Dodaj do ulubionych

Public Image LimiteD

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 20:59
ktoś tego może słucha?
Obserwuj wątek
    • ugugunana Swan Lake 04.10.03, 21:17
      Gość portalu: fottpay napisał(a):

> ktoś tego może słucha?

Owszem... Lubię ich za niebanalne podejście do klasyki... i nie tylko...
      Rozwijają wyobraźnię... albo zwijają... eee... pogubiłem się... dobranoc...*-)
    • Gość: syntax Re: Public Image LimiteD IP: *.tvk.wroc.pl / 10.0.2.* 04.10.03, 21:38
      czasami wink
    • Gość: greg Re: Public Image LimiteD IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 21:40
      "Flowers Of Romance" to jedna z najwspanialszych płyt lat 80-tych.
      • cze67 Re: Public Image LimiteD 05.10.03, 13:41
        Uwielbiam. Szczegolnie kawalek pt Rise.
        • Gość: Jony Re: Public Image LimiteD IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.03, 14:52
          tak, lubie
          • Gość: Mucik Re: Public Image LimiteD IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 06.10.03, 21:05
            o, yes
    • Gość: AgentCooper Re: Public Image LimiteD IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.10.03, 21:11
      dawno dawno temu sluchalem "dziewiatki"....musze poszukac tej plyty, mialem ja
      na kasecie...A najwiekszy hicior, zreszta bardzo fajny to "This Is Not a Love
      Song"
      • kosz.marny Re: Public Image LimiteD 07.10.03, 09:49
        Owszem, bywało, bywało... teraz rzadziej. Szkoda, że się rozpadli. Zawsze
        potrafili mnie czymś zainteresować, nawet w późniejszym (popowym) okresie.
        Ze starszych płyt najbardziej lubię "Flowers of Romance" (chociaż "Metal Box"
        też niczego sobie), z późniejszych - "Album/Cassette/CD" (czy jakoś tak to
        było).
      • aproxymat Re: Public Image LimiteD 07.10.03, 15:14
        Taaa... zupełnie zapomniałem, ale "9" tez mi się kiedyś bardzo podobała. Pora
        odświeżyć dawne fascynacje...
        • Gość: Łysenko Re: Public Image LimiteD IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 07.10.03, 20:41
          Dziewiąteczka była miodowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka