Dodaj do ulubionych

OFF Festival - warto ryzykować

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 13:12
www.youtube.com/watch?v=rVO6cjWQKvk
Obserwuj wątek
    • barbarawadach OFF Festival - warto ryzykować 10.08.09, 13:12
      Zdjęcia z koncertów : www.miastomuzyki.pl/?p=off2009galerie&t=koncerty

Znajdź się na OFFie : www.miastomuzyki.pl/?p=off2009galerie&t=ludzie
    • barbarawadach Re: OFF Festival - warto ryzykować 10.08.09, 13:14
      OFF : www.barbarawadach.com/
    • Gość: Monika Re: OFF Festival - warto ryzykować IP: *.is.net.pl 10.08.09, 14:58
      The Pains Of Being Pure At Heart - www.youtube.com/watch?v=DpjKavqi2gU&feature=channel_page ; Micachu & The Shapes - www.youtube.com/watch?v=_Re7BRXu1yo&feature=channel_page
    • Gość: fifi Re: OFF Festival - warto ryzykować IP: 217.17.35.* 10.08.09, 15:02
      fajne, szkoda, ze w tym roku nie dojechałam.
      humbug.pl
    • danke-ananke Re: OFF Festival - warto ryzykować 10.08.09, 15:32
      Ja byłam..no,cóż mogę powiedzieć,"wiele kapel było fajnych,ale wiele też niefajnych".
      Myślę że członkowie zespołu CKOD w pełni oddali słowami klimat off festivalu;> i koncert...był fajny.
    • Gość: Dominus Re: OFF Festival - warto ryzykować IP: 195.205.192.* 10.08.09, 15:46
      Nie było mnie w tym roku ani w poprzednich, ale za rok pitolę wszystko, zabieram namiot i jadę! Nie ma bata!
    • Gość: x Re: OFF Festival - warto ryzykować IP: *.chello.pl 10.08.09, 17:22
      @danke-ananke - jak ktoś przyjechał na Offa pooglądać CKOD niech lepiej o poziomie innych wykonawców się nie wypowiada, bo robi z siebie pośmiewisko
    • gogolka22 Re: OFF Festival - warto ryzykować 10.08.09, 18:31
      na następny na bank pojadę
      póki będę miała wolny termin tongue_out
    • danke-ananke Re: OFF Festival - warto ryzykować 10.08.09, 19:15
      Drogi x-myślę że nie skumałeś ironii mej wypowiedzi;]
    • Gość: michau Re: OFF Festival - warto ryzykować IP: *.icpnet.pl 10.08.09, 23:17
      dlaczego organizatorzy niepozwolili The Field koncertu dokończyć?
    • Gość: fox Re: OFF Festival - warto ryzykować IP: 213.25.44.* 11.08.09, 00:15
      Byłem tylko w sobotę i subiektywnie mogę to co widziałem:
      Gaba Kulka - mega talent wokalny i kompozytorski
      Crystal Stilts - tutaj lekki zawód (a może tak ma być na koncertach zespołów lo-fi)
      Handsome Furs - ultra!!!energetyczny popis muzycznego małżeństwa z Kanady (nie widziałem jeszcze tak energicznej kobiety - a wiele widziałemsmile)
      Crystal Antlers - moi faworyci na offie - super występ (usłyszeć A Thousend Eyes na żywo - bezcenne)
      Wooden Shijps - muzyczny Jezus zstąpił tego dnia z trójką apostołów do Mysłowic i przeniósł w psychodelię lat 60-tych.
      Maria Peszek ma we krwi umiejętność skupienia na sobie uwagi przy akompaniamencie świetnego zespołu.
      Występ The National przyniósł wiele magicznych momentów, zespół wyczuł niezwykłą atmosferą stworzoną przez mysłowicką publikę a charyzmatyczny wokalista pod koniec zintegrował się z kilkoma rzędami widzów.
      A na koniec dnia przy 8 stopniach celsjusza historyczny prawdopodobnie ostatni koncert Miłości. Starzy wyjadacze pokazali klasę a młoda publika z opadniętymi szczękami wysłuchała popisu yassowej finezji i kreatywności.
      Podsumowując: REWELACYJNY festiwal a Artur Rojek na prezydenta!
    • Gość: tiffany Re: OFF Festival - warto ryzykować IP: *.gdynia.mm.pl 11.08.09, 00:39
      W porównaniu do zeszłego roku rozczarowanie. Za wiele zespołów, na których koncertach coś nie grało. Do tego prawie sama gitarowa muzyka, tak jakby na rocku świat się kończył. Rojek obniża loty... ale i tak pojadę za rok.
    • Gość: rentiks Re: OFF Festival - warto ryzykować IP: *.inf.ed.ac.uk 11.08.09, 11:15
      CKOD jak zwykle napruci/nacpani - nic sie nie zmienilo....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka