Dodaj do ulubionych

Nadchodzi nowy Behemoth

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 17:08
Ta nieskrępowana nierządnica to oczywiście Doda.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Nadchodzi nowy Behemoth IP: 195.150.226.* 15.06.09, 17:08
      boję się o behemotha
    • Gość: pytacz Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.tktelekom.pl 15.06.09, 17:09
      Czy ktoś z redakcji zechciałby wyjaśnić,dlaczego akurat Behemot gości na Waszych łamach szczególnie często?
      Wystarczy mi komentarz typu : "bo słuchamy takiej muzy" , bo to nasi kumple , itp - z ciekawości pytam.

BTW : posłuchajcie Demon Huntera i napiszcie coś o nich .Albo Pillar.Albo Disciple.
    • Gość: ja Nadchodzi nowy Behemoth IP: 78.88.71.* 15.06.09, 17:18
      moj boze.. na gazecie piszą o płycie Behemota..
      widać związek z doda przysporzył mu nowych fanów.
    • Gość: titus Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 17:22
      a nie ma Dody na featuringach? szkoda sad tak przy okazji Nergal jest jebanym pozerem, zreszta jak cala tru-blak smietanka.
    • Gość: Gog Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.echostar.pl 15.06.09, 17:36
      Yeahhhhhhhh!!!!!
      --
      Kurt ogrodypamieci.pl/profil/kurt-cobain
    • Gość: wilk Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.06.09, 17:51
      "Czy ktoś z redakcji zechciałby wyjaśnić,dlaczego akurat Behemot gości na Waszych łamach szczególnie często?
      Wystarczy mi komentarz typu : "bo słuchamy takiej muzy" , bo to nasi kumple , itp - z ciekawości pytam. "

ja ci odpowiem: ponieważ Behemoth to najbardziej znana polska kapela w świecie. wystarczy?
    • Gość: Gość Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 17:57
      sorry raczej chyba Vader...
    • Gość: Trybański Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.elomza.pl 15.06.09, 17:58
      Czy to jest niszowy portal że piszecie o tym zespole który zalicza się do takowych popnieważ popularność w narodzie ma znikomą, ja się pytam!
    • vins3nt Re: Nadchodzi nowy Behemoth 15.06.09, 18:02
      pytacz jest po prostu nie doinformowany muzycznie i tyle. Sam nie słucham metalu, nie lubie takich dźwięków, ale rozumiem ich siłę i raczej to dobrze że muzycy z naszego kraju są znani za granicą. Pewnie - ktoś odpowie zaraz, że jak ktoś jest znany to komercha. Ale sorry ciekawe czy tak każdy chciałby brać underground dla 20 fanów jak wie, że może być popilarniejszy
    • Gość: sdhj Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.06.09, 18:03
      Niszowy? Niszowa to jest Jola Rutowicz albo Tola, a pisze sie o nich bez przerwy... dajcie sobie siana, nawet nie wiecie jak Behemotha z Vaderem sie ceni w świecie.. a np taka Doda.. odjechala z USA z kwitkiem
    • Gość: Mych Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.93.classcom.pl 15.06.09, 18:04
      A Doda na wokalu jest?!
    • Gość: Cipka Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.elomza.pl 15.06.09, 18:21
      hahahaha zaraz się okaże że w usa ten zespół z hotelu nie może wyjść bo jest tak popularny, a prawda jest taka że tam jest tak samo niszowy jak u nas bo to taka muzyka...
    • vins3nt Re: Nadchodzi nowy Behemoth 15.06.09, 18:21
      ta, czyli infomuzyka nie piszcie wiecej jak behemoth bedzie wydawal nowa plyte. O Morisseyu tez juz nie. O coldplay tym bardziej! Radiohead takze musi dostac bana, nie piszcie jak bedzie znowu w Polsce kiedys. MGMT tez musi zniknac bo troche za duzo ich juz bylo. Cool kidsi to juz w ogole mega hajp. Aha! o nowej plycie Placebo tez nie piszcie bo beda pretensje;]
      A jak bedzie jakis nadchodzacy festiwal to takze dajcie sobie spokoj z newsem o nich bo bedzie ze dla bogatych dzieci. Najlepiej nic nie piszcie bo potem sa problemy;p
    • Gość: Dominus Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.09, 18:23
      a nie można było zgodnie ze znanym tłumaczeniem poprostu zrobić "nierządnicy Babilonu"?
    • Gość: wilk Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.06.09, 18:27
      ludzie, czytajcie o swoich polskich popapranych "pop-gwiazdeczkach" typu feel itp i spadac stąd
    • Gość: Trybanski Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.elomza.pl 15.06.09, 18:54
      to jest portal popowy i ja tu nie chce tych lanserów co udają satanistów a w domu chodzą w pluszowych koloru różowego papuciach...
    • Gość: xsad Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.06.09, 18:59
      "to jest portal popowy"

od wtedy, kiedy go sam tak nazwałeś? smile
    • Gość: pytacz Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.tktelekom.pl 15.06.09, 19:10
      @wilk - jak to zmierzyłeś? Dane do jakiś statystyk sprzedaży płyt? Może jakiś link?
      @vins3nt - zanim zaczniesz pouczać kto jest jak doinformowany , sprawdź kapele o których piszę (wiki wystarczy jak sądzę) i pojmiesz,czemu pytam. Uprzedzę,że nieco złośliwie.
    • Gość: wilk Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.06.09, 19:17
      @pytacz, zebys nie oskarżał mnie o gołosłowność:

pl.wikipedia.org/wiki/Muzyka_polska

<trzecia linijka od dołu>
    • Gość: pawez Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.chello.pl 15.06.09, 19:22
      Nie moge się doczekać albumu. Behemoth zawsze trzyma wysoki poziom. i zawsze jest coś nowego, czego nie grali wcześniej. Kapela wymiata.
    • Gość: Trybanski Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.elomza.pl 15.06.09, 19:30
      Sorki że pytam ale jak oni "śpiewajo" to ja nic nie rozumiem, wy też tak macie? Zaznaczam że znam inglisz.
    • Gość: pawez Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.chello.pl 15.06.09, 19:34
      nie rozumiesz bo po angielsku to jest. znajdź tłumaczenie
    • Gość: PePe Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.ipt.aol.com 15.06.09, 19:59
      No co to się porobiło. Piszą o zespole death metalowym w mainstreamowym serwisie, i to w dodatku promują nową płytę. Czyżby nadchodziła odwilż plastikowej muzy? W sumie to death metal niewiele lepszy, ale takie zainteresowanie to ewenement na skalę światową. Jednak opłacało się Nergalowi chodzić z Dodą.
    • Gość: Czkawka Re: Nadchodzi nowy Behemoth IP: *.aster.pl 15.06.09, 20:02
      @Trybański, chyba do różnych narodów należymy, 100% moich znajomych kojarzy tą nazwę, a wpisują się w społeczeństwo całkiem nieźle.Podsumowując, na drzewo, banany prostować,drogi panie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka