Dodaj do ulubionych

Indeks zespołów zakazanych

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.08, 15:08
Lyzwiarz wie ze kotek, odkopal prezent !
Obserwuj wątek
    • Gość: lovemarilyn Re: Indeks zespołów zakazanych IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 26.11.08, 08:14
      Rozbawił mnie ten artykuł, naprawdę . Zakazać koncertów Behemotha i MM? Coś chyba nie tak. Na szczęście to stary artykuł i ta lista nie zostanie zrealizowana. Bo co by było tego celem? Istnieją płyty, a dla zagorzałych fanów nic trudnego żeby np. wyjechać na koncert do, chociażby, Berlina.
    • Gość: gość kika Re: Indeks zespołów zakazanych IP: *.cos2.cable.ntl.com 09.12.08, 00:57
      pan nowak to powinien isc do psychiatry na konsultacje bo ma cos z glowa niepololei,niestety Polska jest krajem zasciankowym i niestety wytsmiewaja nas na zachodzie,wiem cos o tym bo mieszkam w Anglii
    • Gość: gość świety Re: Indeks zespołów zakazanych IP: *.cos2.cable.ntl.com 09.12.08, 01:06
      czarna lista no to napewno ich troje,boys o to bardzo satanistyczny boys band!!!!!,shazza,britney spears,ojciec dyrektor itp.....normalnie to smiechu po pachy i wstydu kupe jakich to mamy idiotow u wladzy!!!!!!
    • Gość: AnuŚś Re: Indeks zespołów zakazanych IP: 195.205.202.* 01.02.09, 22:06
      jaa piernicze.. co jeszcze wymyslą..? uncertain Zakaz FEEL'a? ŻAL! Mam nadzieję, ze im się to nie uda. Chciałabym koncert Marilyn Manson w Polsce. No i nie tylko ja, jest cała rzesza fanów. smile ojć.. niektórzy to już na prawde mają problemy.. uncertain "niebezpieczne zespoły" HAHAHA! Manson wcale nie jest taki niebezpieczny.. ;p spoko loko xDD
    • Gość: malwinka.2 Re: Indeks zespołów zakazanych IP: *.pila.vectranet.pl 18.03.09, 16:15
      Najpierw zacznijcie od siebie, a potem bierzcie się za resztę!!!! Świeci się znalezli!!!! Kto wymyślił szatana... oczywiście Kościół, bo bez niego nie miał by co robić!!! Jest gorzej niż za czasów komuny!!!!
    • Gość: XXX Re: Indeks zespołów zakazanych IP: *.pila.vectranet.pl 18.03.09, 16:18
      Z tego co słyszałam już jakiś kraj stworzył listę zakazanych zespołów.... także niech nie będą tacy do przodu...
    • Gość: Hel Re: Indeks zespołów zakazanych IP: *.dolsat.pl 01.07.09, 17:45
      To mi przypomina Malleus Maleficarum... tylko w takiej nowoczesnej formie. To jest mimo wszystko bardzo przykre, dobrze, że wraz za listą nie poszedł nakaz stawiania na rynkach miejskich stosów... uncertain
    • Gość: Hel Re: Indeks zespołów zakazanych IP: *.dolsat.pl 01.07.09, 17:54
      Aha no i jeszcze jedno słowo w tym temacie. Twórcom listy dedykuję słowa zespołu, który niewątpliwie powinien znaleźć się na tym dokumencie (gdyby tylko jeszcze istniał tongue_out):

In your beginning we were
      In your quest - we are
      Before you - We existed
      After you - We shall still be
      Dance I command you !!!

Życzę powodzenia w niewoleniu ludzkiej myśli. Nie jesteście pierwsi... byleby ostatni tongue_out
    • Gość: kostrzewsky fan Re: Indeks zespołów zakazanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 20:09
      KAT ;] pojebani ludzie, nie znaja sie na muzyce... KAT, na liscie, ja pier***e...
    • Gość: kozak Re: Indeks zespołów zakazanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 21:11
      Pojebało ich i tak jak ktoś będzie chciał to będzie słuchał takiej muzy
    • Gość: Saluno Re: Indeks zespołów zakazanych IP: *.chello.pl 03.03.10, 17:29
      Pojebało, tak jak w Chinach z cenzurą, ale pojebanie to będzie jak już to wprowadzą...
    • Gość: xxxdxxx Re: Indeks zespołów zakazanych IP: *.centertel.pl 15.03.10, 22:41
      ku*wa po*ebało?
      gdzie do ludzi!
      WY*EBYWAĆ Z ZAKAZEM TAKICH KONCERTÓW!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka