Gość: jarek IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.11.03, 18:52 na pewno Ptaszyn Wróblewski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: muniek Re: Co to jest jazz? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.03, 23:59 jazz to jest wstyd grac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vulture Re: Co to jest jazz? IP: *.chomiczowka.net.pl 29.11.03, 09:32 To takie z trąbką... zaraz zaraz, jak mu było... Wodecki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kingur Re: Co to jest jazz? IP: *.smlw.pl / *.smlw.pl 29.11.03, 15:04 jazz...to smutek i spokój, jazz to radość i czerwień, jazz to pasja i to wszystko czego nie jestem w stanie powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Co to jest jazz? 01.12.03, 15:32 jazz to to coć co mnie strasznie kręci..))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: Co to jest jazz? IP: *.icpnet.pl 01.12.03, 22:59 jazz is the best. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dankeananke Re: Co to jest jazz? IP: *.ols.vectranet.pl 01.12.03, 23:12 a mnie bardziej kręci yass. no chyba, że jazz to miłosć i lester bowie, albo coltrane.,to wtedy i owszem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: Co to jest jazz? IP: *.icpnet.pl 01.12.03, 23:34 lester bowie - jak najbardziej. Mala poprawka do mojej wczesniejszej wypowiedzi: jazz is great, trumpet is the best Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dankeananke Re: Co to jest jazz? IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 02.12.03, 14:47 hmm..nadal widze , ze klasyczny nurt raczej bardziej cię interesuje. ja będe się upierac przy swoim. za dwa dni..ide na m.sikałe..ulubiony umer jego "taniec mikołaja"-oczywiście jak dla mnie, oczywiście jezli o moją osobę chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Co to jest jazz? 02.12.03, 15:17 wydaje mi sie ze Coltrane to jak najbardziej jazz nurtu klasycznego, chyba ze o jakiegos innego Coltrane'a ci chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dankeananke Re: Co to jest jazz? IP: *.ols.vectranet.pl 02.12.03, 20:12 jak dla mnie..to i tak i nie.i jeat..klasyczny..i klasyczny nie jest. jak płyta. Odpowiedz Link Zgłoś
antares73 Re: Co to jest jazz? 01.12.03, 23:27 Jak nie wiesz jaką decyzje podjąć to połóż się w domu na podłodze i przez 2 dni słuchaj jazzu. Pewność przyjdzie sama. Po to jest i to jest jazz. Odpowiedz Link Zgłoś
s.u.g.a.r Re: Co to jest jazz? 02.12.03, 20:46 To obecnie najwieksza niespodzianka nowego sezonu NBA. Utah Jazz mimo odejścia dwóch "nieieśmiertelnych" weteranów i legend Utah - Karla Malone`a (przeszedł do LAL) i Johna Stocktona (zakończył karierę), jest jedną z czołowych drużyn na zachodzie. Sensacją są: dotychczasowy rezerwowy, rosjanin Andrei Kirilenko i rozgrywający Carlos Arroyo. Ta dwójka wspierana przez świetnego Matta Harpringa, odrodzonego Grega "Drewno" Ostertaga i kapitalna grę z ławki Rajii Bella, ma realną szansę na play-offs, a trener Jazz - Jerry Sloan, jest murowanym kandydatem do Coach of the Year Award. Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Co to jest jazz? 07.12.03, 00:15 Utah jazz - the best Coltrane padł Bowie sczezł Utah jazz - nasz król Rollins zbladł Barbieri spił się na full Utah jazz - to pany Murray zrobił zwrot Redman dziś naćpany Utah Jazz - sceny gwiazda Marsalis suflerem Getz - poczuł się (znów)jak łajza Kirilenko dmie na przedzie A Arroyo jest zapleczem koncertowym jazz - przedmeczem Utah Jazz - niech gra Jazz jest wielki i tylko dzięki wam gra trwa. (nie mylić z dj Tadeusz Rydzyk Wam) Odpowiedz Link Zgłoś
legionista44 Re: Co to jest jazz? 07.12.03, 10:51 bardzo dobra muzyka dla wybranych Odpowiedz Link Zgłoś
vulture eeeee??? 07.12.03, 11:01 legionista44 napisał: > bardzo dobra muzyka dla wybranych Przez kogo??? Odpowiedz Link Zgłoś
pixie Re: eeeee??? 07.12.03, 19:16 vulture napisał: > legionista44 napisał: > > > bardzo dobra muzyka dla wybranych > > Przez kogo??? Trzeba być czymś pomazanym. Odpowiedz Link Zgłoś