Gość: music IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.09, 22:50 Babka naprawdę daje radę, świetna płyta "Lungs", no i na żywo tez jest świetna. Bałem się że będzie zanadto zalatywać Kate Bush, ale pomimo wyraźnych inspiracji tak nie jest. Jeśli jeszcze nie znacie to polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
llaella Re: Florence & The Machine 07.01.10, 20:14 Racja! Uwielbiam Flo, jej głos, styl, kobietka jest oryginalna i naprawdę niezła w tym, co robi. Teksty, jak dla mnie, bardzo ciekawe. Muzyka - na najwyższym poziomie, dźwięki harfy niepowtarzalne. Słucham płyty od jakiegoś miesiąca i zupełnie mi się nie nudzi, z każdym przesłuchaniem odkrywam coś nowego w linii melodycznej czy wokalu, każda z piosenek to jakaś historia, każda potrafi oczarować. Z niecierpliwością czekam na kolejne cudeńko made by Florence. Odpowiedz Link Zgłoś
miczek123 Re: Florence & The Machine 16.12.15, 11:33 Polecam Wam artykuł: www.kreatywna.pl/kultura/muzyka/zlotowlosa-i-maszyneria-znow-w-polsce-florence-and-the-machine-zagrali-w-lodzi/ Odpowiedz Link Zgłoś
marynka.s Re: Florence & The Machine 18.12.15, 18:24 Polecam tu zajrzeć: www.kreatywna.pl/kultura/muzyka/zlotowlosa-i-maszyneria-znow-w-polsce-florence-and-the-machine-zagrali-w-lodzi/ Odpowiedz Link Zgłoś