Dodaj do ulubionych

Sisters Of Mercy - pytanie

IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 11:51
czy ktoś zna jakiś sensowny powód dla którego JWP A.Eldritch nie wydaje nowej
płyty ani nawet (o ile wiem) nie nosi się z takim zamiarem chociaż gra koncerty?
Zdaje się że kłopoty z wytwórnią płytową już się dla niego skończyły....
więc o co chodzi????
pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: greg Re: Sisters Of Mercy - pytanie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 07:51
      Gość portalu: kruk napisał(a):

> czy ktoś zna jakiś sensowny powód dla którego JWP A.Eldritch nie wydaje nowej
      > płyty ani nawet (o ile wiem) nie nosi się z takim zamiarem chociaż gra koncerty
      > ?
      > Zdaje się że kłopoty z wytwórnią płytową już się dla niego skończyły....
      > więc o co chodzi????
      > pozdr.

Może dlatego, że wciąga za dużo amfysmile. Ale jest na to rada: trzeba ukraść mu
      białego Mercedesa, więc będzie musiał nowy samochód na który będzie potrzebował
      kasy!! I wtedy nagra nową płytę. Ale poważnie mówiąc, on ma swych fanów w dupie,
      a tak opluwany przez niego Hussey i The Mission wydają coraz lepsze płyty. Ironia
      losu??

• Gość: LOLO Re: Sisters Of Mercy - pytanie IP: 213.25.88.* 16.01.02, 08:45
        moze Mu sie nie chce, olewa fanow.. a moze nie liczy na sukces i powodzenie
        nowej plytki, numery na plytke juz maja, graja je na koncertach (na jednym
        nawet kiedys bylem)
        • Gość: szczur Re: Sisters Of Mercy - pytanie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 12:20
          ....a po co wydawać płytkę,skoro i tak na każdy koncert przyjdą ci tłumy i
          zapewnią kasę?...a przyokazji jeszcze możesz im naubliżać i poośmieszać?...
          szanuję Andrzejka za geniusz w tworzeniu prostych lecz niesamowitych
          numerów,ale jako człowiek jest kawałem s....na ...
        • Gość: szczur FotN? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 12:22
          ..mnie bardziej interesuje, dlaczego milczy McCoy...on raczej na kasę nigdy nie
          leciał...wypalił się ostatecznie?(nieeeeeee!!!!!)...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka