niej kilka fajnych rzeczy. Dwa lata temu bylem na spotkaniu z Oberfrieg'u z Markiem Kotanskim. On zrobil cos konkretnego, a na temat metod wychowaczych Owsiaka wypowiadal sie ze wszech miar krytycznie ("ciezka praca wychowuje, zebractow demoralizuje"). Poza tym byl kiedys naprawde madry ruch "Wole byc" przyjanmniej odpowiedz na pytanie o sens zycia. > Nie pachniało by to może beznadziejnym, rezerwatem, prymitywów > pracującym na folwarku różnej maści politycznych macherów i > złodziei? Nie koniecznie, zycie nie jest czarno bialem. Zawsze udawalo mi sie pracowac na wlasny rachunek i uwazam, ze to norma. Tylko, ze ja za nic nie przyjabym zasadzy "robta co chceta". Odpowiedz Link Zgłoś
masakra3 Re: Do jkmjkm, marmaris, jac, bart, Pawel, bart i 17.09.03, 09:15 >Zobacz po IP ze to rozne kraje. >> (bez względu na to czy za tymi nickami kryje się jeden czy kilku > >palantów) kraje i osoby może różne (to bez znaczenia jak napisałem wcześniej), ważne jest to że ta nie umotywowana antyowsiakowa zadyszka jedna > >ILU DZIECIAKOM w swoim życiu POMOGŁEŚ mikrusie??? >Dzieciom nie wiem. Moze paru ludziom pomoglem stanoc na nogi. >... kiedys w ramach doktoratu opracowalem nad calkiem nowa terapia >antynowtorowa... >W sumie konkretne zainteresowanie bylo niewielkie, zeby ciagnac finansowo >projekt musialem zrezygnowac z kariery w glownym nurcie nauki zaczac pracowac >w bankowosci (przynaje ze za niezle pieniadze, nawet jak na Szwajcarie). Od >wszelkiem masci oszolomow slyszalem tylko slowa potepienia ze eksperymentuje >na zwierzetach. Dalem sobie wiec z tym spokoj, pracuje znowu w glowym nurcie. Skoro znów jesteś w głównym nurcie to życzę Ci sukcesów porównywalnych z sukcesem Jurka i nie chodzi mi o to że wylansował swoją osobę, wraz ze swoim projektem. Tylko o skalę jego pomocy dla różnych placówek służby zdrowia. Przecież bez WOŚP-u w szpitalach były by prawie same kozetki i przedpotopowy sprzęt. >> Czym była Polska przed WOŚP-em i czym była by bez WOŚP-u??? >No miala jakies 1000 lat historii, nawet bylo w niej kilka fajnych rzeczy. >Dwa lata temu bylem na spotkaniu z Oberfrieg'u z Markiem Kotanskim. On zrobil >cos konkretnego, a na temat metod wychowaczych Owsiaka wypowiadal sie ze >wszech miar krytycznie ("ciezka praca wychowuje, zebractow demoralizuje") Złodziejstwo to czasami naprawdę bardzo cięzka praca, ale ja wolę żebractwo. >Poza tym byl kiedys naprawde madry ruch "Wole byc" przyjanmniej odpowiedz na >pytanie o sens zycia. Tak się składa że na przełomie lat 80 i 90 czynnie uczestniczyłem w ruchu „Wolę być” i mimo to (lub właśnie dlatego) uważam że impuls energii, naturalizmu i bezinteresowności, jaki dał Jurek polskiemu społeczeństwu był jak najbardziej na miejscu. Dziwię się że skoro jesteś sympatykiem „Wolę być” nie jesteś świadom ścisłych powiązań „Wolę być” z „Towarzystwem Przyjaciół Chińskich Ręczników” czyli VooVoo-wowskiej załogi + Owsiak właśnie. To dzięki Waglewskiemu i TPChRowi, w rozgłośni harcerskiej, zaistniał Jurek. Dla Kotana, jak najbardziej wielki szacunek, ale co z tego. Przecież wszyscy dobrze wiemy że jest wiele dróg samorealizacji. Ja jako wielbiciel Owsiaka, nigdy nikomu nie załadałem koszy na śmieci na głowę, bez względu na to czy był belfrem, czy jakimś małolatem z podwórka, to po prostu kwestia wychowania, którą wynosi się z domu, równie dobrze mogę twierdzić że całe to rozbestwienie młodziezy powodują amerykańskie filmy. >> Nie pachniało by to może beznadziejnym, rezerwatem, prymitywów > >pracującym na folwarku różnej maści politycznych macherów i > >złodziei? >Nie koniecznie, zycie nie jest czarno bialem. Zawsze udawalo mi sie pracowac >na wlasny rachunek i uwazam, ze to norma. Tylko, ze ja za nic nie przyjabym >zasadzy "robta co chceta". Ano sęk w tym że Owsiak pracuje na własny rachunek i to z pożytkiem dla innych również!!! Nie widzisz tego? ...a za to co zrobił, moim zdaniem już wcale by nie musiał ch... drygnąć, a ja już dał bym mu emeryturę 2 lub 3 lub 4 x większą od emerytury którą dostanie np. Kwas Ano róbta co chceta, bądźta malarzami, bankierami, kierowcami, lekarzami i co wam tylko do głowy przyjdzie, ino pamietajta: INNYM NIE SZKÓDZTA I IM NIE ZAZDROŚTA SUKCESÓW ZAŚ PRZEDEWSZYSTKIM!!! ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Metal Nie rozumiem takich ludzi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.03, 11:39 JUrek Owsiak może nie jest człowiekiem idealnym, ale stworzył kilka fajnych rzeczy. WOŚP- nikt nie zaprzeczy jest pozaytywnym zjawiskiem (kurcze napisałem nikt .. a tu widziałem parę osób do których to nie dociera ) - więc napiszę nikt przy zdrowych zmysłach ), Przystnek Woodstock jest też ciekawą sprawą. Uczy tolerancji, słuchania róznej muzyki, dostrzegania inności. Ciesże się że coś takieog istnieje. Jeśli ktoś pije, ćpa czy się onanizuje podczas festiwalu, to wcale nie znaczy że tam się zjeżdzają tylko tacy ludzie. Z mojego pokolenia, samych metalowców, punków itego typu kolesi powyrastali normalni ludzie .. Takie gadki że Ci tam pod budka z piwem są źli, a harcerze sa dobrzy są bez sensu( Hehe sam tez byłem harcerzem :- ))) Zresztą harcerze tez pomagają WOŚP. Jurek niech robi swoje, wy jeździjcie na Festiwal i nie przejmujcie się takimi typami. Olejcie to - muzyka tam jest świetna. Apropos!!! Niech Fundacja wyda płyty tych zespołów - to bedze przebój kasowy. Sam kupię i moi znajomi też. A na film nie pójde bo ma 2 małych dzeci. POzdrawiam świat. Odpowiedz Link Zgłoś
modli Re: "Przystanek Woodstock" rusza w Polskę 17.09.03, 22:20 Wybieram się w łikend i już doczekać się nie mogę Woodstock to coś pięknego! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś