pizmak31 24.10.03, 15:12 W sensie, czy masz odpowiednie nagrania do tanca: Inside i Kate Bush, a takze duzo pankowskich rytmow? Oraz duzo alkoholi? ja ze swej strony przyniese cos slodkiego i piwo i CD ilusiowe z nagraniami do tanca... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nefil Re: Nef, are you secure? 24.10.03, 15:58 pizmak31 napisała: > W sensie, czy masz odpowiednie nagrania do tanca: Inside i Kate Bush, a takze > duzo pankowskich rytmow? Oraz duzo alkoholi? ja ze swej strony przyniese cos > slodkiego i piwo i CD ilusiowe z nagraniami do tanca... Kasi i Danii nie posiadam. Przyniescie, najwyzej narobicie mi obciachu Mam za to Sepulture z grubasem. Z punka cos sie znajdzie, ale i tak spodziewajcie sie glownie klimatow koldlejwowo-wampiryczno-gotyckich. Napojow wyskokowych mozecie troszku doniesc. Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_ais Re: Nef, are you secure? 24.10.03, 16:19 A ja nic nie przyniosę...bo ma m7 złotych do poniedziałku... aaa, ma kasetęKilling Dźołk ze sobą Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Nef, are you secure? 24.10.03, 18:27 Ja przynoszę The Best Of Plemnik. Odpowiedz Link Zgłoś