Gość: teddy IP: 62.233.138.* 26.01.02, 00:41 Nic na to nie poradzę - lubię ich od wielu lat za przytomne aranżacje, przytomne teksty i wokal Tracey Thorn. Czy ktoś ich ceni na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sbx Re: Everything But The Girl IP: 106.22.0.* 28.01.02, 23:01 Choc wg mnie stare nagrania troszke tracaja myszka, jednak bardzo lubie EBTG. Czasami tylko jak slysze"Missing" w wykonaniu latynowskich pedziow z No Mercy chce mi sie zygac... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tym_czas Re: Everything But The Girl IP: *.elblag.dialog.net.pl 29.01.02, 00:33 Missing !!! Chciałem sobie kupic ich album z tym kawałkiem .Ale zawsze cos innego było przed . Ś.p Beksinski twierdził że oprócz ambitej , czasami dośc trudnej w odbiorze muzyki powinno sie miec na półce kilka płyt na "deser" EBTG nadaje sie chyba wyśmienicie . Odpowiedz Link Zgłoś
e-esther Re: Everything But The Girl 29.01.02, 09:51 Rowniez uwielbiam Everything, i chyba nawet wole ich wczesniejsze plyty. Bardzo klimatyczna muzyka, lubie przy niej wypoczywac. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
stratocaster Re: Everything But The Girl 29.01.02, 11:04 podobają mi się słowa and I miss U, like teh desert miss the rain. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teddy Re: Everything But The Girl IP: 62.233.138.* 29.01.02, 21:07 e-esther napisał(a): > Rowniez uwielbiam Everything, i chyba nawet wole ich wczesniejsze plyty. Bardzo > > klimatyczna muzyka, lubie przy niej wypoczywac. Pozdrawiam. Najbardziej lubię "The Language of Life" z 1990 roku z genialnym utworem "Imagining America" i "Walking Wounded" młodsze o 5 lat. Ja też pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś