crocos 04.11.02, 18:36 ma ktos?? zakladał ostatnio?? jakie wrazenia??? jakie ceny??? jakie transfery?? daja publiczne IP??? podzielcie sie wrazeniami, bo chyba bede skazany na nich. interesuja mnie glownie wrazenia ludzi z Łodzi. z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
areczek27 Re: INTERNET W TVK MULTIMAEDIA 14.11.02, 11:43 crocos napisał: > ma ktos?? zakladał ostatnio?? jakie wrazenia??? jakie ceny??? jakie > transfery?? daja publiczne IP??? podzielcie sie wrazeniami, bo chyba bede > skazany na nich. interesuja mnie glownie wrazenia ludzi z Łodzi. z gory dzieki założono mi ostatnio stałe łącza w Multimedia. Instalacja kosztowała 1 zł (promocja), natomiast m-czny abonament wynosi 64 zł (wolniejsze połaczenie). Szybsze łącza ksztują chyba 99 zł. Te wolniejsze miały być ponoć trochę szybsze od tpsa, ale wg mnie są dużoooooo szybsze! odpowiedz na swoje pytania znajdziesz na www. multimedia.pl w FAQ. Uważam, ze cena jest przystępna (inni znajomi płacą mniej więcej tyle samo) a co najważniejsze to promocyjna opłata instalacyjna. Normalnie kosztuje ponad 300 zł. Pracownicy z Multimedia byli zorientowani we wszystkim, montaż załatwili szybko i sprawnie. "Niestety" nie jestem z Łodzi, tylko z Gdyni, ale to raczej (chyba)nie ma większego znaczenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: INTERNET W TVK MULTIMAEDIA IP: *.icm.edu.pl / *.toya.net.pl 14.11.02, 12:41 Włodzi dyktują cene dostępu do internetu dwie firmy Multimedia i Toya Są oazy tanich cen w Łodzi ale to trzeba mieć fart Gdzieś na osiedlu radogoszcz internet chyba nadal kosztuje 45 zł za miesiąc Na osiedlu olechów jest Astral za miesiąc dostępu do internetu byćmoże nadal płaci się W Astral 65 zł za miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś