srootootoo 03.12.03, 09:51 muzyka.wp.pl/niusy.html?idn=10042 ...dwie dziurki w nosie i skończyło sie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cze67 Re: biedny vulture...;-) 03.12.03, 09:57 Szkoda. Mimo, ze jego ostatnie plyty nie wzbudzaly we mnie pozytywnych emocji to koniec kariery Collinsa oznacza takze przekreslenie mozliwosci ewentualnej reaktywacji Genesis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golek Re: biedny vulture...;-) IP: *.it / 62.233.189.* 03.12.03, 10:12 moze nie bedzie tak zle... swego czasu closterkeller zapowiedzial swoja pozegnalna trase i koncertuje tak od 4-5(?) lat, a niewiele gorszy wynik osiagnela szwagierkolaska ( tak za 2 lata ) - ale ci to przynajmniej juz nie graja golek Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: biedny vulture...;-) 03.12.03, 10:14 Moje kondolencje Vul.... Ale możesz się wybrać 11 czerwca gra w Berlinie. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
vulture AAAAAAAAAAAAAAA!!!! 03.12.03, 18:29 cze67 napisał: > Szkoda. Mimo, ze jego ostatnie plyty nie wzbudzaly we mnie pozytywnych emocji > to koniec kariery Collinsa oznacza takze przekreslenie mozliwosci ewentualnej > reaktywacji Genesis. W t y m składzie? Tfu!!! Cze!!! No coś Ty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: AAAAAAAAAAAAAAA!!!! 03.12.03, 19:09 Elvis Costello ostatnio (przynajmniej to, co widziałam) na Letterman's Show: "Piszę 50 piosenek dziennie. Najlepsze nagrywam, dobre sprzedaję, a resztę oddaję Collinsowi". Po czym publiczność wybuchnęła śmiechem. Vulture, nie jesteś sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan Phil C. i tak wroci IP: 217.8.191.* 03.12.03, 19:05 Rekordowe zadłużenie Phila Collinsa PHIL COLLINS ma sięgające 50 milionów funtów długi będące wynikiem dwóch pożyczek zaciągniętych przez niego samego w celu wypłacenia sobie honorarium. W 2001 i 2002 roku 52-letni wokalista wziął w brytyjskim banku HSBC dwa kredyty na kwotę 25 milionów funtów każdy, które przeznaczył na swoje gaże za te dwa lata. Jak donosi brytyjski "The Sun", PHIL pożyczył pieniądze ze względów podatkowych. PHILIP BERESFORD, autor publikowanej rokrocznie na łamach "Sunday Times" Listy Najbogatszych, mówi: "Phil musi być brytyjskim rekordzistą pod względem zadłużenia w kategorii osób fizycznych. Gwiazdy rocka często zaciągają kredyty a konto przyszłych tantiem autorskich. Robili tak między innymi The Rolling Stones i David Bowie, niemniej jednak kwota, która wchodzi w grę w przypadku Phila Collinsa znacznie przewyższa to, co do tej pory widziałem." COLLINS musi spłacić zaciągnięte kredyty w ciągu najbliższych siedmiu lat. muzyka.wp.pl/niusy.html?idn=9706 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vulture RÓBMY ZBIÓRKĘ!!! IP: *.chomiczowka.net.pl 03.12.03, 19:44 ŻEBY TYLKO NIE NAGRAŁ NOWEJ PŁYTY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan okazyjna sprawa 03.12.03, 19:46 Widziałem wczoraj najnowszego chyba singla Collinsa w Trafficu za 16 złotych. Jakby ktoś był zainteresowany... Odpowiedz Link Zgłoś