Gość: Henio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.03, 20:10 Właśnie leciało w radiu. O kurwa, nieźle dali czadu. Szacunek! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ervumem Re: Sweet Noise i Edyta Górniak 15.11.03, 08:29 Gość portalu: Henio napisał(a): > Właśnie leciało w radiu. > O kurwa, nieźle dali czadu. > Szacunek! nie jestem fanem ani EG ani SN, ale razem -zupelnie nowa jakosc :] miodowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henio Re: Sweet Noise i Peja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.03, 21:18 A teraz słucham Sweet Noise i Peji. Tez konkrenty kawałek. Myślę, że jakby Sweet Noise nagrało coś z Michałem Wiśniewskim albo Beatą Kozidrak, względnie Violettą Villas, to też byłoby zajebiste! Odpowiedz Link Zgłoś
siostraihope Re: Sweet Noise i Edyta Górniak 15.11.03, 21:20 Co???????? jakoś sobie tego nie wyobrażam, ale wszystko jest możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
grail Re: Sweet Noise i Edyta Górniak 15.11.03, 21:29 Płytka jest wykręcona, mnie osobiście wgniata w ziemię kawałek z Docentem i Nergalem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda straszna nendza i... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.03, 01:29 ...i jeszcze jak zespol sweet noise sam sobie posty pisze, to juz jest choojnia po calosci. Odpowiedz Link Zgłoś