h8red Zabiję!!! :))) 19.01.05, 16:18 Osobiście!!! )) A tak przy okazji to gratki )) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch ha!! 19.01.05, 16:18 zasabotowalem zawodowo i dwudziestotrzytysiecznym postem okazal sie post 'bedzie...' kongratulejszyns Hejt! Odpowiedz Link Zgłoś
pagaj_75 Jak dzieci, kurde, jak dzieci 19.01.05, 16:23 Tylko by się ścigali, no... Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Jak dzieci, kurde, jak dzieci 19.01.05, 16:25 pagaj_75 napisał: > Tylko by się ścigali, no... Ale jaki szczytowy cel był )) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Jak dzieci, kurde, jak dzieci 19.01.05, 18:10 Te! Myślisz że jak masz Frippa w sygnaturce i latek 75 to Ci wszystko wolno?! Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: No właśnie, że nie 19.01.05, 16:26 ej nie no... ja zaraz po wyslaniu odswiezylem chyba glowna strone foffma i jeszcze dwoch postow brakowalo. az wczesniej sie upewnialem, czy przypadkiem nie strzele 23tys, kilka razy sprawdzalem i ciagle bylo 22997. bo bede sie znow czuc winny! ja nie chce jak cos 23tys, Tobie sie nalezy Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Mam rozwiązanie 19.01.05, 16:29 Podzielmy te 23000 na pół. To będzie po 11500, sporo jak najedną głowę, jak mniemam )) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Mam rozwiązanie 19.01.05, 16:33 noooo dobra ale jak bedziemy sie bic o 100tys (czyli gdzies tak pod koniec czerwca '05 mam n******e poprosimy jakiegos zawodowego admina o sprawiedliwy arbitraz Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Mam rozwiązanie 19.01.05, 18:12 JA! JA chce! Ja! Wiem Wiem! Ja kce być artro... arty... arety... no tym na "A". Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Oj przeeestań 19.01.05, 18:31 To się nazywa pomysł! Ale nie na ten dzień Ja stoję po tej stronie barykady, która przed sesją nie ma czasu na browarki Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Aj, jaka brzydka insynuacja 19.01.05, 18:40 w szale zdawania egzaminów i pisania zaliczeń humbak napisał: > Ja stoję po tej stronie barykady, która przed sesją nie ma czasu na browarki Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Aj, jaka brzydka insynuacja 19.01.05, 19:00 Wyczuwam nutkę złośliwości Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Tylko nutkę??? 20.01.05, 11:03 Możliwe że to problem wyskalowania przyrządów pomiarowych. Kiedy indziej mógłbym to uznać za symfonię Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Czy Wam też??? 19.01.05, 20:57 mi jeblo wczesniej, ale teraz juz dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Czy Wam też??? 19.01.05, 20:59 mameluch napisał: > mi jeblo wczesniej, ale teraz juz dziala. A u mnie ciągle nieżyje śmiercią nienaturalną. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Czy Wam też??? 19.01.05, 21:04 heh, przy okazji okazalo sie ze na gg masz jakiegos nasladowce (cos jak zelek i jego fan tegus, mieszkajacego w Jasle dwudziestoletniego Majkela a moze podwojna tozsamosc? hmmmmm... (mameluch mysli...)... hmmmmmm... (jak zwykle nie wychodzi...)... hmmmmmm... (pozory dobra rzecz, szczegolnie podczas sesji...) hmmmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
h8red ROTFL 19.01.05, 21:15 Rozwaliłeś mnie )) Dawno się tak nie uśmiałem )) A G(reat)g(ówno) ożyło w końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch powoli dzien sie konczy... 19.01.05, 21:32 pamieta ktos ile postow bylo na liczniku rano? to chyba jeden z lepszych wynikow w historii? a na pewno najlepszy od baaaaaardzo dawna wypadaloby sobie pogratulowac wiec se gratuluje i Wam przy okazji tyz Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Mam pomysła na pisenkę 20.01.05, 15:18 Ale jak do tej pory udało mi się ułożyć tylko kawałek zwrotki. Gdyby ktoś poczuł się zainspirowany to proszę śmiało. A tym czsem aż dwa wersy: "Ave Szatan, Ave Szatan Nie jedz grzybów" Oczywiście język polski jest narzucony. Nad wyborem muzyki jeszcze się zastanowimy. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Mam pomysła na pisenkę 21.01.05, 02:10 Myślę, że to by był refren. Proponuję zwrotki początek: bierze grzyb, ten koleś bierze grzyb wychodzi nocą szukać w laaa-as Tylko nie wiem, czy ktoś nie będzie bredził czegoś o prawach autorskich Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Chyba raczej tak 21.01.05, 09:05 humbak był napisał: > bierze grzyb, ten koleś bierze grzyb > wychodzi nocą szukać w laaa-as Szuka go, ten koleś szuka go Wychodzi nocą szukać w laaa-as [OT] Fajny kawałek Ci się skojarzył )) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Chyba raczej tak 21.01.05, 10:48 Dobra reinterpretacja. Ta moja była raczej naciągana. nie pierwszy raz, to nie był pierwszy raz pod każdym drzewkiem znalazł dwaa-a ale chyba coś urozmaicić, bo ten... no nie przesadzajmy nie mogą się melodia w zwrotkach powtarzać Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Pomysł na film. 21.01.05, 02:07 Ostatnio, inspirowany przez sugestię kumpla, wpadłem na genialny wprost pomysł. Scenariusz filmu. I to jakiego! Katastroficznego. Nie będę tu przytaczał niezwykłego intelektualnego wyboru, który go poprzedzał... no po prostu nie da się tego powtórzyć. Generalnie idea jest prosta. Z racji idei mojej uczelni wybór był prosty: kopalnia! A skoro kopalnie to nie jakiś tam banalny pożar, wybuch pyłu węglowego, czy może obwał, ale to! Tąpnięcie. Film zasadniczo będzie obejmował zjazd pod ziemię, chilę (krótką) pobytu, i samą katastrofę. Znaczy chwilę huku i koniec. No. I to by było wszytko. Krótkie, dramatyczne, traściwe. Kumpel gadał coś że za krótkie i że można by to poprzedzić wątkiem psychologiczno- obyczajowym, ale uznałem, że byłoby to sprzedawanie idei i komercjalizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota to może sfilmujemy "Dywan" Pratchetta? 21.01.05, 14:56 Tam głównym bohaterem było Tąpnięcie. NB, czy chwaliłam wam się, że ongiś na imprezie w pijanym widzie miast kocem okryłam się dywanem? [przepis na długi wątek numer cztery: zacząć snuć pijackie wspomnienia] Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: to może sfilmujemy "Dywan" Pratchetta? 21.01.05, 15:25 Prachett odpada, albowiem pomysłowdawca dopiero za jakiś miesiąc weźmie się za lekturę jego książek. Natomiast ciekawym pomysłem może być ukazanie tąpnięcia z punktu widzenia pijanego górnika. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Tak se podbijam 23.01.05, 14:30 O1 Widzisz. I to jest słuszna idea! Nie ma weny? Pisz, a nuż przyjdzie sama! Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Tak se podbijam 23.01.05, 14:41 humbak napisał: > Nie ma weny? Pisz, a nuż przyjdzie sama! Czy Ty wiesz ile my tu już pierdół naprodukowali??? )) I tak trzymać!!! Dzierżbór występuje między pierdołami. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Tak se podbijam 23.01.05, 14:43 Wiem, ale nie zamierzam zaprzestawać. PS Właśnie rozmawiam z kumplem o Twojej kolekcji Hellboya Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Tak se podbijam 23.01.05, 15:05 humbak napisał: > Właśnie rozmawiam z kumplem o Twojej kolekcji Hellboya Ty mi lepiej załatw Kriss de Valnor, bo od Szproty nie mogę się doprosić Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Tak se podbijam 23.01.05, 15:08 Ha! Musiałbym na akademikach poszaukać, bo sam jak zauważyłeś szukam tych rzeczy. Ale obaczym co mi powiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Krisę kupię w przyszłym tygodniu 23.01.05, 15:14 Hejcik, ja na wypłatę czekam Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Ech... te piniądze... 23.01.05, 15:41 szprota napisała: > Hejcik, ja na wypłatę czekam Może uda mi się ściągnąć. Znalazłem jednego co ma ale jest straszliwa kolejka (( Odpowiedz Link Zgłoś
szprota a jeść trzeba 23.01.05, 15:45 staram się odzwyczaić, ale kiepsko mi na razie idzie ;p tja, ja też czekam, aż mi Bio z sci-fi.pl prześle, ale coś czuję, że szybciej kupię Odpowiedz Link Zgłoś
h8red A mi się przypomło 23.01.05, 15:49 Jak tam Kane??? Jeszcze pewnie nie zaczęłaś??? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota :P 23.01.05, 16:16 mam tak zapchany dysk, że nie mam gdzie rozpakować (właśnie robię porządki) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Kudesz belesz 23.01.05, 19:26 Miałem taką śmiertelną zniewagę na końcu oka i mi uciekła ;p Odpowiedz Link Zgłoś
szprota bo to zła zniewaga była 23.01.05, 20:49 NB, rozpakowałam, zaczęłam, póki co średniawo, powiem szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Jak powszechnie wiadomo 23.01.05, 21:12 Są gusta i guściki. Dla mnie bardzo fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota no może się wciągnę 23.01.05, 21:19 nie mówię nie przecież czy wam też GG jebło na pysk, że zacytuję swojego interlokutora? Odpowiedz Link Zgłoś
h8red G(reat)g(ówno) 23.01.05, 21:23 Jak narazie dzisiaj działa u mnie, cały dzień. Ale na przykład u Kota nie. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota mnie też jakoś ruszyło 23.01.05, 21:34 generalnie go gupy z tym graństwem Kane mnie zaczął wciągać Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: mnie też jakoś ruszyło 23.01.05, 21:54 wciągnięta szprota napisała: > Kane mnie zaczął wciągać No i gut )) Odpowiedz Link Zgłoś
pagaj_75 277 23.01.05, 14:41 i w ten oto sposób wątek zrównuje się z najdłuższy do tej pory na tym forum "Życzę sobie" skoro nie może być to (z przyczyn technicznych) najdłuższy w historii, to niech chociaż będzie najdłuższy w historii tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: 277 23.01.05, 14:45 No to prujemy dlaej. I życzmy sobie, żeby było jak najszybciej te dwaipółtysiaka Odpowiedz Link Zgłoś
h8red !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.01.05, 06:46 Kiedyś następuje taka wiekopomna chwila. Moja właśnie nastąpiła. Chwalę się teraz )) To jest mój 3000 post bez konkretnej treści. Akcja spmerska trwa dalej. 5000 ciągle przede mną !!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .?. !!!!!!!!!!!!! 24.01.05, 19:52 CO TY WIESZ O SPAMOWANIU... Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Well... 24.01.05, 20:15 szprota napisała: > CO TY WIESZ O SPAMOWANIU... Mało??? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota mnie tak :) 24.01.05, 20:26 ja od dwóch dni uprawiam akcje spamerskie i to z jakim wdziękiem ;p Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: mnie tak :) 24.01.05, 20:37 szprota napisała: > ja od dwóch dni uprawiam akcje spamerskie i to z jakim dziękiem ;p Nic nie słyszałem ;p Odpowiedz Link Zgłoś
szprota bo tego się nie słucha 24.01.05, 20:42 to się czuje. spytaj Kota jak nie wierzysz Odpowiedz Link Zgłoś
h8red No dobra 24.01.05, 20:46 Odpowiedź była twierdząca ale czuję tu zmowę jajników ;p Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: 25.01.05, 14:03 szprota napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > up! dup Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: Wysmazmy najdłuższy wątek w historii:) 24.01.05, 21:33 nas nie dogoniat forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=10951280 Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: Fuj 24.01.05, 21:46 tego nigdy za wiele! ale sorry, bom początkujący FoFFm/FoFSFmista mam nie lada problem z przebrnięciem wszystkiego na raz! Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Ciekawe 25.01.05, 14:03 "Dzień dobry" przeskoczy ten wątek w końcu czy nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Nic 25.01.05, 21:39 Miło z Twojej strony, że wykazujesz zainteresowanie zajęcami współforumenów Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Jako zdeklarowana lesbijka muszę dodać 26.01.05, 08:37 humbak napisał: > Miło z Twojej strony, że wykazujesz zainteresowanie zajęcami współforumenów Oraz współforumenek, proszę kolegi. Nie zapominajmy o współforumenkach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Jako zdeklarowana lesbijka muszę dodać 26.01.05, 13:48 Traktuję zwrot bezpłciowo- jakby ludzie. Nie przesadzajmy z takimi hasłami, bo skończymi jak USludzie, co nie piszą blackboard, tylko board w imię poprawności politycznej Odpowiedz Link Zgłoś
h8red A props tegoż właśnie 26.01.05, 14:14 Wiesz kto to jest: "vertically challenged" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
humbak STOP 26.01.05, 14:20 Pochrzaniły mi się kierunki. Musze to przemyśleć, choć w sumie ta int. powyżej jakiś tam sens ma. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red To bybbyło "horizontally" raczej :))) 26.01.05, 14:22 Osoba niskiego wzrostu )) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: To bybbyło "horizontally" raczej :))) 26.01.05, 14:32 Tak po prostu? Łeee... to ja myślałem, że to jakieś schorzenie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: A props tegoż właśnie 26.01.05, 14:20 h8red napisał: > Wiesz kto to jest: "vertically challenged" ??? > pionek na poziomie?? Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Raczej 26.01.05, 19:01 neochuan napisał: > h8red napisał: > > > Wiesz kto to jest: "vertically challenged" ??? > > > pionek na poziomie?? Pionek na poziomku ;p Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Założył bym 26.01.05, 22:24 Może kulinarny jakiś? Ulubione płynu doustne na ten przykład? Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Jazda bez trzymanki:p 27.01.05, 23:21 korvideo.free.fr/umbilical-brothers.wmv Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: coś zdechł ten wątek 01.02.05, 21:29 Bo on taki mały jest i biedny Wymaga ochrony i pomocy. Jak małe dziecko, pomocy i dobrej rady Poradźmy coś na to Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Wysmazmy najdłuższy wątek w historii:) 03.02.05, 18:08 No ten... proponuję drobny temacik do rozwijania naszego maleństwa. Pączki! Ile dziś zjedliście i jakie lubicie? Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Ajm back 06.02.05, 19:52 Troszku mnie nie ma i widzę, że rozpierduszka się robi prawie jak na Forum Łódź. Ale może po kolei )) Kota miała Hejta w Gdyni przez dni kilkoro )) Podpowiadam: Gdynia - takie miasto w Polsce, nad morzem, gdzieś w okolicach stoczni )) Myślę, że to rozwiąże zagadkę wszechrzeczy po raz kolejny )) Co do wątku o liście to raczej dobrze się stało, że janek0 go wywalił. Jakoś nie kojarzę żeby tutaj kiedykolwiek zaglądała polityka. Zgadzam się ze stwierdzeniem, że nie rozmawiając na dany temat nie można od niego za daleko uciec. Jednakże mozną spróbwać utrzymać na tym forum klimat lekki i mało zobowiązujący )) SPrawy poważne wszyscy mają na codzień i ja osobiście czsami mam ich po prostu dość i dlatetgo wpadam tutaj albo na RU żeby pospamować relaksująco )) Co do postów Asa i Ilhana to jak zauważyłem sytuacja się rozwiązała w miarę sympatycznie i baaardzo mnie to cieszy. W końcu to nie jest forum zamknięte, a dopływ "świeżej krwi" raczej mu nie zaszkodzi. I wreszcie na koniec. Ponieważ wróciłem akcja spamerska zostaje wznowiona. Możecie się znów spodziwać doskonale nic nie wnoszących wątków, postów i róznych takich innych. Keep on smilin' here Life is sad enough out there Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Ajm back 06.02.05, 19:58 noooo nieeee... a juz myslalem ze 24 tysiaczki sam walne, bez zadnej walki a Kota to czemu nie wyjasni, he? łelkom bek Mistalowalowa Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Ajm back 06.02.05, 20:45 mameluch napisał: > noooo nieeee... a juz myslalem ze 24 tysiaczki sam walne, bez zadnej walki No czans bejbe )) > a Kota to czemu nie wyjasni, he? Może wyjaśni, jeśli to przeczyta może ją ruszy??? Kto wie kędy Koty łażą??? ;p > łelkom bek Mistalowalowa Najs tu bi hie agajn )) Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Ajm back 06.02.05, 20:29 Hejcie, wytłumacz mi proszę co pytanie się forumowiczów, którzy w większości urodzili się w latach 80 ubiegłego wieku (błagam, niech nikt tego nie traktuje jako prowokację, czy aluzję), czy są na liście ma wspólnego z polityką? A także w jaki sposób rozczarowanie z powodu, że nie ma na niej nielubianego sąsiada z dołu wpływa negatywnie na mało zobowiązujący klimat tego forum? Wiem, że już jestem nudny i zdecydowanie mało kumaty w tak oczywistych sprawach, ale jak tylko mi to wytłumaczysz, to obiecuję, że napiszę sprawozdanie z mojego piątkowo-sobotniego picia na mieście. Nie będę niczego ukrywał. I tak już nie mam nic do stracenia. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Widzisz 06.02.05, 20:58 Jak już napisałem dobrze, według mnie, się stało, że janek usunął twój wątek. Obawiam się, że mogłoby dojść do przepychanek jak wystąpiły w innym wątku (wyjaśniającym i przenoszącym tego typu tematy na aktualnośi, czy gdzieś tam), pomimo tego, że spore części ludzi pisujących tutaj ta lista lata. Niestety ale jesteśmy narodem pieniaczy i poruszanie pewnych temató, prędzej czy później wywoła pyskówę. A ja jestem człowiekiem, który raczej stara się unikać takich rzeczy. Oprócz jednego wyskoku dawno, dawno temu na Muzyce, kiedy to ganiały się wątki o tym czy HH jest lepszy czy metal )) To z sąsiadem akurat było niezłe )) Nie wiem czy ta odpowiedź Cię ustatysfakcjonuje ale lepszej raczej ode mnie nie uzyskasz. Jestem małym człowieczkiem i mam mały rozumek (tutaj bym polecił tekst do Illusion - Skoczny). Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Widzisz 06.02.05, 21:06 Przyjmuję wytłumaczenie. Co prawda nadal uważam, że nie ma niebezpiecznych tematów, są tylko niebezpieczni dyskutanci, ale postaram się już żadnych poważnych tematów tutaj nie poruszać. Wątek o moim zamiłowaniu do kronik policyjnych będę musiał chyba umieścić na Forum Humorum. A sprawozdanie napiszę, jak tylko najdzie mnie wena. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Widzisz 06.02.05, 21:16 homohedonistus napisał: > A sprawozdanie napiszę, jak tylko najdzie mnie wena. To załóż wątek sprawozdaniowy. Ja dopiszę się wtedy z pobytu na morzem )) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Ajm back 06.02.05, 21:05 ma związek wszak nie żyjemy na wyspach zamieszkanych wyłącznie przez ludzi w naszym wieku, to po pierwsze po drugie, nie żyjemy w kraju wyabstrahowanym od polityki ja na ten przykład mam jej dość w mediach i na FOFFMie szukam rozmów towarzyskich tudzież muzycznych Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Ajm back 06.02.05, 21:29 kiedyś modne było takie słowo jak "dystans". Myślałem, że podejście w taki sposób do pewnych spraw, może właśnie choćby takie zmęczenie załagodzić. Na mnie to tak działa, ale nie musi na wszystkich, mój błąd. W każdym razie zaistniała sytuacja spowodowana była niezrozumieniem przeze mnie aktualnego profilu forum, dlatego uważam, że przydałaby się jakaś kampania informująca o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: true 06.02.05, 22:03 och, czyli mam nie pisać o początkach grupy artystycznej Malkontent, gdy z kumplami wymyśliliśmy, że pojedziemy na żwirowisko, przywitamy się z Kazimierzem i wkopiemy krzyż do góry nogami? Trudno...Uwaga Forum Humorum! Nadchodzę! Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Oj oj oj 06.02.05, 22:16 Tam to już chyba normalnie poniżej 50 postów i 24 000 )) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Mam wrażenie 07.02.05, 06:58 Taki mi coś mówi, że przez ten czas co mnie nie będzie to pęknie 24000 )) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Mam wrażenie 07.02.05, 07:34 no bez takich! bo ja tez wylaze za jakies 48 minut i nie zdam pewnie dopiero pod wieczor przekaze umocowanie Aasce, niech walczy za mnie jak sie pojawi i bedzie moim, tym, no... pelnomocnikiem kurde, cos pamietam niech o to mnie pyta Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Mam wrażenie 11.02.05, 10:56 Oooooo, a ja dopierom zauważyła, że dostałam pełnomocnictwo. Informuj mnie następnym razem Aha, gratuluję wiadomo czego Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Tak sobie właśnie spojrzałem 07.02.05, 19:41 Tysiąc postów przez 2 i pół tygodnia!!! Normalnie czapki z głów proszę Państwa )) Trzeba to będzie oblać )) Ktoś będzie w Krakowie między 15 a 18 marca??? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota w sumie wystarczający powód [jestdalejtekst] 07.02.05, 20:07 do rozważenia. a później nie będziesz, po 21. lutego jakoś na ten przykład? Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Eeeeeeeeeeeee???? 07.02.05, 20:12 szokująca jak zwykle szprota napisała: > a później nie będziesz, po 21. lutego jakoś na ten przykład? A którego roku??? 2006??? Czy póżniej??? Bo ja generalnie tam o marcu pisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Eeeeeeeeeeeee???? 07.02.05, 20:29 sklerotycznie rozkojarzona Szprota nie doczytała do końca posta Hejtreda i w związku z tym nabajdurzyła Odpowiedz Link Zgłoś
h8red A swoją drogą 08.02.05, 09:06 Ciekawe ile zajmie nam teraz doczłapanie się do ćwiartki??? Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Pfffffff 09.02.05, 00:39 Posneliście czy co??? Ostatków Wam się zachciało??? )) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Pfffffff 09.02.05, 02:17 Karygodne lenistwo. Dopada wszystkich. Nikt mu nie umknie. Możesz się kryć, przebierać, przyjmować inną formę. Możesz przebyć tysiące kilometrów, a ono wciąż będzie w pobliżu. Najbardziej mobilne przekleństwo tego świata- lenictwo! Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: A może by tak 09.02.05, 20:06 Jak?! Próbuję! Walczę! Kombinuję! A wychdzi mi coś takiego: www.funiaste.net/kuragan/2005/luty/08/Sleep20041206.pps Odpowiedz Link Zgłoś