Gość: Martynka_ARC IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 10.11.03, 20:20 Sa tu fani tego zespolu, wpisujcie sie prosze =) mam pytanko: byl ktos na ich koncercie w Berlinie 11.IX'03? jesli tak to mam zdjecia na wymiane =) martynka_arc@op.pl ~M~ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: victoria Re: MATCHBOX TWENTY :) IP: *.elblag.dialog.net.pl 10.11.03, 20:26 lubię ten zespół nawet bardzo, ale chyba bardziej podobała mi się poprzednia ich płyta niż ta ostatnia. Zresztą oni niezbyt często puszczani są w radiu i to jest trochę niesprawiedliwe w porównaniu do tego całego badziewia które się teraz szerzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: MATCHBOX TWENTY :) IP: *.master.pl / *.master.pl 10.11.03, 21:06 Byłam na ich koncercie ostatnio w Berlinie i sądzę że byli na żywo o wiele lepsi niż w radio czy w tv choć i tam śa i byli bardzo rzadko puszcani. Pza tym to świetny zespół w których albumach można spotkać od spokojnych ballad po dość ostry rock . polecam tej muzyki . Naprawdę warto!!! Pozdroowienia dla Martyny . Gratuluję fajnego felietonu. Odpowiedz Link Zgłoś
martynka_arc chcesz sie wymienic zdejciami??? =) 30.01.04, 17:26 a moze to z Toba rozmawialam przed koncertem o zdjeciach? hmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikon Re: MATCHBOX TWENTY :) IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 10.11.03, 20:43 Czesc! A sa , tutaj jest jeden => Na koncercie nie bylem bo taka jedna nie chciala mnie wziasc :p Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halinka Re: MATCHBOX TWENTY :) IP: 62.233.173.* 10.11.03, 20:53 chlopaki sa tacy..tacy COOL!! rewelacyjni! swietni! kocham sie w kazdym z nich z osobna! doslownie sikam w majty na dzwiek ich genialnej muzyki! Prosze, nie krytykujcie tego zespolu, oni na to nie zasluzyli!! Rob...czy chcesz bym urodzila Tobie dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynka_ARC Re: MATCHBOX TWENTY :) IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 10.11.03, 21:00 cos mi sie wydaje Halinka ze musisz sie spytac Marisol o pozwolenie (zona Roba) no i chyba samego Roba ale cos mi sie nie wydaje ze spieszy mu sie do kolejnego dziecka, przypominam ze Thomas ma juz kilkuletniego synka. btw-> chlopcy sa COOL =) jak nikt inny =) ~M~ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrianek Re: MATCHBOX TWENTY :) IP: 213.199.204.* 10.11.03, 21:38 Rob ma żone, ale fani Roba żon nie mają. Może któremuś z nich byś chciała dzieci urodzić??? (nie obraź sie tylko) Fantastyczny zespół, a o chłopcach z zespołu to mi sie wypowiadać nie wypada, bo sam jestem chłopakiem, tak żeby skojarzeń nie było. Wszystkim gorąco polecam i naprawde bardzo ich brakuje w mediach. Jakby ktoś by mógł coś z tym zrobić? hehe i pozdrawiam Martynę, może kiedyś uda mi sie poznać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynka_ARC Re: MATCHBOX TWENTY :) IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 01:40 dobre Adrian =) nie skomentuje tu czesci twej wypowiedzi hehe ale popieram to ze zespol jest super no i za malo o nich w mediach ~M~ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Re: MATCHBOX TWENTY :) IP: *.master.pl / *.master.pl 10.11.03, 20:59 cześć Martynka ! niestety nie mam zdjęć z berlina na wymianę ale mam mnóstwo materiałow o MBT . jak chcesz to możemy się spotkać i porozmawiać o nim . daj tylko gzieś znać. Po za tym to jest najlepszy zespół na jakim byłem. jak grają to w ogóle atmosfera i klimat jest niesamowity! jak będą w Polsce to polecam gorąco ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bejbifejs Re: MATCHBOX TWENTY :) IP: 80.51.40.* 10.11.03, 21:36 hmm... noc coz, oddalbym zycie by znow ich zobaczyc i posluchac, wspaniala formacja, niezapomniane brzmienia i ... rob wyprobujcie to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sweetie Re: MATCHBOX TWENTY :) IP: *.nromeo01.mi.comcast.net 11.11.03, 01:29 Robbie would love Martyna if she was a man. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynka_ARC Re: MATCHBOX TWENTY :) IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 01:34 he is not a gay Sweetie i bet u r aware of that ~Meanie~ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Re: MATCHBOX TWENTY :) IP: *.szprotawa.sdi.tpnet.pl 10.11.03, 22:37 Witam wszytkich fanow zespolu!! szczegolnie moja kumpele Martyne ktora opowiada mi ciagle o Robie)) Fajna muza i oby grali jak najdluzej hahah caluski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty juz wiesz kto:) Re: MATCHBOX TWENTY :) IP: 62.233.173.* 11.11.03, 05:18 buhahaha..Martyna! ty lepiej badz wyrocznia i oswiecaj biednym zbladzonym duszom ich miejsce w swiecie sluchacza...maczboks jest wspanialy, a wy mlodzi melomani nie omylni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynka_ARC Re: MATCHBOX TWENTY :) IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 15:08 haha tak wiem panie COOL kim jestes i oczywiscie masz racje=) chyba tak zrobie jak mowisz =) ps. Rob rox =) ~M~ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: MATCHBOX TWENTY :) IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 20:04 ohhh tak jestem ich Fanem mam wszystkie teledyski wszystkie piosenki w 18 wersjach i milion zdjec na wymiane. bylem tez na koncercie moze nawet sie spotkalismy hehe wlasnie slucham Unwell moj kontakt: matt13@imaterrorist.com jesli chcialabys zamienic sie pogladami, zdjeciami itp. czekam # Matt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajoma Re: MATCHBOX TWENTY :) IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.03, 20:05 Hej! jezeli ktos zna sie na dobrej muzyce, to słucha przede wszystkim MATCHBOX, i uszy sie mecza hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen78 Re: MATCHBOX TWENTY :) 11.11.03, 23:26 Matt, ja mam miliard zdjec..chyba mi teraz nie podskoczysz Odpowiedz Link Zgłoś