fotograficzne_zero 15.12.03, 17:00 Drodzy foracze, Czy znacie jakieś tureckie piosenki, rytmy? Byłabym wdzięczna za wszelkie sugestie. Pozdrawiam F_0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
libertine Re: Tureckie piosenki 15.12.03, 17:03 największa gwiazda tureckiej muzyki to oczywiście tarkan, i chyba eurowizję turasy wygrali....ale zespołu nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Tureckie piosenki 15.12.03, 18:24 najbardziej popularny wykonawca to oczywiscie Tarkan, muzycznie to taki dosyc przyjemny pop, powiedzialabym ze dosyc europejski innych wykonawcow jutro, albo w czwartek.. napisz tylko czy to maja byc rytmy bardziej zwiazane z folklorem, czy muzyka tzw popularna? Odpowiedz Link Zgłoś
fotograficzne_zero Re: Tureckie piosenki 15.12.03, 18:26 Witaj, Napisz wszystko, co wiesz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Tureckie piosenki 15.12.03, 18:29 ok, ale to nie dzis, bo nie mam zrodla pod reka Odpowiedz Link Zgłoś
martynka_arc iyi ö& & #35 287;lenler...przeczytaj =) ... 15.12.03, 21:04 jestem fanka Tarkana koles jest interesujacy i muze ma calkiem przyjemna, mam jego wieeeeeeeeeeeeeeeele piosenek i teledyskow (jesli nei wszystkie hehe) chetnie moge Ci podac pare tyt, stronek etc znam tez paru innych wykonawcow z tego kraju ale Tarkan najbardziej przypadl mi do gustu...moze to przez te piekne oczy! ma najpiekniejsze oczy na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cds Re: Tureckie piosenki IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.12.03, 15:51 Muzyka turecka zafascynowała mnie od czasu przesłuchania płyty Tarkana "Karma". Ten niesamowity utwór "Gitti gideli".. posluchaj koniecznie.. Jest cała masa ciekawych artystów: Sezen Aksu na przykład. Polecam, to piekna muzyka. Chociaż czasem niebezpiecznie zbliża się do zwykłego disco, ale tylko się zbliża. Dla nas, Polaków, jest egzotyczna i baaaardzo pociagająca. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Tureckie piosenki 17.12.03, 18:19 Haluk Levent Kirac ("c" z kreska na dole) Davut Güllüoglu no i wspomniany juz Tarkan to w pierwszym rzucie, byc moze jeszcze cos podrzuce Odpowiedz Link Zgłoś