gregkor 27.11.03, 12:32 Ciekawe co zjem...a może coś polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregkor Re: Idę na obiad. 27.11.03, 12:34 Albo inaczej...ja juz ide a wy obstawcie co zjem...dla zwycięzczy nagroda..)..będę za godzinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Idę na obiad. 27.11.03, 12:40 obstawiam,że zjadłeś kopytka z sosikiem Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Idę na obiad. 27.11.03, 13:10 ja zjadlam placki ziemniaczane trzy wielkie i szpinak, wow, ale slone bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 Re: Idę na obiad. 27.11.03, 13:19 Już obiad ...??? ja od rana jem sniadania... 1 i 2 to były te kawałki tortów co zostały z imprezy...a na 3 zjadłem loda... A gregkor - mi się zdaje - że dziś ma ochotę na rybę z frytkami Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Idę na obiad. 27.11.03, 13:27 jack9 napisał: > Już obiad ...??? > ja od rana jem sniadania... 1 i 2 to były te kawałki tortów co zostały z > imprezy...a na 3 zjadłem loda... > A gregkor - mi się zdaje - że dziś ma ochotę na rybę z frytkami jakie torty, jaka impreza? BEZ NAS????? Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: Idę na obiad. 27.11.03, 13:44 Ja też chce loda....znaczy takiego w kulkach, jakby kto miał złe skojarzenia czy co... --- distracted, disturbed, lost anyway this train won't come i'm just a loser, a freak on vacation, forgotten ghost Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 Re: Idę na obiad. 27.11.03, 14:07 aislinn napisała: > Ja też chce loda....znaczy takiego w kulkach, jakby kto miał złe skojarzenia > czy co... > --- > Lód był na patyku, a nie w kulkach... nie wiem czy o taki Ci chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Idę na obiad. 27.11.03, 14:08 aislinn napisała: > Ja też chce loda....znaczy takiego w kulkach, jakby kto miał złe skojarzenia > czy co... Lody są wporzo. Odpowiedz Link Zgłoś
agentcooper Re: Idę na obiad. 27.11.03, 14:26 to ja powiem co ja zjadlem. Wypasione na maxa zeppeliny polane tlusta smietana w znanej gregkorowi knajpie Lido. Mniam mniam. Popilem kwasem i zagryzlem kremem z galaretka. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Rybka z kapustą...... 27.11.03, 14:57 i marynowanymi pieczarkami...ale bez frytek...mimo to jack wygrał...więc nagram Ci jakąś płytkę i masz u mnie piwo..) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
jack9 Re: Rybka z kapustą...... 27.11.03, 15:07 gregkor napisał: > i marynowanymi pieczarkami...ale bez frytek...mimo to jack wygrał...więc nagram > > Ci jakąś płytkę i masz u mnie piwo..) > > > pozdr Ja to mam szczęście ... ...ale nie tylko - pamietam co gregkor mówił o swoich kulinarnych preferancjach... Odpowiedz Link Zgłoś