Gość: ginger IP: *.chello.pl 27.02.09, 15:05 ech... lata młodości mi się przypomniały... ale te zdjęcia moglibyście wymienić na lepsze, nie muszą być wszak z teledysków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NN Re: Muzyczne eksperymenty lat 90 IP: *.chello.pl 01.03.09, 11:33 Wspomnienia, wspomnienia, wspomnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: li Re: Muzyczne eksperymenty lat 90 IP: *.chello.pl 01.03.09, 11:49 mialo to swoj urok nie to co teraz te wszystkie hanymontany, czy inne jonasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Mądraliński Re: Muzyczne eksperymenty lat 90 IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.09, 12:46 Jak tak patrzę na te podróby, to sobie myślę - godne oryginałów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kee Re: Muzyczne eksperymenty lat 90 IP: *.toya.net.pl 01.03.09, 13:14 Dobre, dobre! Wracają czasu, kiedy byłam małą dziewczynką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty Re: Muzyczne eksperymenty lat 90 IP: *.chomiczowka.waw.pl 01.03.09, 14:20 fajne to bylo i jak na polski pop-niezle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo320 Re: Muzyczne eksperymenty lat 90 IP: *.smgr.pl 01.03.09, 14:42 wspomnienia...;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mom Re: Muzyczne eksperymenty lat 90 IP: *.icpnet.pl 01.03.09, 18:41 lata 90-najlepsze disco polo live itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza1983 Re: Muzyczne eksperymenty lat 90 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 20:43 Wspomnienia wracają. Miałam 12 - 14 lat, szalałam za Kevinem z Backstreet Boys. Na kasety VHS nagrywałam ich teledyski z Vivy, tak jak teledyski Spice Girls - odtwarzałyśmy z koleżankami układy, ja byłam Geri Halliwell. Nawet kupiłam białe adidasy na bardzo grubej podeszwie żeby stylizować się na Geri, masakra.)) Na Hanson też się załapałam, a na Britney już byłam za stara. Ech, miało to swój urok, aż się łezka w oku kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza1983 Re: Muzyczne eksperymenty lat 90 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 20:47 A propos wspomnień, ale trochę bardziej ambitnie - moglibyście napisać coś o H-Blockx, pamiętam ich z połowy lat '90. Do tej pory nagrywają, ale ja najlepiej pamiętam 'Little Girl', 'Move Ya' i 'Risin High' puszczane w 2rock na Vivie2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jak Re: Muzyczne eksperymenty lat 90 IP: *.man.bydgoszcz.pl 01.03.09, 20:52 Spójrzmy na oryginały - Britney Spears, Backstreet Boys, Ricky Martin, Spice Girls. Z tego grona tylko ta pierwsza wciąż odnosi sukcesy. Pozostali już odeszli w zapomnienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robo-ovo Re: Muzyczne eksperymenty lat 90 IP: 89.174.106.* 02.03.09, 12:35 Wspomnin czar! Dlaczego autorzy sa nastawieni tak negatywnie? Przeciez wielu z tych wykonawcow zrobilo kilka ciekawych rzeczy. Po co te zlowsliwosci. Wielu z muzykow, ktorzy zaczynali w tych projektach dzisiaj nagrywa swietne rzeczy, koncertuja na najwiekszych imprezach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Muzyczne eksperymenty lat 90 IP: *.chello.pl 02.03.09, 13:34 a ja się pytam, gdzie wtedy byli rodzice? no gdzie oni byli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pseudonim Re: Muzyczne eksperymenty lat 90 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 13:46 Masakra jak to sobie przypomnę to ciarki mnie przechodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleek Re: Muzyczne eksperymenty lat 90 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.09, 13:55 nie muzyczne a mroczne eksperymenty....wstyd, kicha i poruta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piesiec Re: Muzyczne eksperymenty lat 90 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 14:00 "...Kolorowe sny kiedy ja dotykam ciebie..." Do tej pory to pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Muzyczne eksperymenty lat 90 IP: *.tueuropa.pl 02.03.09, 14:09 Redaktorzy muzyczni jak zwykle ubolewają i wylewają swoje żale.Raz płaczą z powodu muzyki lat 80, teraz z powodu polskiego popu lat 90.Wiecznie im się coś nie podoba.Zapominają o podstawowej sprawie - każdy czas ma swoją muzykę.Druga sprawa- nie należy oczekiwać,że w piosenkach popowych i dance'owych będą poruszane trudne zagadnienia społeczne (wojna,wyzysk,nierówności społeczne,bieda etc.) , bo z samej definicji jest to element kultury rozrywkowej. Swoją drogą - ciekawe,jakie są muzyczne fascynacje panów dziennikarzy. Tak czy inaczej - drodzy redaktorzy,więcej luzu,poczucia humoru i dystansu. Odpowiedz Link Zgłoś
bogumil.bogumil Re: Muzyczne eksperymenty lat 90 02.03.09, 14:12 Przecież to wszystko bez wyjątku, to ordynarne zrzynki były (muzyka, choreografia, teledysk). Nie było na to paragrafu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Muzyczne eksperymenty lat 90 IP: *.devs.futuro.pl 02.03.09, 14:35 Odchrzancie sie spece z bozej laski od kuby moledy, to jeden z nielicznych gosci w tym kraju, ktory we wszechobecnej zenadzie wokalnej, potrafi spiewac. Ma swietny glos! Jak w ogole mozna postawic go w jednym rzedzie z jakas Maja Kraft, slyszeliscie Kube kiedys na zywo? Bo ja tak i jest swietny. I uprzedzajac komentarze - nie jestem napalona nastolatka, tylko 30 paroletnia kobieta, ktora zna sie na muzyce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: Muzyczne eksperymenty lat 90 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.09, 14:46 Takie czasy były. Niektóre współczesne piosenki za 10 lat też będą obciachem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Muzyczne eksperymenty lat 90 IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.03.09, 14:59 taa, z tym, że niektóre współczesne piosenki już są obciachem )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LWP Re: Muzyczne eksperymenty lat 90 IP: 217.153.125.* 02.03.09, 15:00 A pamiętacie Tole Szlagowska? - boki zrywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosanostra Re: Muzyczne eksperymenty lat 90 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.03.09, 15:24 Teraz też są takie kichy a ludzie chyba jakoś łatwiej to wszystko łykają, Doda, Wiśniewski, choć może wtedy też byli ludzie, którzy słuchali Just 5 Nie wiem, nie znałam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Hexera Re: Muzyczne eksperymenty lat 90 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 15:28 www.youtube.com/watch?v=nN7ryVG_IdM&feature=channel_page Słuchajcie i komentujcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t. Re: Muzyczne eksperymenty lat 90 IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.09, 16:01 Tak. A teraz jest np. Renton usilnie starający się być jak Arctic Monkeys, Franz Ferdinand czy The Kooks -.- Odpowiedz Link Zgłoś