Dodaj do ulubionych

biedny vulture...;-)

03.12.03, 09:51
muzyka.wp.pl/niusy.html?idn=10042
...dwie dziurki w nosie i skończyło sie.
Obserwuj wątek
    • cze67 Re: biedny vulture...;-) 03.12.03, 09:57
      Szkoda. Mimo, ze jego ostatnie plyty nie wzbudzaly we mnie pozytywnych emocji
      to koniec kariery Collinsa oznacza takze przekreslenie mozliwosci ewentualnej
      reaktywacji Genesis.
      • Gość: golek Re: biedny vulture...;-) IP: *.it / 62.233.189.* 03.12.03, 10:12
        moze nie bedzie tak zle...
        swego czasu closterkeller zapowiedzial swoja pozegnalna trase i koncertuje tak
        od 4-5(?) lat, a niewiele gorszy wynik osiagnela szwagierkolaska ( tak za 2
        lata ) - ale ci to przynajmniej juz nie graja smile
        golek
      • gregkor Re: biedny vulture...;-) 03.12.03, 10:14
        Moje kondolencje Vul....

Ale możesz się wybrać 11 czerwca gra w Berlinie.

pozdr
        • Gość: Niebiedny Vulture spieprzajcie IP: *.chomiczowka.net.pl 03.12.03, 14:07
      • vulture AAAAAAAAAAAAAAA!!!! 03.12.03, 18:29
        cze67 napisał:

> Szkoda. Mimo, ze jego ostatnie plyty nie wzbudzaly we mnie pozytywnych emocji
        > to koniec kariery Collinsa oznacza takze przekreslenie mozliwosci ewentualnej
        > reaktywacji Genesis.

W t y m składzie? Tfu!!! Cze!!! No coś Ty!!!
        • martolka Re: AAAAAAAAAAAAAAA!!!! 03.12.03, 19:09
          Elvis Costello ostatnio (przynajmniej to, co widziałam) na Letterman's Show:
          "Piszę 50 piosenek dziennie. Najlepsze nagrywam, dobre sprzedaję, a resztę
          oddaję Collinsowi". Po czym publiczność wybuchnęła śmiechem. Vulture, nie
          jesteś sam.
    • Gość: corgan Phil C. i tak wroci IP: 217.8.191.* 03.12.03, 19:05
      Rekordowe zadłużenie Phila Collinsa

PHIL COLLINS ma sięgające 50 milionów funtów długi będące wynikiem dwóch
      pożyczek zaciągniętych przez niego samego w celu wypłacenia sobie honorarium. W
      2001 i 2002 roku 52-letni wokalista wziął w brytyjskim banku HSBC dwa kredyty
      na kwotę 25 milionów funtów każdy, które przeznaczył na swoje gaże za te dwa
      lata. Jak donosi brytyjski "The Sun", PHIL pożyczył pieniądze ze względów
      podatkowych.

PHILIP BERESFORD, autor publikowanej rokrocznie na łamach "Sunday Times" Listy
      Najbogatszych, mówi: "Phil musi być brytyjskim rekordzistą pod względem
      zadłużenia w kategorii osób fizycznych. Gwiazdy rocka często zaciągają kredyty
      a konto przyszłych tantiem autorskich. Robili tak między innymi The Rolling
      Stones i David Bowie, niemniej jednak kwota, która wchodzi w grę w przypadku
      Phila Collinsa znacznie przewyższa to, co do tej pory widziałem."

COLLINS musi spłacić zaciągnięte kredyty w ciągu najbliższych siedmiu lat.

muzyka.wp.pl/niusy.html?idn=9706
      • Gość: Vulture RÓBMY ZBIÓRKĘ!!! IP: *.chomiczowka.net.pl 03.12.03, 19:44
        ŻEBY TYLKO NIE NAGRAŁ NOWEJ PŁYTY!!!
        • ilhan okazyjna sprawa 03.12.03, 19:46
          Widziałem wczoraj najnowszego chyba singla Collinsa w Trafficu za 16 złotych.
          Jakby ktoś był zainteresowany... wink
          • vulture 37 zł za "nowe" Papa Dance było lepszym wydatkiem. 03.12.03, 19:48

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka