Dodaj do ulubionych

Sandra Cretu w TVN

25.08.08, 13:34
No i jak podobała Wam się Sandra, na festiwalu w Sopocie-
wczoraj 24.08 w TVN ?

Dla mnie jako dawnego jej fana, zauroczonego też jej (kiedyś)
niebanalną urodą to po prostu maaaaasaaaakra.

Ubrana bez gustu, tłustaaaa i w całości z playbacku.
Szkoda...

Obserwuj wątek
    • Gość: widz Re: Sandra Cretu w TVN IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.08, 22:27
      Jak nazwać wykorzystanie do playbacku utworu studyjnego, który był nagrany ponad
      20 lat temu?
      Lenistwo?
      Brak szacunku dla publiczności?
      Z dużą dozą dobrej woli mogę zrozumieć, iż na festiwalach leci się z playbacku,
      ale można chyba się przyłożyć i zrobić "nowszą wersję", bo inaczej - wygląda to
      komicznie a nawet dramatycznie.
      Czy Sandra koncertuje, czy Sopot to był jakiś wyjątek?
      Wygląd - cóż, wszyscy się starzejemy. Smutne to trochę, widzieć efekty upływu
      czasu - zwłaszcza u dawnych idolek. Ładna dziewczyna była kiedyś. Przemijanie
      jest do d.py.
      • Gość: miki Re: Sandra Cretu w TVN IP: *.chello.pl 26.08.08, 00:40
        To były remiksy bodajże sprzed 7-8 lat, z tym, że sam wokal
        faktycznie wzięli sprzed 20 lat

Pani Sandra wali alkohol bez przerwy, co widać niestety coraz
        bardziej
        • karen64 Re: Sandra Cretu w TVN 26.08.08, 17:05
          niestety przegapilam jej wystep w Sopocie,czy wiecie gdzie mogę go obejrzec ?
          • karen64 Re: Sandra Cretu w TVN 26.08.08, 17:07
            juz znalazlam na youtube,no ma-sa-kra sad(

a odpowiadając na pytanie autora wątku:to nie lenistwo,to istny brak szacunku !!!
            po co się w ogole zgodzili za to zaplacic ???
          • aleksandrawu Re: Sandra Cretu w TVN 26.08.08, 17:09
            pl.youtube.com/watch?v=VXWs64u2Zaw
            Kurcze, ale ona chyba naprawdę nieźle daje w parnik! Jakas taka obrzmiała na
            twarzy. A taka byla urocza, z tymi doleczkami...
            • Gość: wewu Re: Sandra Cretu w TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 16:16
              Nie daje w palnik, tylko miała poważny wypadek na nartach i ogromne
              klopoty z nogą. Na swojej oficjalnej str udzieliła wywiadu, w którym
              to dementuje plotki, na temat,rzżekomego picia wódy. Obesny wygląd,
              zawdzięcza silnym lekom sterydowym, które była zmuszona zazywać w
              trakcie terapii nogi. Ale to kwestia czasu i wróci do siebie- tak
              pisała. Wic skończcie wreszcie z robieniem z niej pijaczki i
              degeneratki!!!Pozdrawiam Wewu
              • Gość: misiek Re: Sandra Cretu w TVN IP: *.chello.pl 04.02.09, 20:37
                Tiaaa, Kwachu też miał chorą nogę, bodajże prawy goleń, a potem
                złapał tajemniczą chorobę filipińską wink To, że wali nałogowo wódę
                mówią nie tylko w Polsce...
        • Gość: anna Re: Sandra Cretu w TVN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 17:38
          jak nie masz rozeznania co do lat wydanych piosenek to w ogóle nie pisz bzdur!!! jestem ourzona twoją wypowiedzią! skąd ten fakt ze ''wali alkohol''- najpierw poczytaj a potem się wypowiadaj!!!!
    • mama_ewelina Re: Sandra Cretu w TVN 26.08.08, 17:21
      Kochany, niestety w Polsce panuje moda na kicz, muzyka spadła na psy. Począwszy
      od tych wszystkich pierdół w stylu Feel, na Rubiku konczywszy. Przez media
      mielone jest tylko to, co firmy fonograficzne wciskają na siłę. Sopoty, Opola i
      wszystkie za***ane eliminacje do Eurowizji w Polsce to wielka kupa zrobiona w
      prezencie dla bezmyślnych mas. Zagraniczne "rarytasy", serwowane podczas
      polskich festiwali to niestety tylko kupa pięknie podana. sorry za wyrażenie.
      • Gość: Dominik Re: Sandra Cretu w TVN IP: *.maxnet.66.pl 03.02.10, 12:27
        Sandra to pijaczka i tyle sam jej widok w Sopocie przyprawił mnie o mdłości.Brak
        szacunku dla fanów nic tylko zakończyć z godnością swoją piosenkarską
        karierę.Pani Sandro lata 80 nie wrócą ha ha ha jest Pani żałosnaaaaaaaaaa
    • emeela89 Re: Sandra Cretu w TVN 29.08.08, 19:47
      Najlepiej moim zdaniem z "seksbomb" wypadła Sabrina - naturalnie i złapała
      kontakt z publiką.

Resta - szkoda słów.
    • Gość: dex Re: Sandra Cretu w TVN IP: *.ver.airbites.pl 16.12.08, 23:44
      Ale z was debile... ciekawe jak będziecie wyglądać za 20 lat ?
    • Gość: rafael K. Re: Sandra Cretu w TVN IP: *.99.77.213.easy-com.pl 18.12.08, 13:09
      powiem tak.....to cudownie ze mogła wystapic na festiwalu Sopot bo
      przecież była gwiazdą lat 80 i 90 tych kocham ją od zawsze i czy
      wam się to podoba czy nie jest i będzie GWIAZDĄ!!!! wszyscy się
      starzejemy ty ... i ja śmieszne byłoby to że okurat jej udało się
      zatrzymac biegnacy czas.....pozdrawiam
    • Gość: little boy Re: Sandra Cretu w TVN IP: *.multimo.gtsenergis.pl 18.12.08, 14:03
      pl.youtube.com/watch?v=fS6F42mAcqo&feature=related
      2:50
    • Gość: i tak i nie Re: Sandra Cretu w TVN IP: 77.88.133.* 21.12.08, 12:38
      supr babka jak na swoje lata
      ale cio takie dziecioly jak wy mozecie wiedzieć?
    • tok33 Re: Sandra Cretu w TVN 04.02.09, 14:06
      zle pisza o Sandrze najczęściej takie ''damy'' co to ich figura pozostawia
      wiele do zyczenia i przy Sandrze nawet obecnej sa potworkami!-wink
      • Gość: wiem Re: Sandra Cretu w TVN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.09, 17:28
        cala prawda
        • Gość: anna Re: Sandra Cretu w TVN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 17:55
          sandra od najmłotrzych lat jest moją idolką!!! lubię jej piosenki, oglądałam ją jak była w sopocie, nie spodobało mi sie! ale cóż czas płynie jednakowo dla nas jak i dla nich! jest jedyną w swoim rodzaju i nikt tego nie zmieni! nawet obrazliwe teksty! dla informacji powiem że można przeczytać jej wywiad, kto szuka nie błądzi!!!!!
          • Gość: wah Re: Sandra Cretu w TVN IP: *.multimo.gtsenergis.pl 13.02.09, 19:23
            i pokonala Sabrine bez zdjecia stanika

• Gość: ewa Re: Sandra Cretu w TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 00:40
            witam Cie, czy mogłabyś mi wysłać link do tego wywiadu z Sandra, szukam szukam
            ale niestety nie mogę znaleźć, bardzo prosze, pozdrawiam
            • Gość: anna Re: Sandra Cretu w TVN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.09, 08:01
              oto link-miłego czytania!!!!!!!!sandra.org.pl/new/start.htm
      • exodus77 Re: Sandra Cretu w TVN 22.03.09, 21:30
        mylisz się, tu nie chodzi o czyjąś tam figurę ale o wygląd wkońcu GWIAZDY NA SKALĘ ŚWIATOWĄ, no a tu wielkie rozczarowanie, zaniedbała się totalnie a w tym blondzie wygląda strasznie!w dodatku jeszcze bardziej ją postarza...byłam jej ogromną( to mało powiedziane) fanką, jej głos i uroda mnie zahipnotyzowały, a to co zobaczyłam w tvn było dla mnie jak zdrada przez nią, jak mogła tak spowszednieć, ani głosu, ani urody, choć panie w jej wieku wyglądają fantastycznie a mniejszą ( o wiele) gotówką dysponują, więc nie mów nikomu, że białe to czarne. Bo ja sama nie mogłam uwierzyć, że moja największa ( kiedyś) idolka tak daleka jest od ideału kobiety dla mnie z przed wielu lat.....
        • mallina Re: Sandra Cretu w TVN 22.03.09, 23:18
          exodus77 napisała:

wkońcu GWIAZDY NA SKALĘ ŚWIATOWĄ,

Sandra gwiazda na skale swiatowa? pewnie nawet ona sama nigdy tak o sobie nie
          pomyslalabig_grin
          • exodus77 Re: Sandra Cretu w TVN 05.04.09, 01:24
            dobra malinko, trochę się zagalopowałam, hehe, gwiazda europejskasmile
      • exodus77 Re: Sandra Cretu w TVN 22.03.09, 21:31
        mylisz się, tu nie chodzi o czyjąś tam figurę ale o wygląd wkońcu GWIAZDY NA
        SKALĘ ŚWIATOWĄ, no a tu wielkie rozczarowanie, zaniedbała się totalnie a w tym
        blondzie wygląda strasznie!w dodatku jeszcze bardziej ją postarza...byłam jej
        ogromną( to mało powiedziane) fanką, jej głos i uroda mnie zahipnotyzowały, a to
        co zobaczyłam w tvn było dla mnie jak zdrada przez nią, jak mogła tak
        spowszednieć, ani głosu, ani urody, choć panie w jej wieku wyglądają
        fantastycznie a mniejszą ( o wiele) gotówką dysponują, więc nie mów nikomu, że
        białe to czarne. Bo ja sama nie mogłam uwierzyć, że moja największa ( kiedyś)
        idolka tak daleka jest od ideału kobiety dla mnie z przed wielu lat.....
    • Gość: (gość portalu) Re: Sandra Cretu w TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 20:57
      CIEKAWE JAK??pisząca osoba PO PARUNASTU LATACH -BĘDZIE PIĘKNa CZY
      Marnota?!
      ludzie spójrzcie na siebie ? SANDRA pozostaje w sercach a wy//??
    • Gość: Adam Re: Sandra Cretu w TVN IP: *.maxnet.66.pl 11.05.10, 12:10
      sandra nawet jak była młoda jaką ona miała urodę, dajcie spokój w tych swoich
      cudacznych za dużych marynarkach i nastroszonej fryzurze wyglądała beznadziejnie
      sama tandeta Na wymalowanie jednego oka pewnie zużywała cały tusz a teraz jest
      grubą pijaczką bez talentu
    • Gość: sylwia sandra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.15, 00:17
      latwo sie wypowiedziec o kims jak ktos jest cudakiem ,,czytajac wasze wypowiedzi stwierdzam ze sami jestesie alkocholikami ..a szczegolnie ojcizym tej ku... Radziwonki be kpmenta dalszego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka