Dodaj do ulubionych

Dlaczego na tym forum jest tak mało Munky'ego?

03.12.03, 12:40
Poprzedni mój wątek zakończył się totalną katastrofą. Połowa wszystkich wpisów była mojego autorstwa, a do tego ktoś(ja nie będę podawał nazwiska)zaproponował bym się rozebrał co z seksem ma niewiele wspólnego(ale doceniamy dobre chęci). Ciągle analizujemy czemu ten wątek zakończył się takim niepowodzeniem. W chwilach wolnych od analiz postanowiliśmy założyć nowy wątek. No właśnie, dlaczego na tym forum jest tak mało Munky'ego? Co więcej, od końca lipca jest go w ogóle mało! A przecież, pamiętam jak dziś, Munky dokonywał różnych wpisów, także muzycznych. Ba! Nawet posiadam kilka płyt z tych, które on wymieniał! Jeśli mnie pamięć nie myli, brał on też udział w pierwszej edycji forumowych piłkarzyków. Zatem zwracam się do wszystkich osób dobrej woli z pytaniem: dlaczego na tym forum jest tak mało Munky'ego??

Proponuję byśmy wszyscy dokładnie o godzinie 20 zadumali się nad tym faktem. Był, a teraz go nie ma. Fascynujący jest otaczający nas świat.
Obserwuj wątek
    • mallina Re: Dlaczego na tym forum jest tak mało Munky'ego 03.12.03, 16:39
      ja w tym temacie sie zadumalam juz dawno temu..
      i mam nadzieje ze jeszcze Munky sie pojawi..
    • vulture ktoś kto się tu wpisuje bez nazwisk np. ******* 03.12.03, 20:20
      homohedonistus napisał:

> Poprzedni mój wątek zakończył się totalną katastrofą. Połowa wszystkich
      wpisów
      > była mojego autorstwa, a do tego ktoś(ja nie będę podawał nazwiska)
      zaproponował
      > bym się rozebrał co z seksem ma niewiele wspólnego(ale doceniamy dobre
      chęci).

Być może mało kto potrafił się zidentyfikować z Twoim problemem. Może FOFFM aż
      kipi od seksu, tylko Ty tego nie widzisz...

A, fuckt, Munky'ego już dawno wcięło.
      • homohedonistus Re: ktoś kto się tu wpisuje bez nazwisk np. ***** 03.12.03, 21:40
        vulture napisał:

> Być może mało kto potrafił się zidentyfikować z Twoim problemem.

Być może nie mogły się z tym zidentyfikować osoby, które uważają to za problem.

> Może FOFFM aż kipi od seksu, tylko Ty tego nie widzisz...

o tak, daje się zauważyć, że co drugi post jest przepełniony seksualnymi podtekstami, a co trzeci skrywanymi namiętnościami.
        • vulture <jeb> 03.12.03, 22:03
          homohedonistus napisał:

> Być może nie mogły się z tym zidentyfikować osoby, które uważają to za
          problem.

Nie widzę powodu, dla którego miałbym się identyfikować z Twoimi problemami.
          Nie uważam także za problem tego, że nie widzę w tym powodu. I mam zamiar trwać
          w podtrzymywaniu takiego twierdzenia.
          • homohedonistus dear Vulture 03.12.03, 23:50
            vulture napisał:

> Nie widzę powodu, dla którego miałbym się identyfikować z Twoimi problemami.
            > Nie uważam także za problem tego, że nie widzę w tym powodu. I mam zamiar
            > trwać w podtrzymywaniu takiego twierdzenia.

No więc może jeszcze raz. Być może nie mogą się z tym CZYMŚ(co Ty nazywasz moim problemem) identyfikować osoby, które uważają(m.in. Ty) to COŚ za problem.
            Przy okazji przepraszam bardzo za niejasne sformułowanie tego o co mi chodziło, czym doprowadziłem do drobnego nieporozumienia. Jest mi z tego powodu bardzo przykro, ale nie uważam tego za mój problem. Aczkolwiek chętnie sobie jeszcze poczytam o problemach.
        • vimen Re: ktoś kto się tu wpisuje bez nazwisk np. ***** 03.12.03, 22:29
          och - nie widać bo przecież są skrywane smile
          • vulture och, rzeczywiście, ale zawsze można wpis usunąć 03.12.03, 22:37
            • vimen ach - zapomniałam o cenzurze :-) 03.12.03, 22:42
              • vulture żadna cenzura 03.12.03, 22:52
                Tylko grupa kulturalnych kurwa ludzi, pilnujących, żeby tu w chuj nikt kurewsko
                nie klął, bo będzie chujowo.
                • vimen och...mów tak do mnie jeszcze... 03.12.03, 22:53
                  uwielbiam te subtelne zawiłości języka polskiego smile
                  • vulture na subtelności trzeba zasłużyć 03.12.03, 23:41

Kurwa.
                    • vimen wyglada na to, że zasłużyłam 04.12.03, 11:55
                      smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka