Gość: Wyzylak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.08, 15:08 Lyzwiarz wie ze kotek, odkopal prezent ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lovemarilyn Re: Indeks zespołów zakazanych IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 26.11.08, 08:14 Rozbawił mnie ten artykuł, naprawdę . Zakazać koncertów Behemotha i MM? Coś chyba nie tak. Na szczęście to stary artykuł i ta lista nie zostanie zrealizowana. Bo co by było tego celem? Istnieją płyty, a dla zagorzałych fanów nic trudnego żeby np. wyjechać na koncert do, chociażby, Berlina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość kika Re: Indeks zespołów zakazanych IP: *.cos2.cable.ntl.com 09.12.08, 00:57 pan nowak to powinien isc do psychiatry na konsultacje bo ma cos z glowa niepololei,niestety Polska jest krajem zasciankowym i niestety wytsmiewaja nas na zachodzie,wiem cos o tym bo mieszkam w Anglii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość świety Re: Indeks zespołów zakazanych IP: *.cos2.cable.ntl.com 09.12.08, 01:06 czarna lista no to napewno ich troje,boys o to bardzo satanistyczny boys band!!!!!,shazza,britney spears,ojciec dyrektor itp.....normalnie to smiechu po pachy i wstydu kupe jakich to mamy idiotow u wladzy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnuŚś Re: Indeks zespołów zakazanych IP: 195.205.202.* 01.02.09, 22:06 jaa piernicze.. co jeszcze wymyslą..? Zakaz FEEL'a? ŻAL! Mam nadzieję, ze im się to nie uda. Chciałabym koncert Marilyn Manson w Polsce. No i nie tylko ja, jest cała rzesza fanów. ojć.. niektórzy to już na prawde mają problemy.. "niebezpieczne zespoły" HAHAHA! Manson wcale nie jest taki niebezpieczny.. ;p spoko loko xDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwinka.2 Re: Indeks zespołów zakazanych IP: *.pila.vectranet.pl 18.03.09, 16:15 Najpierw zacznijcie od siebie, a potem bierzcie się za resztę!!!! Świeci się znalezli!!!! Kto wymyślił szatana... oczywiście Kościół, bo bez niego nie miał by co robić!!! Jest gorzej niż za czasów komuny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Indeks zespołów zakazanych IP: *.pila.vectranet.pl 18.03.09, 16:18 Z tego co słyszałam już jakiś kraj stworzył listę zakazanych zespołów.... także niech nie będą tacy do przodu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hel Re: Indeks zespołów zakazanych IP: *.dolsat.pl 01.07.09, 17:45 To mi przypomina Malleus Maleficarum... tylko w takiej nowoczesnej formie. To jest mimo wszystko bardzo przykre, dobrze, że wraz za listą nie poszedł nakaz stawiania na rynkach miejskich stosów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hel Re: Indeks zespołów zakazanych IP: *.dolsat.pl 01.07.09, 17:54 Aha no i jeszcze jedno słowo w tym temacie. Twórcom listy dedykuję słowa zespołu, który niewątpliwie powinien znaleźć się na tym dokumencie (gdyby tylko jeszcze istniał ): In your beginning we were In your quest - we are Before you - We existed After you - We shall still be Dance I command you !!! Życzę powodzenia w niewoleniu ludzkiej myśli. Nie jesteście pierwsi... byleby ostatni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostrzewsky fan Re: Indeks zespołów zakazanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 20:09 KAT ;] pojebani ludzie, nie znaja sie na muzyce... KAT, na liscie, ja pier***e... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozak Re: Indeks zespołów zakazanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 21:11 Pojebało ich i tak jak ktoś będzie chciał to będzie słuchał takiej muzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saluno Re: Indeks zespołów zakazanych IP: *.chello.pl 03.03.10, 17:29 Pojebało, tak jak w Chinach z cenzurą, ale pojebanie to będzie jak już to wprowadzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxdxxx Re: Indeks zespołów zakazanych IP: *.centertel.pl 15.03.10, 22:41 ku*wa po*ebało? gdzie do ludzi! WY*EBYWAĆ Z ZAKAZEM TAKICH KONCERTÓW! Odpowiedz Link Zgłoś