Dodaj do ulubionych

Incubus, ludzie!!!!!!!

IP: *.sulecin.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 01:36
NICE TO KNOW YOU
uwielbiam ten kawałek !!!!!!!!!

normalnie mnie rozbraja, kładzie na łopatki

sorry za tak hmm...płytki... wątek , ale
dobra ulżyłem sobie
Obserwuj wątek
    • Gość: benicio Re: Incubus, ludzie!!!!!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 30.01.02, 01:48
      Żeby tylko Nice To Know You...
      Przecież Incubus to geniusze - już od pierwszej płyty, jedna z najbardziej
      rozwijających się kapel
      90% pokazywanych w tv tzw. zesplów new metalowych odpada z nimi w przedbiegach
      take me to your leader
      • Gość: moler Re: Incubus, ludzie!!!!!!! IP: 193.150.166.* 30.01.02, 09:11
        ocho, szczególnie rozwinęli sie na ostatniej płycie...Panowie, nie przesadzajcie. Incubus robił świetne rzeczy do
        tej pory, mają znakomity wokal, ale na Morning View zrobili sieczke (oczywiście to jest tylko moje subiektywne
        odczucie). Żadnego polotu, maksymalne złagodzenie, bliżej im teraz do ...aż trudno to wypowiedzieć
        ...Brainstorm...niż Faith no More.

Pozdrawiam
        • dekris Re: Incubus, ludzie!!!!!!! 30.01.02, 18:33
          jedyne do czego moge sie przyczepic, to za duzo chorusa i roznych filtrow na
          gitarze, a tak pozatym to calkiem spoko.

nice 2 no u
        • Gość: benicio Re: Incubus, ludzie!!!!!!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 31.01.02, 00:03
          Gość portalu: moler napisał(a):

> ocho, szczególnie rozwinęli sie na ostatniej płycie...Panowie, nie przesadzajci
          > e. Incubus robił świetne rzeczy do
          > tej pory, mają znakomity wokal, ale na Morning View zrobili sieczke (oczywiście
          > to jest tylko moje subiektywne
          > odczucie). Żadnego polotu, maksymalne złagodzenie, bliżej im teraz do ...aż tru
          > dno to wypowiedzieć
          > ...Brainstorm...niż Faith no More.
          >
          > Pozdrawiam

Ze złagodzeniem się zgodzę, z brakiem polotu już nie. Nie wiem ile razy
          przesłuchałeś MV, ale jeśli nie więcej niż kilka, to proponuję jeszcze powrócić
          do lektury. Jeśli poza rzucjącą się w ucho w pierwszym momencie warsztwą
          melodyczną nie usłyszysz nic więcej, to zapewniam cię, że dużo stracisz.
          I na pewno w dalszym ciągu bliżej im do FNM niż do Brainstorm.
          pzdr

• Gość: moler Re: Incubus, ludzie!!!!!!! IP: *.de.deuba.com 31.01.02, 10:16
            Gość portalu: benicio napisał(a):

. Nie wiem ile razy
            > przesłuchałeś MV, ale jeśli nie więcej niż kilka, to proponuję jeszcze powrócić
            >
            > do lektury.

wydałem pieniądze na tę płytę....

pozdr.

• clio4 Re: Incubus, ludzie!!!!!!! 14.07.02, 13:35
              INCUBUS-rewelacja! Slucham ich od kawalka DRIVE!!! Wszystkie plytki sa swietne!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka