Gość: blubra IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.09, 13:33 świetnie! jesli nie będą występować same feele i dody to popieram, jakiś krok do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jelczyk Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 13:44 Dlaczego zamiast tworzyć nowy gó...any program, który będzie służył do promocji feela, dody i innych pseudogwiazd, nie da się przywrócić 30 ton? To był program muzyczny z prawdziwego zdarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wioletka Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.eranet.pl 26.02.09, 16:41 najłatwiej jest z gory, na ponad miesiac przed emisja programu, zalozyc, ze cos bedzie beznadziejne. Zenada a program jak sie okazalo po pierwszym odcinku, co mam nadzieje potwierdza tez kolejne, bardzo fajny. zgodze sie z jednym - szkoda 30 ton.. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.ek71 Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP 04.03.09, 23:49 Gość portalu: Wioletka napisał(a): > najłatwiej jest z gory, na ponad miesiac przed emisja programu, > zalozyc, ze cos bedzie beznadziejne. Zenada a program jak sie > okazalo po pierwszym odcinku, co mam nadzieje potwierdza tez > kolejne, bardzo fajny. > zgodze sie z jednym - szkoda 30 ton.. Ale wiesz taki mamy światopogląd na pewne sprawy. Jaki by nie był to będzie zawsze do niczego. Ale są ludzie którzy myślą innymi kategoriami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wioletka Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.eranet.pl 05.03.09, 23:56 Ja tam sie ciesze, ze program jest - po drugim odcinku spodobal mi sie jeszcze bardziej. i mam nadzieje, ze do konca tej edycji nie zmienie zdania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 14:25 O tak popieram 30 ton !ahh stare dobre czasy bez tego komercyjnego badziewia. Ten cały hit generator będzie kolejnym nudnym programem z kombi i feelami a raz na jakiś czas przyjedzie zespół z Rumunii który sami wypromują i powiedzą publice że to extra super mega gwiazda która jest tak zajęta że ledwo znalazła czas żeby przyjechać do Polski a nazywają się Akcent xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yarpen11 Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: 193.138.243.* 11.01.09, 14:41 Jeśli tylko będzie zakaz śpiewania z playbacka, to już jest b. dobrze Ja też jestem za 30 TON !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio w Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.chello.pl 11.01.09, 14:55 dwojka ostatnio moze sie poszczycic w dziedzinie produkcji muzycznych współpracą z Radiem dESKA więc nie liczcie na cuda i Cool Kids of Death Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takijeden Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 16:38 Biorąc pod uwagę gust Polaków i te wszystkie śmieszne listy przebojów, to: w nieparzyste odcinki bedzie występować Doda, a w parzyste Feel ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kretu23 Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP 11.01.09, 16:55 odgrzewane ciepłe kluchy. W świecie zamawiania sobie numerów przez sms-y, torrentów oraz etc z brei internetowej , oni wychodzą z antykiem, który wystartował latach 60 za Beatlesów!!!!! Ludzie!!! Was chyba pogieło. Skansen jeden!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kretu23 Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP 11.01.09, 16:56 zapomniałem dodać że zdjęty z anteny 10 lat temu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kretu23 Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP 11.01.09, 16:59 sorki oglądalność pikowała w dół od mw 10 lat od zdjęcia z anteny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.01.09, 17:10 Sama nazwa programu o nim mowi. Ale z drugiej strony nei moga co tydzien pokazywac Dody i Feela, wiec moze choc maly procent tego programu bedzie godny malego procenta naszej uwagi xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wioletka Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.eranet.pl 25.02.09, 23:52 W kolejnym odcinku ma wystapic m.in. IRA, a zatem zespol, ktory sporo dzieli od Dody czy Feela. WIec moze jednak Hit Generator stanal na wysokosci zadania?! I nie bedzie to taka straszna sieczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wioletka Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.eranet.pl 26.02.09, 17:01 a poza tym nie zapominajmy, ze ludzie maja rozne upodobania/ i ktos w koncu slucha muzyki, ktora robi Doda, w przeciwnym razie juz dawno zmienilaby zajecie. Wedlug mnie fajne zespoly pojawia sie w Hit Generator. Szkoda, ze tak lubimy narzekac, nawet jak program fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.ek71 Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP 04.03.09, 23:58 Jak jeszcze dojdzie kilka nowych zespołów lub wykonawców może być naprawdę ciekawie. Podobno ma być Vader. Jestem ciekaw jak zareaguje publika i jak będą przedstawiały się głosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wioletka Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.eranet.pl 05.03.09, 23:59 co to w ogole jest Vader? Ja strasznie do tyłu jestem z tym, co sie dzieje na rynku muzycznym - dzieki hit generatorowi nadrobie zaleglosci ale ciesze sie, ze bedzie Mezo - i niech sobie gadaja, ze to hip hopolo Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.ek71 Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP 03.04.09, 00:18 Vader to zespół typowo hard metal, nie zauważyłem by miał pojawić się Mezo a szkoda ale będzie za to Justyna Steczkowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 17:21 A beda takie gwiazdy jak w top of the pops? Np. Madonna, britney, furtado czy aguilera? Jezeli tak, to sie zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
kretu23 Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP 11.01.09, 17:50 Świętej pamięci i niech mu ziemia lekką będzie Pan Stanisław Grzesiuk mam nadzieję, że się nie obrazi, ale ja bym np z Czarną Mańką wystartował. Albo z cudownym "choć z kieszeni znikła flota" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lona Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.01.09, 18:47 na na na na ja to wiem, chciałbym spędzić z Tobą dzieeń ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 20:02 Właśnie, w Anglii wystapił w tym programie Blur, a u nas na pewno będą same kicze ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wioletka Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.eranet.pl 27.02.09, 22:38 Sami jestescie kicze! Jeszcze nie bylo programu, a juz byly narzekania. Az zal sie robi czlowiekowi. No i potwierdza sie, ze trawa zawsze jest bardziej zielona tam, gdzie nas nie ma A jak sie okazalo po 1. odcinku Hit Generator wypalil i to calkiem niezle. Niech inni mowia, ze to komercyjny pop, ale mnie wystep Piaska naprawde sie podobal. i pewnie mnostwo jest takich, ktorzy sadza podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.ek71 Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP 04.03.09, 23:54 Gość portalu: Wioletka napisał(a): > Sami jestescie kicze! Jeszcze nie bylo programu, a juz byly > narzekania. Az zal sie robi czlowiekowi. No i potwierdza sie, ze > trawa zawsze jest bardziej zielona tam, gdzie nas nie ma > A jak sie okazalo po 1. odcinku Hit Generator wypalil i to calkiem > niezle. Niech inni mowia, ze to komercyjny pop, ale mnie wystep > Piaska naprawde sie podobal. i pewnie mnostwo jest takich, ktorzy > sadza podobnie Popieram, twoje zdanie Wioletka - dlaczego? Bo już w drugim odcinku program pokazał na co go stać. I stać go na wiele więcej niż mogło się spodziewać. A spodobał mi się występ IRA, którego dawno nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wioletka Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.eranet.pl 05.03.09, 23:54 Mnie w drugim odcinku mile zaskoczyli jurorzy - nie słodzą i widać, ze maja sporo do powiedzenia. ale nie zgodze sie z Toba co do IRY - mnie ich wystep rozczarowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomash Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 20:37 Ja też wolałbym 30 ton, ciężko teraz znaleść w TV tak dobry program muzyczny, chyba tylko VH1 trzyma poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: 83.238.65.* 11.01.09, 20:53 ej no sory z czym do ludu ?? lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PE Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.toya.net.pl 11.01.09, 23:09 Shit Generator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.aster.pl 12.01.09, 12:33 czas antenowy sugeruje, że dwójka będzie chciała przyciągnąć jak najwięcej widzów czyli raczej nie ma co liczyć na alternatywnych i mniej znanych wykonawców, wg mnie będzie to kolejny program typu wieczór z gwiazdami. mi też szkoda 30ton... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scrabble Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 14:03 juz widze te przeboje, sam polski shit ... i wogole jaka nazwa, po co to tłumaczyli? generator, lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yessir Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 19:58 Jak nie będzie puszczana jakaś polska zwała to proszę bardzo. Ale to niestety wątpliwe Odpowiedz Link Zgłoś
ania91_pol Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP 13.01.09, 18:57 Ja też postuluję o przywrócenie 30 ton, to były czasy. I goście i wszystko hmm... <33 Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.ek71 Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP 03.04.09, 00:21 Zawsze można by było zmieszać 30 ton z HG byłoby pewnie o wiele ciekawsze moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoo Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 21:22 wszystko pieknie...tylko dlaczego go dzisiaj nie ma w TVP2??? Mial byc o 20.05 i co...wielkie oszustwo. Puscili za to tego kretyna Kryszaka...program sprzed ...10-15 lat/lamus/. Rzygac sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.wasko.pl 05.02.09, 15:20 będzie troche inaczej - tak mysle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agisonka Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.bilgoraj.mm.pl 14.02.09, 11:58 z tego co wiem to w pierwszym odcinku będą bracia pectus kasia wilk i piasek czyli nie najgorzej 3mam kciuki za braci!!!;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wioletka Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.eranet.pl 21.02.09, 22:17 W pierwszym odcinku nie było Feel-a, to duży plus. Mam nadzieje ze sie nie pojawi. Faktycznie forma programu podobna do pozostałych tego typu, choc jezeli chodzi o 'dwójke" to zupełna nowosc. Nie jest to 30 ton ale przynajmniej na zywo mozna posłuchac fajne kawałki. Ja jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katia Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: 62.112.158.* 24.02.09, 14:42 Zgadzam się w 100%. Myślę, że dalej będzie lepiej. Najlepsze jest to, że można posłuchać nowych fajnyh piosenek, no i samemu przyczynić się do wygenerowania hitu. Czekam na następny odcinek Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.ek71 Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP 03.04.09, 00:09 Ale później w każdym innym pojawiał się Pectus dobrze, że później już ich nie było a został Zakopower. Odpowiedz Link Zgłoś