Gość: z IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.03, 18:13 Yes, yes, I'm a... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
login_logout Re: polisz bojfrend 09.10.03, 18:21 Wczoraj miałam okazję obejżeć sobie ten teledysk i...jest on po prostu okropny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedroy Re: polisz bojfrend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 18:25 muniek debest...... choćby nie wiem co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanta9 Re: polisz bojfrend IP: *.kornik.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 08:03 najwieksza kicha, jaka widzaiłem ostatnio. Muniek powinien juz smyknać na emeryturę, a nie żerowac na swoim wizerunku spoko-kolesia, podwórkowego filozofa, wesołego chuligana...sorrry, ale uwiąd w tym wieku jest bardzo smutny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: polisz bojfrend IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.03, 20:09 na czym polega ten uwiąd ? , to zajebisty kawałek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan Re: polisz bojfrend IP: *.chello.pl 11.10.03, 21:15 cos sie nie zgadza. W Chalupach nie ma plazy gejowskiej. W kazdym razie nie tam. Kawalek jest sredni, ale teledysk - odlotowy Odpowiedz Link Zgłoś
lord_jack Re: polisz bojfrend 11.10.03, 21:27 a ja niewidziałem teledysku a wałek mi się podoba taki polo-kraftwerk wogóle to co wychcecie w polsce nie można wydawać normalnych płyt rockowych tu albo robisz takie pseudo pastisze albo cię nikt nie kupi... Nie wyobrażam sobie aby w Polsce ktoś nagrał taką płytę jak np. Lou Reed która w warstwie tekstowej opowiada o umieraniu na raka - Magic and Lost takie pastisze nagrywają wszyscy i Muniek , Maleńczuk a Big Cyc to już zupełny kabaret Odpowiedz Link Zgłoś
surfik Re: polisz bojfrend 11.10.03, 23:09 Teledysku nie znam, ale bojfrend - piosenka (pop? disco polo bardziej) odlotowa. lord_jack napisał: > takie > pastisze nagrywają wszyscy i Muniek , Maleńczuk a Big Cyc to już zupełny kabare > t Zbyt duzo ludzi realnie w tym kraju umiera na raka codziennosci, by jakakolwiek piosenka miała szansę obudzić w polskim szczęśliwcu inszą refleksję niż odniesienie do własnego doła. A pastisz ma szansę - choc na chwilę odejść od Rywina, łapówkarstwa, plajty firm, podatków...ludzie chca się pośmiać (lub chociaz uśmiechnąć). Odpowiedz Link Zgłoś
lord_jack Re: polisz bojfrend 12.10.03, 12:11 Masz rację ale niemożna uciekać od rzeczywistości a już absurdem jest opieranie całej swojej twórczości o "śmieszne numery" my to nazywam pastisze a część odbiorców pop będzie uważała że to fajny numer a nie jaja zresztą obracanie problemów naszej rzeczywistości w jaja może zadziałać odwrotnie Co następna afera - ale jaja a tu trzeba brać to poważnie i pokazać że się tego nie toleruje ,śmiech jest tylko półśrodkiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: polisz bojfrend IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.03, 19:46 Ale to jest fany numer. Odpowiedz Link Zgłoś