login_logout 27.09.03, 20:43 Czy ktoś zna ten zespół (dla mnie są po prostu genialni,to stwierdzam ja login_logout po wysłuchaniu ich na żywo w opolskim amfiteatrze) i potrafił by powiedzieć mi coś więcej na ich temat niż ja wiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
login_logout Re: LEAF 27.09.03, 21:29 Sama saobie odpowiem na to pytanie bo stronkę znalazłam przed chwilą.Polecam wszystkim www.leaf.art.pl Naprawdę warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syntax liść IP: *.tvk.wroc.pl / 10.0.2.* 27.09.03, 22:34 ja ich znam sa z wroclawia leaderem jest voc. byly muzykant rainforest ( rowniez wroclawskiej kapeli ) dosc czesto graja koncerty , kolesie sa spoko , sympatyczni , wiedza co robia , hmm co jeszcze chcesz wiedziec ? ) Odpowiedz Link Zgłoś
login_logout Re: liść 28.09.03, 07:05 Dzięki Syntax.Może to,gdzie mam szukać rozpiski ich trasy koncertowej,jakoś wczoraj była to jedyna rzecz,której nie udało mi się znaleźć... Bo nawet mp3 sobie ściągnęłam a koncertów nie widziałam. P.S A co tam u Was dobrego słychać? Pozdrawiam i powodzenia życzę Odpowiedz Link Zgłoś