ilhan 02.12.03, 22:30 Jak to nie będzie nr 1 w Anglii na święta, to... nieee, przecież będzie na pewno... Śmieszne na ich wieśniacki sposób Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kubasa Re: The Darkness "Christmas Time..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 22:58 ilhan napisał: > Jak to nie będzie nr 1 w Anglii na święta, to... nieee, przecież będzie na > pewno... > Musi byc, nie ma bata, w swojej darknessowatowasci genialny jest ten kawalek! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boobie Re: The Darkness "Christmas Time..." IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.03, 23:08 Tylko czemu cholera on jak zwykle musi mieć gołą klatę????? Śmiszno-głupie ogólnie )) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: The Darkness "Christmas Time..." 03.12.03, 07:44 Gość portalu: boobie napisał(a): > Tylko czemu cholera on jak zwykle musi mieć gołą klatę????? Nie widziałem tego teledysku niestety ale wnioskuję po poprzednich, że klata być musi w ich klipach ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vulture w mordę IP: *.chomiczowka.net.pl 03.12.03, 05:17 Jest to wieśniackie, ale jakoś mnie mało śmieszy, biorąc pod uwagę fakt, ile osób bierze ten zespół na poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: w mordę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 13:36 Gość portalu: Vulture napisał(a): > Jest to wieśniackie, ale jakoś mnie mało śmieszy, biorąc pod uwagę fakt, ile > osób bierze ten zespół na poważnie. Kto ich beirze na powaznie?? Ja ich lubie, bo oczywiscie to wiesniaki, choc nei jest to rock rolniczy , ale a) sami to widza b) graja porywajaca c) maja cos w sobie Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 ech :) 03.12.03, 14:42 widać od razu,że to moje dziecko. Ja też lubię Darkness, ale raczej nie słuchać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgentCooper Re: The Darkness "Christmas Time..." IP: 5.5R1D* / *.pg.com 03.12.03, 15:29 The Darkness puscil mi kolega w samochodzie - jechalismy w cztery osoby i sama muzyka byla jeszcze w miare znosna do momentu az kolo na wokalu nie zaczal spiewac. W tym momencie wszyscy (poza posiadaczem plytki, ktory sie szczerze obrazil)rykneli smiechem... On tak specjalnie spiewa czy ma cos nie tak z glosem ? I dlaczego taka nazwa dla takiego zespolu ? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: The Darkness "Christmas Time..." 03.12.03, 17:58 Gość portalu: AgentCooper napisał(a): > The Darkness puscil mi kolega w samochodzie - jechalismy w cztery osoby i sama > muzyka byla jeszcze w miare znosna do momentu az kolo na wokalu nie zaczal > spiewac. W tym momencie wszyscy (poza posiadaczem plytki, ktory sie szczerze > obrazil)rykneli smiechem... > On tak specjalnie spiewa czy ma cos nie tak z glosem ? > I dlaczego taka nazwa dla takiego zespolu ? Specjalnie tak śpiewa i specjalnie taka nazwa. Bo to nie jest na poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: The Darkness "Christmas Time..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 19:08 > The Darkness puscil mi kolega w samochodzie - jechalismy w cztery osoby i sama > muzyka byla jeszcze w miare znosna do momentu az kolo na wokalu nie zaczal > spiewac. W tym momencie wszyscy (poza posiadaczem plytki, ktory sie szczerze > obrazil)rykneli smiechem... Czyli znowu im sie udalo! Bo o to tutaj chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgentCooper Re: The Darkness "Christmas Time..." IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 03.12.03, 20:00 aha, to juz teraz bede wiedział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Level1 Re: The Darkness "Christmas Time..." IP: *.toya.net.pl 03.12.03, 22:08 A ja lubię The Darkness, a w szczególności ich piosenkę Friday NIGHT, grają żywjołowo, a teledysk do tej piosenki którą wydali na święta, to jest ,,fajna świąteczna paranoja'' P.S The Raveonettes też wydali piosenkę świąteczną.... kto następny??? Pozdrawiam, Level1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vulture Vulture The Red-Nosed Reindeer IP: *.chomiczowka.net.pl 03.12.03, 22:35 Gość portalu: Level1 napisał(a): > P.S The Raveonettes też wydali piosenkę świąteczną.... kto następny??? Kelly Osbourne? Odpowiedz Link Zgłoś
jmarr Re: The Darkness "Christmas Time..." 03.12.03, 23:08 Gość portalu: Level1 napisał(a): > ... kto następny??? Justin Timberlake, Blink 182, Craig David, Good Charlotte i połączone siły finalistów "Idola"? niedobrze mi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: The Darkness "Christmas Time..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 00:36 > Blink 182 A pro pos blink, jednej z moich "ukochanych" kapel. Wydali nowy album i to ponoc jest ten peirwszy "dorosly", gdzie nie robia sobie ze wszystkiego jaj. Zbeiraja nawet pozytywne recenzje! Sam slyszalem jeden kawalek, muzycznie jest chyba ciut inny, ale ten wokal... bleee... A The Darkness rzadza! Permission To Land wyprzedza Hail To The Thief na mojje liscie ulubionych tegorocznych plyt (post, z goraczka lezacego i majaczacego autora publykujemy, mimo rodziny sprzeciwow licznych) Odpowiedz Link Zgłoś
libertine Re: The Darkness "Christmas Time..." 15.12.03, 17:35 to najbardziej świąteczna piosenka roku... po pierwszych taktach kojarzy się z choinką i św. Mikołajem (nawet wokalista nosi czasem podobne rajtuzy do świętego), ale to chyba jest piosenka dla dzieci...(on tam zresztą krzyczy 'come on kids!')... to jest głupi zespół... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: The Darkness "Christmas Time..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 19:48 >ale to chyba jest piosenka dla dzieci...(on tam zresztą >krzyczy 'come on kids!')... to jest głupi zespół... ale za to fajny! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture po raz kolejny stwierdzam, że to gówno 15.12.03, 19:52 Zwłaszcza że dziś zobaczyłem w całości teledysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa przykro mi ale niestety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 20:12 ... nie znasz sie na prawdziwym death metalu. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa ja sie znam tylko na niezaldeath metalu (n/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 20:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaspar Nikt z was się nie zna na muzyce ;-) (n/txt) IP: *.opa-carbo.com.pl 15.12.03, 20:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vulture tak naprawdę to tylko The Darkness się znają :-D IP: *.chomiczowka.net.pl 15.12.03, 20:24 Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: The Darkness "Christmas Time..." 15.12.03, 21:10 co mogę o nich powiedzieć.... ROCK'N'ROLL!!!!!!!!!!!!!!!!! yeah... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba J. Re: The Darkness IP: *.wsp.czest.pl / *.wsp.czest.pl 16.12.03, 13:29 Jak usłyszałem ich pierwszy raz, to zastanawiałem się, co jest... Wokal jak Fredziu M., gitary a'la Page skrzyżowane z B. Mayem (no i może jeszcze trochę Blackmore'a). Rock lat 70-tych nadal żyje! Namawiam do poznania Zeppelinów Odpowiedz Link Zgłoś
westpoint Re: The Darkness "Christmas Time..." 16.12.03, 15:36 Mnie osobiście ten kawałek kompletnie nie nastraja świątecznie a wręcz przeciewnie.... Lubię The Darkness ale z tą piosenką to już przesadzili... Takie jest moje zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
god_save_the_queen Re: The Darkness "Christmas Time..." 16.12.03, 20:42 GLAM ROCK WIECZNIE ŻYWY!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dealer Re: The Darkness "Christmas Time..." IP: *.stoginet.csc.pl / 217.153.13.* 16.12.03, 21:36 przypomina mi to piosenkę świąteczna z filmu "To właśnie miłośc".... ))) kto widział wie o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
bosambo Re: The Darkness "Christmas Time..." 17.12.03, 12:35 Glam rock to to akurat na pewno nie jest. A poza tym kolesie mieli pomysl, podobaja sie - wiec dlaczego wszyscy tak z nimi jada? To zazdrosc chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
god_save_the_queen Re: The Darkness "Christmas Time..." 17.12.03, 15:51 JAK NIE GLAM TO CO??? GLITTER??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKAra reklama IP: *.chello.pl 17.12.03, 19:34 ja troche nie na temat. Może to już ktoś pisał, ale ni chciało mi się czytać wszystkich wypowiedzi... Otóż jak zobaczyłam reklamę albumu TD i jak usłyszałam o tym, że to 'faceci z jajami', to o mało z krzesła nie spadłam... Myślę, że agencja reklamowa osiągnęła swój cel... Tak, to zdecydwanie dobre hasło reklamowe... Odpowiedz Link Zgłoś