Dodaj do ulubionych

Hit generator - nowy program muzyczny TVP

IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.09, 13:33
świetnie! jesli nie będą występować same feele i dody to popieram, jakiś krok do przodu.
Obserwuj wątek
    • Gość: jelczyk Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 13:44
      Dlaczego zamiast tworzyć nowy gó...any program, który będzie służył do promocji feela, dody i innych pseudogwiazd, nie da się przywrócić 30 ton? To był program muzyczny z prawdziwego zdarzenia.
      • Gość: Wioletka Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.eranet.pl 26.02.09, 16:41
        najłatwiej jest z gory, na ponad miesiac przed emisja programu,
        zalozyc, ze cos bedzie beznadziejne. Zenada sad a program jak sie
        okazalo po pierwszym odcinku, co mam nadzieje potwierdza tez
        kolejne, bardzo fajny.
        zgodze sie z jednym - szkoda 30 ton..
        • piotr.ek71 Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP 04.03.09, 23:49
          Gość portalu: Wioletka napisał(a):

> najłatwiej jest z gory, na ponad miesiac przed emisja programu,
          > zalozyc, ze cos bedzie beznadziejne. Zenada sad a program jak sie
          > okazalo po pierwszym odcinku, co mam nadzieje potwierdza tez
          > kolejne, bardzo fajny.
          > zgodze sie z jednym - szkoda 30 ton..

Ale wiesz taki mamy światopogląd na pewne sprawy. Jaki by nie był to będzie zawsze do niczego. Ale są ludzie którzy myślą innymi kategoriami.
          • Gość: Wioletka Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.eranet.pl 05.03.09, 23:56
            Ja tam sie ciesze, ze program jest - po drugim odcinku spodobal mi
            sie jeszcze bardziej. i mam nadzieje, ze do konca tej edycji nie
            zmienie zdania smile
    • Gość: Tomek Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 14:25
      O tak popieram 30 ton !ahh stare dobre czasy bez tego komercyjnego badziewia. Ten cały hit generator będzie kolejnym nudnym programem z kombi i feelami a raz na jakiś czas przyjedzie zespół z Rumunii który sami wypromują i powiedzą publice że to extra super mega gwiazda która jest tak zajęta że ledwo znalazła czas żeby przyjechać do Polski a nazywają się Akcent xD
    • Gość: yarpen11 Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: 193.138.243.* 11.01.09, 14:41
      Jeśli tylko będzie zakaz śpiewania z playbacka, to już jest b. dobrze big_grin Ja też jestem za 30 TON !!!
    • Gość: bodzio w Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.chello.pl 11.01.09, 14:55
      dwojka ostatnio moze sie poszczycic w dziedzinie produkcji muzycznych współpracą z Radiem dESKA więc nie liczcie na cuda i Cool Kids of Death smile
    • Gość: takijeden Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 16:38
      Biorąc pod uwagę gust Polaków i te wszystkie śmieszne listy przebojów, to: w nieparzyste odcinki bedzie występować Doda, a w parzyste Feel ;]
    • kretu23 Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP 11.01.09, 16:55
      odgrzewane ciepłe kluchy. W świecie zamawiania sobie numerów przez sms-y, torrentów oraz etc z brei internetowej , oni wychodzą z antykiem, który wystartował latach 60 za Beatlesów!!!!! Ludzie!!! Was chyba pogieło. Skansen jeden!!!!!!!
    • kretu23 Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP 11.01.09, 16:56
      zapomniałem dodać że zdjęty z anteny 10 lat temu!!!!!
    • kretu23 Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP 11.01.09, 16:59
      sorki oglądalność pikowała w dół od mw 10 lat od zdjęcia z anteny
    • Gość: Paweł Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.01.09, 17:10
      Sama nazwa programu o nim mowi. Ale z drugiej strony nei moga co tydzien pokazywac Dody i Feela, wiec moze choc maly procent tego programu bedzie godny malego procenta naszej uwagi xD
      • Gość: Wioletka Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.eranet.pl 25.02.09, 23:52
        W kolejnym odcinku ma wystapic m.in. IRA, a zatem zespol, ktory
        sporo dzieli od Dody czy Feela. WIec moze jednak Hit Generator
        stanal na wysokosci zadania?! I nie bedzie to taka straszna sieczka.
      • Gość: Wioletka Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.eranet.pl 26.02.09, 17:01
        a poza tym nie zapominajmy, ze ludzie maja rozne upodobania/ i ktos
        w koncu slucha muzyki, ktora robi Doda, w przeciwnym razie juz dawno
        zmienilaby zajecie.
        Wedlug mnie fajne zespoly pojawia sie w Hit Generator. Szkoda, ze
        tak lubimy narzekac, nawet jak program fajny.
        • piotr.ek71 Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP 04.03.09, 23:58
          Jak jeszcze dojdzie kilka nowych zespołów lub wykonawców może być naprawdę
          ciekawie. Podobno ma być Vader. Jestem ciekaw jak zareaguje publika i jak będą
          przedstawiały się głosy.
          • Gość: Wioletka Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.eranet.pl 05.03.09, 23:59
            co to w ogole jest Vader? Ja strasznie do tyłu jestem z tym, co sie
            dzieje na rynku muzycznym - dzieki hit generatorowi nadrobie
            zaleglosci smile ale ciesze sie, ze bedzie Mezo - i niech sobie gadaja,
            ze to hip hopolo wink
            • piotr.ek71 Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP 03.04.09, 00:18
              Vader to zespół typowo hard metal, nie zauważyłem by miał pojawić się Mezo a
              szkoda ale będzie za to Justyna Steczkowska
    • Gość: pawel Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 17:21
      A beda takie gwiazdy jak w top of the pops? Np. Madonna, britney, furtado czy aguilera? Jezeli tak, to sie zgadzam.
    • kretu23 Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP 11.01.09, 17:50
      Świętej pamięci i niech mu ziemia lekką będzie Pan Stanisław Grzesiuk mam nadzieję, że się nie obrazi, ale ja bym np z Czarną Mańką wystartował. Albo z cudownym "choć z kieszeni znikła flota"
    • Gość: Lona Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.01.09, 18:47
      na na na na ja to wiem, chciałbym spędzić z Tobą dzieeń ;D
    • Gość: Nika Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 20:02
      Właśnie, w Anglii wystapił w tym programie Blur, a u nas na pewno będą same kicze ;p
      • Gość: Wioletka Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.eranet.pl 27.02.09, 22:38
        Sami jestescie kicze! Jeszcze nie bylo programu, a juz byly
        narzekania. Az zal sie robi czlowiekowi. No i potwierdza sie, ze
        trawa zawsze jest bardziej zielona tam, gdzie nas nie ma sad
        A jak sie okazalo po 1. odcinku Hit Generator wypalil i to calkiem
        niezle. Niech inni mowia, ze to komercyjny pop, ale mnie wystep
        Piaska naprawde sie podobal. i pewnie mnostwo jest takich, ktorzy
        sadza podobnie smile
        • piotr.ek71 Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP 04.03.09, 23:54
          Gość portalu: Wioletka napisał(a):

> Sami jestescie kicze! Jeszcze nie bylo programu, a juz byly
          > narzekania. Az zal sie robi czlowiekowi. No i potwierdza sie, ze
          > trawa zawsze jest bardziej zielona tam, gdzie nas nie ma sad
          > A jak sie okazalo po 1. odcinku Hit Generator wypalil i to calkiem
          > niezle. Niech inni mowia, ze to komercyjny pop, ale mnie wystep
          > Piaska naprawde sie podobal. i pewnie mnostwo jest takich, ktorzy
          > sadza podobnie smile
          Popieram, twoje zdanie Wioletka - dlaczego? Bo już w drugim odcinku program
          pokazał na co go stać. I stać go na wiele więcej niż mogło się spodziewać. A
          spodobał mi się występ IRA, którego dawno nie słyszałem.
          • Gość: Wioletka Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.eranet.pl 05.03.09, 23:54
            Mnie w drugim odcinku mile zaskoczyli jurorzy - nie słodzą i widać,
            ze maja sporo do powiedzenia. ale nie zgodze sie z Toba co do IRY -
            mnie ich wystep rozczarowal sad
    • Gość: tomash Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 20:37
      Ja też wolałbym 30 ton, ciężko teraz znaleść w TV tak dobry program muzyczny, chyba tylko VH1 trzyma poziom.
    • Gość: ........ Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: 83.238.65.* 11.01.09, 20:53
      ej no sory z czym do ludu ?? lol
    • Gość: PE Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.toya.net.pl 11.01.09, 23:09
      Shit Generator
    • Gość: gość Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.aster.pl 12.01.09, 12:33
      czas antenowy sugeruje, że dwójka będzie chciała przyciągnąć jak najwięcej widzów czyli raczej nie ma co liczyć na alternatywnych i mniej znanych wykonawców, wg mnie będzie to kolejny program typu wieczór z gwiazdami. mi też szkoda 30ton...
    • Gość: Scrabble Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 14:03
      juz widze te przeboje, sam polski shit ...
      i wogole jaka nazwa, po co to tłumaczyli? generator, lol
    • Gość: yessir Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 19:58
      Jak nie będzie puszczana jakaś polska zwała to proszę bardzo. Ale to niestety wątpliwe
    • ania91_pol Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP 13.01.09, 18:57
      Ja też postuluję o przywrócenie 30 ton, to były czasy. I goście i wszystko hmm... <33
      • piotr.ek71 Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP 03.04.09, 00:21
        Zawsze można by było zmieszać 30 ton z HG byłoby pewnie o wiele ciekawsze moim
        zdaniem
    • Gość: mamoo Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 21:22
      wszystko pieknie...tylko dlaczego go dzisiaj nie ma w TVP2??? Mial
      byc o 20.05 i co...wielkie oszustwo. Puscili za to tego kretyna
      Kryszaka...program sprzed ...10-15 lat/lamus/. Rzygac sie chce.
    • Gość: g Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.wasko.pl 05.02.09, 15:20
      będzie troche inaczej - tak mysle
    • Gość: agisonka Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.bilgoraj.mm.pl 14.02.09, 11:58
      z tego co wiem to w pierwszym odcinku będą bracia pectus kasia wilk i piasek czyli nie najgorzej 3mam kciuki za braci!!!;p
    • Gość: Wioletka Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: *.eranet.pl 21.02.09, 22:17
      W pierwszym odcinku nie było Feel-a, to duży plus. Mam nadzieje ze
      sie nie pojawi. Faktycznie forma programu podobna do pozostałych
      tego typu, choc jezeli chodzi o 'dwójke" to zupełna nowosc. Nie jest
      to 30 ton ale przynajmniej na zywo mozna posłuchac fajne kawałki.

Ja jestem za.
      • Gość: Katia Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP IP: 62.112.158.* 24.02.09, 14:42
        Zgadzam się w 100%. Myślę, że dalej będzie lepiej. Najlepsze jest
        to, że można posłuchać nowych fajnyh piosenek, no i samemu
        przyczynić się do wygenerowania hitu.
        Czekam na następny odcineksmile
      • piotr.ek71 Re: Hit generator - nowy program muzyczny TVP 03.04.09, 00:09
        Ale później w każdym innym pojawiał się Pectus dobrze, że później już ich nie było a został Zakopower.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka