Dodaj do ulubionych

To były piękne dni - Modern Talking

IP: 195.90.102.* 19.07.08, 08:51
A co tu komentować. Wszystko się zgadza, ale dla kogoś kto doratał w tamtych czasach to był powiew lepszego, pięknego świata. A poza tym, gdyby nie lata 80-te, to ciekawa jestem z czego by czerpałay współczesne gwiazdki jednego sezonu. A Modern Talking się pamięta wink
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: To były piękne dni - Modern Talking IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.09, 15:12
      No niewiem na początku byłam po stronie thomasa ale kiedy zobaczyłam wywiad z nim oraz zdjęcie na którym pokazuje środkowy palec to już niewiem i wydaje mi się że to właśnie on był przyczyną rozpadu tego zespołu.Szacun Dla dietera że wytrzymał z nim tyle lat jeżeli ktoś może mi to wyjaśnić i odpowiedzieć konkretnie dlaczgo się rozeszli to prosze o odpowiedz w komentarzu na tej stronie.Będe czekała z góry dzięki
    • Gość: Gość Re: To były piękne dni - Modern Talking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 18:30
      Rozpad Modern Talking w 2003 roku był spowodowany przez:Wydanie książki Dietera w której obraził Thomasa i to że Dieter zaangażował się w niemiecką wersje Idola,co było spowodowane po prostu brakiem czasu na MT,ale rzeczą przez która rozpadł się zespół był koncert w USA.Dieter nie pojechał bo nie miał czasu musiał komponować dla DSDS(niemiecki Idol),więc Thomas pojechał tam sam,z tym ze przedstawiono go nie jako "Thomas Anders z Modern Talking" tylko "Modern Talking".Dieter chciał za koncert od Thomasa połowe pieniędzy dlatego że Andersa przedstawiono jako Modern Talking.Thomas nie zgodził się i dlatego MT się rozpadło.Potem była jeszcze sprawa w sądzie o tą książke Dietera.Thomas wygrał sprawe i Dieter musiał zapłacić mu odszkodowanie.
    • Gość: meloman32 Re: To były piękne dni - Modern Talking IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.07.09, 15:15
      z artykułu bije trochę nutka zazdrości autora, że akturat "taki" zespół zrobił wielką karierę i jest prawdopodobnie najpopularniejszym duetem wszechczasów. MT to legenda. Popularność weryfikuje się głównie poprzez sprzedaż płyt - oni sprzedali ich ponad 100 mln. Nie byłoby dzisiejszej pop-kultury bez MT. Uwielbiam ich i słucham do dziś. Pozdrawiam fanów!!!
    • Gość: Gość Re: To były piękne dni - Modern Talking IP: *.itcomp.pl 28.08.09, 18:29
      Ja nie należę do pokolenia, które "wychowało się" na piosenkach Modern Talking ale bardzo lubię ich piosenki i chętnie ich słucham. Z całym szacunkiem dla autora tego artykułu ale nie uważam ich muzyki za kiczowatą.
      Ten artykuł jest trochę nieobiektywny, ponieważ wydaje mi się, że autor jest zbyt negatywnie nastawiony do MT...
      Pozdro dla fanó
    • Gość: malami Re: To były piękne dni - Modern Talking IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.09, 08:07
      niesamowicie BRYKALSKIE...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka