Dodaj do ulubionych

The Darkness "Christmas Time..."

02.12.03, 22:30
Jak to nie będzie nr 1 w Anglii na święta, to... nieee, przecież będzie na
pewno... wink

Śmieszne na ich wieśniacki sposób smile
Obserwuj wątek
    • Gość: kubasa Re: The Darkness "Christmas Time..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 22:58
      ilhan napisał:

> Jak to nie będzie nr 1 w Anglii na święta, to... nieee, przecież będzie na
      > pewno... wink
      >

Musi byc, nie ma bata, w swojej darknessowatowasci genialny jest ten kawalek!

Pozdr.
    • Gość: boobie Re: The Darkness "Christmas Time..." IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.03, 23:08
      Tylko czemu cholera on jak zwykle musi mieć gołą klatę????? Śmiszno-głupie
      ogólnie smile))
      • ilhan Re: The Darkness "Christmas Time..." 03.12.03, 07:44
        Gość portalu: boobie napisał(a):

> Tylko czemu cholera on jak zwykle musi mieć gołą klatę?????

Nie widziałem tego teledysku niestety wink ale wnioskuję po poprzednich, że
        klata być musi w ich klipach wink)
    • Gość: Vulture w mordę IP: *.chomiczowka.net.pl 03.12.03, 05:17
      Jest to wieśniackie, ale jakoś mnie mało śmieszy, biorąc pod uwagę fakt, ile
      osób bierze ten zespół na poważnie.
      • Gość: kubasa Re: w mordę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 13:36
        Gość portalu: Vulture napisał(a):

> Jest to wieśniackie, ale jakoś mnie mało śmieszy, biorąc pod uwagę fakt, ile
        > osób bierze ten zespół na poważnie.

Kto ich beirze na powaznie??

Ja ich lubie, bo oczywiscie to wiesniaki, choc nei jest to rock rolniczy big_grin,
        ale

a) sami to widza
        b) graja porywajaca
        c) maja cos w sobie

Pozdr.
        • nikka007 ech :) 03.12.03, 14:42
          widać od razu,że to moje dziecko. Ja też lubię Darkness, ale raczej nie
          słuchać smile
    • Gość: AgentCooper Re: The Darkness "Christmas Time..." IP: 5.5R1D* / *.pg.com 03.12.03, 15:29
      The Darkness puscil mi kolega w samochodzie - jechalismy w cztery osoby i sama
      muzyka byla jeszcze w miare znosna do momentu az kolo na wokalu nie zaczal
      spiewac. W tym momencie wszyscy (poza posiadaczem plytki, ktory sie szczerze
      obrazil)rykneli smiechem...
      On tak specjalnie spiewa czy ma cos nie tak z glosem ?
      I dlaczego taka nazwa dla takiego zespolu ?
      • ilhan Re: The Darkness "Christmas Time..." 03.12.03, 17:58
        Gość portalu: AgentCooper napisał(a):

> The Darkness puscil mi kolega w samochodzie - jechalismy w cztery osoby i
        sama
        > muzyka byla jeszcze w miare znosna do momentu az kolo na wokalu nie zaczal
        > spiewac. W tym momencie wszyscy (poza posiadaczem plytki, ktory sie szczerze
        > obrazil)rykneli smiechem...
        > On tak specjalnie spiewa czy ma cos nie tak z glosem ?
        > I dlaczego taka nazwa dla takiego zespolu ?

Specjalnie tak śpiewa i specjalnie taka nazwa. Bo to nie jest na poważnie smile
      • Gość: kubasa Re: The Darkness "Christmas Time..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 19:08
        > The Darkness puscil mi kolega w samochodzie - jechalismy w cztery osoby i
        sama
        > muzyka byla jeszcze w miare znosna do momentu az kolo na wokalu nie zaczal
        > spiewac. W tym momencie wszyscy (poza posiadaczem plytki, ktory sie szczerze
        > obrazil)rykneli smiechem...

Czyli znowu im sie udalo! Bo o to tutaj chodzi...
        • Gość: AgentCooper Re: The Darkness "Christmas Time..." IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 03.12.03, 20:00
          aha, to juz teraz bede wiedział smile
    • Gość: Level1 Re: The Darkness "Christmas Time..." IP: *.toya.net.pl 03.12.03, 22:08
      A ja lubię The Darkness, a w szczególności ich piosenkę Friday NIGHT, grają
      żywjołowo, a teledysk do tej piosenki którą wydali na święta, to jest ,,fajna
      świąteczna paranoja''smile
      P.S The Raveonettes też wydali piosenkę świąteczną.... kto następny???

Pozdrawiam,
      Level1
      • Gość: Vulture Vulture The Red-Nosed Reindeer IP: *.chomiczowka.net.pl 03.12.03, 22:35
        Gość portalu: Level1 napisał(a):
        > P.S The Raveonettes też wydali piosenkę świąteczną.... kto następny???

Kelly Osbourne?
      • jmarr Re: The Darkness "Christmas Time..." 03.12.03, 23:08
        Gość portalu: Level1 napisał(a):

> ... kto następny???

Justin Timberlake, Blink 182, Craig David, Good Charlotte i połączone siły
        finalistów "Idola"?
        niedobrze mi...
        • Gość: kubasa Re: The Darkness "Christmas Time..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 00:36
          > Blink 182

A pro pos blink, jednej z moich "ukochanych" kapel. Wydali nowy album i to
          ponoc jest ten peirwszy "dorosly", gdzie nie robia sobie ze wszystkiego jaj.
          Zbeiraja nawet pozytywne recenzje! Sam slyszalem jeden kawalek, muzycznie jest
          chyba ciut inny, ale ten wokal... bleee...

A The Darkness rzadza! Permission To Land wyprzedza Hail To The Thief na mojje
          liscie ulubionych tegorocznych plyt (post, z goraczka lezacego i majaczacego
          autora publykujemy, mimo rodziny sprzeciwow licznych)
    • libertine Re: The Darkness "Christmas Time..." 15.12.03, 17:35
      to najbardziej świąteczna piosenka roku... po pierwszych taktach kojarzy się z
      choinką i św. Mikołajem (nawet wokalista nosi czasem podobne rajtuzy do
      świętego), ale to chyba jest piosenka dla dzieci...(on tam zresztą
      krzyczy 'come on kids!')... to jest głupi zespół...
      • Gość: kubasa Re: The Darkness "Christmas Time..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 19:48
        >ale to chyba jest piosenka dla dzieci...(on tam zresztą
        >krzyczy 'come on kids!')... to jest głupi zespół...

ale za to fajny!
    • vulture po raz kolejny stwierdzam, że to gówno 15.12.03, 19:52

Zwłaszcza że dziś zobaczyłem w całości teledysk.
      • Gość: kubasa przykro mi ale niestety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 20:12
        ... nie znasz sie na prawdziwym death metalu.

Pozdr.
        • vulture dobrze, że Ty się znasz, na szczęście (n/t) 15.12.03, 20:14

• Gość: kubasa ja sie znam tylko na niezaldeath metalu (n/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 20:16
    • Gość: gaspar Nikt z was się nie zna na muzyce ;-) (n/txt) IP: *.opa-carbo.com.pl 15.12.03, 20:17
      • Gość: Vulture tak naprawdę to tylko The Darkness się znają :-D IP: *.chomiczowka.net.pl 15.12.03, 20:24
    • gaspar4 Darkness się znają ale na marketingu (n/t) 15.12.03, 20:27

• peternurek1 Re: The Darkness "Christmas Time..." 15.12.03, 21:10
      co mogę o nich powiedzieć.... ROCK'N'ROLL!!!!!!!!!!!!!!!!! yeah...
    • Gość: Qba J. Re: The Darkness IP: *.wsp.czest.pl / *.wsp.czest.pl 16.12.03, 13:29
      Jak usłyszałem ich pierwszy raz, to zastanawiałem się, co jest...wink Wokal jak
      Fredziu M., gitary a'la Page skrzyżowane z B. Mayem (no i może jeszcze trochę
      Blackmore'a). Rock lat 70-tych nadal żyje!
      Namawiam do poznania Zeppelinów
    • westpoint Re: The Darkness "Christmas Time..." 16.12.03, 15:36
      Mnie osobiście ten kawałek kompletnie nie nastraja świątecznie a wręcz
      przeciewnie.... Lubię The Darkness ale z tą piosenką to już przesadzili...
      Takie jest moje zdanie...
      • god_save_the_queen Re: The Darkness "Christmas Time..." 16.12.03, 20:42
        GLAM ROCK WIECZNIE ŻYWY!!!!!
        • Gość: dealer Re: The Darkness "Christmas Time..." IP: *.stoginet.csc.pl / 217.153.13.* 16.12.03, 21:36
          przypomina mi to piosenkę świąteczna z filmu "To właśnie miłośc"....
          smile)))
          kto widział wie o co chodzi
        • bosambo Re: The Darkness "Christmas Time..." 17.12.03, 12:35
          Glam rock to to akurat na pewno nie jest.
          A poza tym kolesie mieli pomysl, podobaja sie - wiec dlaczego wszyscy tak z
          nimi jada? To zazdrosc chyba...
          • god_save_the_queen Re: The Darkness "Christmas Time..." 17.12.03, 15:51
            JAK NIE GLAM TO CO??? GLITTER???
    • Gość: ANKAra reklama IP: *.chello.pl 17.12.03, 19:34
      ja troche nie na temat. Może to już ktoś pisał, ale ni chciało mi się czytać
      wszystkich wypowiedzi...wink Otóż jak zobaczyłam reklamę albumu TD i jak
      usłyszałam o tym, że to 'faceci z jajami', to o mało z krzesła nie spadłam...
      Myślę, że agencja reklamowa osiągnęła swój cel... Tak, to zdecydwanie dobre
      hasło reklamowe...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka