Gość: wormuth IP: *.wro.vectranet.pl / *.wro.vectranet.pl 12.11.03, 00:08 Wszedłem na jego stronę i nie moge przestać się śmiać ))))) www.limahl.co.uk/photog/pinups/loving.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Meg Re: Limahl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 00:15 Ja też nie mogłam przestać sie śmiać jak go zobaczyłam....)) Dzisiaj natknęłam się na jego płytę w Media Markt i myślałam, że nie wytrzymam ze śmiechu...)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Limahl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 00:19 A jeszcze jedno, jak chcesz się jeszcze bardziej pośmiać to to nie będzie Cie dużo kosztowało, bo ta płyta chyba 5 zł kosztuje))) Kurde nawet tyle bym nie dała hahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BumCykCyk Re: Limahl IP: *.acn.pl 12.11.03, 11:05 Jak na było ciotę (a przynajmniej biseksa) to i tak trzyma się nadzwyczaj nieźle. Pooglądaj sobie aktualne zdjęcia Boy George'a to się dopiero pośmiejesz Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Limahl 12.11.03, 13:39 ze niby eksploatowal sie seksualnie za duzo????? Odpowiedz Link Zgłoś