Gość: morello IP: *.sulecin.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 01:36 NICE TO KNOW YOU uwielbiam ten kawałek !!!!!!!!! normalnie mnie rozbraja, kładzie na łopatki sorry za tak hmm...płytki... wątek , ale dobra ulżyłem sobie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: benicio Re: Incubus, ludzie!!!!!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 30.01.02, 01:48 Żeby tylko Nice To Know You... Przecież Incubus to geniusze - już od pierwszej płyty, jedna z najbardziej rozwijających się kapel 90% pokazywanych w tv tzw. zesplów new metalowych odpada z nimi w przedbiegach take me to your leader Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moler Re: Incubus, ludzie!!!!!!! IP: 193.150.166.* 30.01.02, 09:11 ocho, szczególnie rozwinęli sie na ostatniej płycie...Panowie, nie przesadzajcie. Incubus robił świetne rzeczy do tej pory, mają znakomity wokal, ale na Morning View zrobili sieczke (oczywiście to jest tylko moje subiektywne odczucie). Żadnego polotu, maksymalne złagodzenie, bliżej im teraz do ...aż trudno to wypowiedzieć ...Brainstorm...niż Faith no More. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dekris Re: Incubus, ludzie!!!!!!! 30.01.02, 18:33 jedyne do czego moge sie przyczepic, to za duzo chorusa i roznych filtrow na gitarze, a tak pozatym to calkiem spoko. nice 2 no u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benicio Re: Incubus, ludzie!!!!!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 31.01.02, 00:03 Gość portalu: moler napisał(a): > ocho, szczególnie rozwinęli sie na ostatniej płycie...Panowie, nie przesadzajci > e. Incubus robił świetne rzeczy do > tej pory, mają znakomity wokal, ale na Morning View zrobili sieczke (oczywiście > to jest tylko moje subiektywne > odczucie). Żadnego polotu, maksymalne złagodzenie, bliżej im teraz do ...aż tru > dno to wypowiedzieć > ...Brainstorm...niż Faith no More. > > Pozdrawiam Ze złagodzeniem się zgodzę, z brakiem polotu już nie. Nie wiem ile razy przesłuchałeś MV, ale jeśli nie więcej niż kilka, to proponuję jeszcze powrócić do lektury. Jeśli poza rzucjącą się w ucho w pierwszym momencie warsztwą melodyczną nie usłyszysz nic więcej, to zapewniam cię, że dużo stracisz. I na pewno w dalszym ciągu bliżej im do FNM niż do Brainstorm. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moler Re: Incubus, ludzie!!!!!!! IP: *.de.deuba.com 31.01.02, 10:16 Gość portalu: benicio napisał(a): . Nie wiem ile razy > przesłuchałeś MV, ale jeśli nie więcej niż kilka, to proponuję jeszcze powrócić > > do lektury. wydałem pieniądze na tę płytę.... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
clio4 Re: Incubus, ludzie!!!!!!! 14.07.02, 13:35 INCUBUS-rewelacja! Slucham ich od kawalka DRIVE!!! Wszystkie plytki sa swietne! Odpowiedz Link Zgłoś