madee1 29.12.03, 20:58 Smutne to się robi już, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubasa Re: Co się dzieje z tym forum? 29.12.03, 21:00 Z tym czy z Muzyka? Bo wg mnie na obu sie robi smutno... ale tu zawsze mgoe troche pokasowac i chyba zaraz to zrobie... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Co się dzieje z tym forum? 29.12.03, 21:06 p_o_k_a_s_o_w_a_c?????? w ktorym miejscu widzisz taka potrzebe`???? Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 A co się dzieje z siecią ? 29.12.03, 21:04 Nie mogę wejść na żaden adres poza *.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: A co się dzieje z siecią ? 29.12.03, 21:07 Sieć działa poprawnie, gg jebło faktycznie, a na forum....cóż, nie zawsze w życiu jest tak że jest wesoło. A może ci najweselsi za rzadko się udzielają , oczekując że zrobi się fajnie samo z siebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: A co się dzieje z siecią ? 29.12.03, 21:10 Ależ, Ais, nie chodzi o to, że ma być wciąż wesoło. Ale w tej chwili sytuacja jest po prostu chora. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: A co się dzieje z siecią ? 29.12.03, 21:11 wiem o co Ci chodzi - ale ja myślę że z takimi sytuacjami jest tak jak z katarem - nieleczony trwa 7 dni, leczony tylko tydzień. Zostawić, przeczekać. Minie. Nie bez powodu pisałam o wesołych - bo takie wesołe wątki i weseli ludzie rozładowują atmosferę... Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus prosimy nie usuwać 29.12.03, 21:08 Czemu został usunięty mój wątek? To był przecież mój wątek. Zapytałem się w nim o coś licząc na to, że otrzymam jakąś odpowiedź. Nie przypominam sobie, aby w nim obraził kogokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 A propos wątku Homo 29.12.03, 21:14 To sama jestem ciekawa dlaczego zniknął. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Co się dzieje z tym forum? 29.12.03, 21:22 moze osoba ktora wygasila watek bedzie miala odwage sie przyznac do tego i napisac dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture ja go wygasiłem 29.12.03, 21:23 Z rozpędu, wygaszając wpisy tego co tak miesiączkował obficie. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: ja go wygasiłem 29.12.03, 21:28 vulture napisał: > Z rozpędu, wygaszając wpisy tego co tak miesiączkował obficie. Daruj sobie może już te żarty o miesiączce. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Co się dzieje z tym forum? 29.12.03, 21:23 watek" hihi ha ha" mam oczywiscie na mysli Odpowiedz Link Zgłoś
kubasa Re: Co się dzieje z tym forum? 29.12.03, 21:26 "hi hi ha ha" ja wygasilem. Byl glupi i powodowal konflikty. Ale przeciez w kazdej chwili polowa osob tutaj moze go przywrocic. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Co się dzieje z tym forum? 29.12.03, 21:34 oczywiscie ze to nie problem przywrocic, ale chyba to zbyt dziecinne bawic sie w przywracanie i wygaszanie czytalam juz glupsze watki i bardziej konfliktowe wygaszenie zaognia sytuacje to ze sie wygasi jakies posty nie oznacza ze ich nie bylo, jak sie juz ktos zaczal bawic w te gierke slowna to tak czasem bywa, iz niekoniecznie rozmowa musi zmierzac w tym kierunku co by sie chcialo konsekwencja tego sa posty - rozumiem ze ktos wykasuje swoje bo sie ich zawstydzil, ale czyjes... i Kubaso Ty tam nie pisales w tym watku, uwazasz ze nalezy wygaszac wszystko co Tobie jako czytelnikowi sie nie spodobalo? wez wiec dany nick na igno i po sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
kubasa Re: Co się dzieje z tym forum? 29.12.03, 21:37 > i Kubaso Ty tam nie pisales w tym watku, uwazasz ze nalezy wygaszac wszystko co > > Tobie jako czytelnikowi sie nie spodobalo? wez wiec dany nick na igno i po > sprawie Mallino. Wykasowalem ostatnie 11 postow, ktore zsotalo, wczesniej nic nie kasowalem. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Co się dzieje z tym forum? 29.12.03, 21:41 A ja wykasowałem drugą część, ponieważ była wulgarna (głównie z mojej przyczyny) i jakoś mi się nie komponowała z całością. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture drugą tzn. pierwszą (n/t) 29.12.03, 21:42 Czy teraz ktoś napisze o tym książkę? Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Co się dzieje z tym forum? 29.12.03, 21:43 Przyznaję się do błędu jakim były te przepychanki. A biorąc pod uwagę jak się to skończyło, jest mi głupio. Ale jeżeli coś mi się nie podoba to i tak będę o tym pisał, czy to się komuś podoba czy nie. Mam do tego prawo. Choć mam nadzieję, że następnym razem wezmę jednak na wstrzymanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan moim zdaniem 29.12.03, 23:20 Nie są fajne następujące rzeczy: To że coraz rzadziej potrafimy być dla siebie mili, sympatyczni i życzliwi. To że jest za dużo, nawet jeśli zawsze w żartach, "kurwa", "wypierdalać" i "chuj wam w dupę", a za mało różnych wyrazów powszechnie uznawanych za przyjemne, kulturalne i takie tam. Nawet najzabawniejsze rzeczy powtarzane w kółko stają się nudne i upierdliwe. To że przydałoby się trochę mniej narzekania, nienawidzenia wszystkiego dookoła, marudzenia - czy nie milej byłoby gdyby częściej pisać o tym co nas cieszy? Taka chyba powinna być rola tego miejsca... Przynajmniej ja wchodzę tu w celu poprawienia sobie nastroju z reguły. Nie jest też fajne że hasło "dystans" w niektórych miejscach kompletnie straciło swój właściwy sens. I parę innych rzeczy, ale łeb mnie boli i nie chce mi się dłużej wymieniać Otwórzcie sobie wątki sprzed roku - to naprawdę było trochę inne forum. Nikt wtedy nikomu nie kazał wypierdalać, nikt nie mówił nikomu innemu że słucha chujowej muzyki (poza Sugarem w wątku o Myslovitz), panowała zupełnie inna atmosfera... I to dzięki niej wszyscy tam wtedy weszliśmy i zostaliśmy. Fajnie jakby tak znów mogło być, moglibyśmy się tak wszyscy postarać i... ) Dosyć już Mam nadzieję że nie jest to mój ostatni post na tym forum Pozdr. dla wszystkich i pisendlof, czy jak to tam było... [a jak się ktoś obrazi to niech wypierdala z tego forum ] Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: moim zdaniem 29.12.03, 23:27 ale Twoj post w zadnym momencie nie jest obrazliwy wiec pewnie nikt nie bedzie musial spadac) w wiekszosci sie zgadzam z tym co napisales tez mnie leb mocno boli, wiec pewnie dzis bym takie posta nie skomponowala optymistycznie? burza zawsze oczysza atmosfere, wiec moze byc juz tylko lepiej, prawda? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn Re: moim zdaniem 30.12.03, 06:33 Tymczasowa władza też się wypowie, ale potem, bo jak zacznie się teraz rozposywać, to jej autobus ucieknie Choć tak naprawdęto będzie krótko . Odpowiedz Link Zgłoś
aric sraty taty i pierdziaty 30.12.03, 08:29 Wcale nie jest nudno, kurwa. Jest bardzo wesoło. Mnie się podoba i chociaż może mniej piszemy jest fajosko i superancko. A po 10 stycznia bedzie o czym pisac. Tymczasem trzeba wrzucić kolejny jeżowy wierszyk. Odpowiedz Link Zgłoś
aislinn No to pół słowa de mnie :-) 30.12.03, 09:20 W zasadzie to krótko będzie. 1. może czasem za bardzo narzekamy - ale takie jest życie. To forum, w odróżnieniu od muzyki, w jakiś sposób odzwierciedla nasze życie i raz jest wesoło, raz smutno, raz nudno, raz posjonująco. Jak mi żle, to oczywisciwe mogłabym o tym nie pisać, ale czasem piszę po prostu w nadziei że ktoś rzeknie krótkie - daj se spokój, będzie lepiej 2. Że są kłótnie - no cóż, patrz wyżej A tak na dobrą sprawę, to wydaje mi się, że więcej ognia dorzucają spory o wątki niż same wątki. Wiadomo, czasem się ludzie pokłócą, czasem se nabluzgają, no zdarza sie, nie jest to miłe ale sacz iz lajf. A dopiero potem komentowanie tego zaognia sytuację, tak mi się zdaje....Czasem może warto odpuścić, przeczekać, dać im się powyzywać, przejdzie - tak jak pisałam o katarze. Ja wiem że to śmiesznie brzmi w ustach (palcach?) takiej egzaltowanej osoby jak ja - ale po prostu ja kurde tak nie lubię oskarżania wzajemnego, ja bym chciała pis end lov i w ogóle żeby wszscy mieli dla siebie nieco wiecej zrozumienia. no, miało być krótko, wyszło długo, ale co tam. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Daj se spokój, będzie lepiej :-) 30.12.03, 09:33 Hihi. Szoł mi amore sialalala... Odpowiedz Link Zgłoś