Dodaj do ulubionych

Whitney Houston powraca

05.06.09, 10:19
Filmik na stronie fajny, ale czy to będzie taki powrót? To samo było przy poprzedniej płycie, a okazała się ona takim niewypałem - nawet nie pamiętam, jaki singiel ją promował.

Swoją drogą, to będzie dopiero jej szósta płyta.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kalendarz Re: Whitney Houston powraca IP: *.chello.pl 05.06.09, 13:29
      Przykład zmarnowanego talentu wokalnego (bo, o ile mi wiadomo, ona nie pisze tekstów, ani nie komponuje muzyki, tylko odtwarza, co jej inni podrzucą), jakich nie jest wiele, ale bez przesady! Panienka z dobrego domu, która wypromowała się dzięki sławnej ciotce, ale nie dała rady sprostać sławie i przećpała popularność razem z mężem-menelem.
    • Gość: grzech Re: Whitney Houston powraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 19:16
      idealna biografia na film. oskar gwarantowany. ajłilołejslowju znów #1 na billboardzie. amen.
    • Gość: rcznj Re: Whitney Houston powraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 00:18
      Recenzja nowej płyty Gaby Kulki:

thelaststand.blox.pl/2009/06/Hat-Rabbit-2oo9.html
    • Gość: gośc Re: Whitney Houston powraca IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.09, 12:27
      Koleś który napisał o Whitney że wypromowała sie dzięki sławnej ciotce i że przećpała popularność chyba nigdy nie słyszał jak śpiewa! A śpiewa super,ale jest tylko człowiekiem i miała prawo sie załamać! Ale dała rade sie podnieść i to jest najważniejsze! Mam wszystkie płyty Whitney i nową napewo też kupie,a myśle że nie będe jedyna! Pozdrawiam wszystkich fanów Whitney!
    • Gość: Veni Re: Whitney Houston powraca IP: *.acn.waw.pl 22.07.09, 10:36
      Największy talent wokalno-intepretatorski w dziedzinie muzyki popularnej... szkoda tylko, że głos zniszczony przez lata obcowania z narkotykami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka