Dodaj do ulubionych

Tool - geniusz wszechczasów

IP: *.man.polbox.pl 29.01.02, 20:46
Prawda, że mam rację?
Obserwuj wątek
    • Gość: morello Re: Tool - geniusz wszechczasów IP: *.sulecin.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 21:34
      Gość portalu: no-name1 napisał(a):

> Prawda, że mam rację?

prawda, prawda (nic więcej nie powinno być tu dodane)
      • Gość: Crotalus Re: Tool - geniusz wszechczasów IP: *.pl 29.01.02, 21:50
        Zawsze będę zawdzięczał Metallice i Pink Floydom, że nauczyli mnie słuchać
        muzyki i będę miał do tych dwóch zespołów wielki sentyment, ale uznałem
        ostatnio, że Tool jest największy zespołem jaki istniał.
        • Gość: kostor Re: Tool - geniusz wszechczasów IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.01.02, 22:04
          trochę przesadzacie, ale na pewno jest genialny
    • Gość: olena Re: a Aenima-najgenialniejsza plyta wszechczasow IP: *.nowy-targ.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 22:22
      no.
    • Gość: Kobza Re: Tool - geniusz wszechczasów IP: 193.0.110.* 30.01.02, 00:01
      Mysle, ze jest to przesada. Niezle graja, ale nie jest to nic az tak
      niezwyklego.
      Pzdr
      • Gość: moler Re: Tool - geniusz wszechczasów IP: 193.150.166.* 30.01.02, 09:23
        Gość portalu: Kobza napisał(a):

> Mysle, ze jest to przesada. Niezle graja, ale nie jest to nic az tak
        > niezwyklego.

Zgadzam się z Kobzą. Takich geniuszy to trochę na tym świecie jest. Wszystko zależy od tego kto przedstawia
        swoja kandydature. NIe ma jednak wątpliwości, że Tool wie co robi i robi to dobrze...

• Gość: moi Re: Tool - geniusz wszechczasów IP: *.metronet.pl 30.01.02, 12:35
      a i owszem...
    • dekris Re: Tool - geniusz wszechczasów 30.01.02, 18:28
      hmm, wszechczasow to raczej Beatlesi.
      • Gość: Quesso Re: Tool - geniusz wszechczasów IP: 158.75.53.* 31.01.02, 01:36
        !!! Hmm miałem n dysku dwa ich albumy "Anemia" czy coś tam i jeszcze jakiś.
        Pierwszy utwór, słucham: no niezły- myślę. Ale potem coś jest nie tak! Reszta
        jest taka sama... co za monotonia. Shit! Gówno! I do tego bez przerwy same
        rify, żadnych solówek! Nie rozumiem waszego entuzjazmu. Black Sabbath, Led
        Zeppelin, Budgie to są zespoły wszechczasów, ale Tool?!?! Nie! Niemożliwe!

• Gość: morello Re: Tool - geniusz wszechczasów IP: *.sulecin.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 03:24
          Gość portalu: Quesso napisał(a):

> !!! Hmm miałem n dysku dwa ich albumy "Anemia" czy coś tam i jeszcze jakiś.
          > Pierwszy utwór, słucham: no niezły- myślę. Ale potem coś jest nie tak! Reszta
          > jest taka sama... co za monotonia. Shit! Gówno! I do tego bez przerwy same
          > rify, żadnych solówek! Nie rozumiem waszego entuzjazmu. Black Sabbath, Led
          > Zeppelin, Budgie to są zespoły wszechczasów, ale Tool?!?! Nie! Niemożliwe!
          >

piepszony prowokator , nie odpowiadam na twego posta!
    • Gość: Quesso Re: Tool - geniusz wszechczasów IP: 158.75.53.* 01.02.02, 17:06
      Gość portalu: morello napisał(a):

> piepszony prowokator , nie odpowiadam na twego posta!

Powiedz co ja takiego prowokuję, co? Przecież to było tylko moje zdanie. Jeśli
      ono sprowokowało cię do pierdnięcia, lub do kupnięcia się w dupę to przykro mi,
      ale nie zrobiłem tego naumyślnie. Co najwyżej to ty mnie prowokujesz mnie żebym
      ci nawymyślał! Ale nie zrobię tego, bo nie sądzę, żeby to cokolwiek zmieniło.

ech

• Gość: imbir Re: Tool - geniusz wszechczasów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.02, 22:09
      Niesamowita jazda. W tym wieku nie ma lepszej kapeli. Cały czas mam zgryz,
      która ich płyta najbardziej mi się podoba. Chyba Aenima ale Lateralus też jest
      ekstra.
      Pzdr
    • Gość: proFit Re: Tool - geniusz wszechczasów IP: 192.168.1.* 14.03.02, 12:42
      Gość portalu: no-name1 napisał(a):

> Prawda, że mam rację?

nie.. chyba nie slyszales zbyt wiele w swoim zyciu..
      Zwykle lupanie kilku schematow.. nic wiecej.. zadnego skomplikowania..

proFit
    • Gość: borzar Re: Tool - geniusz wszechczasów IP: *.pnu.com 15.03.02, 08:25
      Dobry zespol to fakt. Nagrywaja bardzo dobre plyty to tez niezaprzeczalny fakt.
      Ale stwierdzenie, ze jest to zespol wszechczasow uwazam za zdecydowanie
      przesadzone. Taka skrajnosc w wyrazaniu opinii przypomina mi fanow zespolu
      Depeche Mode z okresu plyty Violator. Oni wtedy tez uwazali, ze jest to zespol
      wszechczasow. Starajmy sie mimo wszystko unikac takich opinii.
      Pozdr,
      B
      • Gość: mb Re: Tool - geniusz wszechczasów IP: *.kato.gazeta.pl 19.03.02, 22:27
        wiecie, że grają w Spodku na Ozzfest?
    • Gość: As Re: Tool - nie znowu aż taki geniusz IP: 172.16.1.* 20.03.02, 00:39
      No posłuchałem sobie ostatio tej płyty Aenima. Owszem, oryginalna i
      interesująca muzyka - przypomina mi taki bardziej zakręcony, mroczny i
      psychodeliczny Dream Theater. Ale żeby AŻ TAK się podniecać? Ja z tej płyty nie
      jestem w stanie zanucić ani jednej melodii, mimo że była w moim Winampie
      ostatnio bardzo częstym gościem. A z Dream Theater mimo że też trudno
      przystępny to jednak jakieś melodie do zanucenia wykroić się da. Także
      panowie : bez zbytniej podjary proszę.

Pozdrawiam
      • bukowski27 as. 20.03.02, 07:27
        a co to za kryterium? melodia. a-ha tez ma fajne melodie. wiem wiem, prowokujesmile
        • Gość: As Re: as IP: 172.16.1.* 20.03.02, 10:28
          A ja tam lubię sobie podśpiewywać różne hity... no i co w tym złego? smile A - ha
          jak kiedyś słuchałem zmuszony przez nawiedzonego kumpla to też nie byłem w
          stanie zapamiętać żadnej melodii... smile
      • Gość: moler Re: Tool - nie znowu aż taki geniusz IP: 193.150.166.* 20.03.02, 08:56
        Gość portalu: As napisał(a):

> No posłuchałem sobie ostatio tej płyty Aenima. Owszem, oryginalna i
        > interesująca muzyka - przypomina mi taki bardziej zakręcony, mroczny i
        > psychodeliczny Dream Theater. Ale żeby AŻ TAK się podniecać? Ja z tej płyty nie
        >
        > jestem w stanie zanucić ani jednej melodii, mimo że była w moim Winampie
        > ostatnio bardzo częstym gościem. A z Dream Theater mimo że też trudno
        > przystępny to jednak jakieś melodie do zanucenia wykroić się da. Także
        > panowie : bez zbytniej podjary proszę.
        >
        > Pozdrawiam

Góreckiego też nie potrafię zanucić...
        • Gość: BaT Re: Tool - nie znowu aż taki geniusz IP: *.pl / 10.0.1.* 15.06.02, 00:30
          Sluchalem kilku zespolow i myslalem ze tamte i nic innego. Jednak gdy
          uslyszalem TOOL to praktycznienic innego dla mnie nie istnieje. Nie jest to
          latwa muza bo pierwsza plyta ktora uslyszalem byl Lateralus i musialem ja
          strawic ja z 6 razy zanim powiedzialem sobie ze to jest TO!!!!!. Czekalem na
          Ozzfest 3 miechy, wydalem troche kasy, ale wydalbym nawet wiecejza to co
          przezylem w spodku podcas koncertu Toola.
          PS. Przesadzili z cenami koszulek ale coz, trza bylo se sprawic (100 zl !?!!?!).
    • pastwa Jeśli juz, to bardzo uatentowany zespół, ale... 15.06.02, 15:46
      Niestety, dla mnie ich rozwój się zatrzymał na płycie Aenima, bowiem Lateratus
      nic twórczego nie wniósł do ich muzyki, jest wręcz nudny(brak tam świeżych i
      oryginalnych pomysłów) po przesłuchaniu ich wcześniejszych płyt,ponieważ jest
      głównie ich mixem, miast krokiem na przód.
      • cze67 Re: Jes´li juz, to bardzo uatentowany zespó?, ale. 15.01.03, 18:46
        Podnosze, boc to przeciez o Toolu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka