Gość: B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 17:08 Ta nieskrępowana nierządnica to oczywiście Doda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Nadchodzi nowy Behemoth IP: 195.150.226.* 15.06.09, 17:08 boję się o behemotha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytacz Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.tktelekom.pl 15.06.09, 17:09 Czy ktoś z redakcji zechciałby wyjaśnić,dlaczego akurat Behemot gości na Waszych łamach szczególnie często? Wystarczy mi komentarz typu : "bo słuchamy takiej muzy" , bo to nasi kumple , itp - z ciekawości pytam. BTW : posłuchajcie Demon Huntera i napiszcie coś o nich .Albo Pillar.Albo Disciple. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Nadchodzi nowy Behemoth IP: 78.88.71.* 15.06.09, 17:18 moj boze.. na gazecie piszą o płycie Behemota.. widać związek z doda przysporzył mu nowych fanów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titus Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 17:22 a nie ma Dody na featuringach? szkoda tak przy okazji Nergal jest jebanym pozerem, zreszta jak cala tru-blak smietanka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gog Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.echostar.pl 15.06.09, 17:36 Yeahhhhhhhh!!!!! -- Kurt ogrodypamieci.pl/profil/kurt-cobain Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilk Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.06.09, 17:51 "Czy ktoś z redakcji zechciałby wyjaśnić,dlaczego akurat Behemot gości na Waszych łamach szczególnie często? Wystarczy mi komentarz typu : "bo słuchamy takiej muzy" , bo to nasi kumple , itp - z ciekawości pytam. " ja ci odpowiem: ponieważ Behemoth to najbardziej znana polska kapela w świecie. wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 17:57 sorry raczej chyba Vader... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trybański Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.elomza.pl 15.06.09, 17:58 Czy to jest niszowy portal że piszecie o tym zespole który zalicza się do takowych popnieważ popularność w narodzie ma znikomą, ja się pytam! Odpowiedz Link Zgłoś
vins3nt Re: Nadchodzi nowy Behemoth 15.06.09, 18:02 pytacz jest po prostu nie doinformowany muzycznie i tyle. Sam nie słucham metalu, nie lubie takich dźwięków, ale rozumiem ich siłę i raczej to dobrze że muzycy z naszego kraju są znani za granicą. Pewnie - ktoś odpowie zaraz, że jak ktoś jest znany to komercha. Ale sorry ciekawe czy tak każdy chciałby brać underground dla 20 fanów jak wie, że może być popilarniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdhj Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.06.09, 18:03 Niszowy? Niszowa to jest Jola Rutowicz albo Tola, a pisze sie o nich bez przerwy... dajcie sobie siana, nawet nie wiecie jak Behemotha z Vaderem sie ceni w świecie.. a np taka Doda.. odjechala z USA z kwitkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mych Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.93.classcom.pl 15.06.09, 18:04 A Doda na wokalu jest?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cipka Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.elomza.pl 15.06.09, 18:21 hahahaha zaraz się okaże że w usa ten zespół z hotelu nie może wyjść bo jest tak popularny, a prawda jest taka że tam jest tak samo niszowy jak u nas bo to taka muzyka... Odpowiedz Link Zgłoś
vins3nt Re: Nadchodzi nowy Behemoth 15.06.09, 18:21 ta, czyli infomuzyka nie piszcie wiecej jak behemoth bedzie wydawal nowa plyte. O Morisseyu tez juz nie. O coldplay tym bardziej! Radiohead takze musi dostac bana, nie piszcie jak bedzie znowu w Polsce kiedys. MGMT tez musi zniknac bo troche za duzo ich juz bylo. Cool kidsi to juz w ogole mega hajp. Aha! o nowej plycie Placebo tez nie piszcie bo beda pretensje;] A jak bedzie jakis nadchodzacy festiwal to takze dajcie sobie spokoj z newsem o nich bo bedzie ze dla bogatych dzieci. Najlepiej nic nie piszcie bo potem sa problemy;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominus Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.09, 18:23 a nie można było zgodnie ze znanym tłumaczeniem poprostu zrobić "nierządnicy Babilonu"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilk Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.06.09, 18:27 ludzie, czytajcie o swoich polskich popapranych "pop-gwiazdeczkach" typu feel itp i spadac stąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trybanski Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.elomza.pl 15.06.09, 18:54 to jest portal popowy i ja tu nie chce tych lanserów co udają satanistów a w domu chodzą w pluszowych koloru różowego papuciach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xsad Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.06.09, 18:59 "to jest portal popowy" od wtedy, kiedy go sam tak nazwałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytacz Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.tktelekom.pl 15.06.09, 19:10 @wilk - jak to zmierzyłeś? Dane do jakiś statystyk sprzedaży płyt? Może jakiś link? @vins3nt - zanim zaczniesz pouczać kto jest jak doinformowany , sprawdź kapele o których piszę (wiki wystarczy jak sądzę) i pojmiesz,czemu pytam. Uprzedzę,że nieco złośliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilk Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.06.09, 19:17 @pytacz, zebys nie oskarżał mnie o gołosłowność: pl.wikipedia.org/wiki/Muzyka_polska <trzecia linijka od dołu> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawez Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.chello.pl 15.06.09, 19:22 Nie moge się doczekać albumu. Behemoth zawsze trzyma wysoki poziom. i zawsze jest coś nowego, czego nie grali wcześniej. Kapela wymiata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trybanski Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.elomza.pl 15.06.09, 19:30 Sorki że pytam ale jak oni "śpiewajo" to ja nic nie rozumiem, wy też tak macie? Zaznaczam że znam inglisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawez Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.chello.pl 15.06.09, 19:34 nie rozumiesz bo po angielsku to jest. znajdź tłumaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PePe Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.ipt.aol.com 15.06.09, 19:59 No co to się porobiło. Piszą o zespole death metalowym w mainstreamowym serwisie, i to w dodatku promują nową płytę. Czyżby nadchodziła odwilż plastikowej muzy? W sumie to death metal niewiele lepszy, ale takie zainteresowanie to ewenement na skalę światową. Jednak opłacało się Nergalowi chodzić z Dodą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czkawka Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.aster.pl 15.06.09, 20:02 @Trybański, chyba do różnych narodów należymy, 100% moich znajomych kojarzy tą nazwę, a wpisują się w społeczeństwo całkiem nieźle.Podsumowując, na drzewo, banany prostować,drogi panie. Odpowiedz Link Zgłoś