jarec-ki70 25.03.13, 23:57 Szukam na forum ale nie mogę znaleźć aktualnych informacji na temat miejscowości Ravda a zwłaszcza o apartamentach Rutland Bay. Jeżeli ktoś był to proszę o informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: glon Re: RAVDA - Apartament Rutland Bay IP: *.ipsc.com.pl 23.04.13, 12:25 Jeśli chodzi os sam hotel to nie kojarzę go... W Ravdzie królują malutkie hotele szumnie nazywane. Odnośnie samej miejscowości, Ravda to malutka miejscowość, jeden deptak i to wszystko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenzi Re: RAVDA - Apartament Rutland Bay IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.13, 16:36 Wiecej info i zdjec znajdziesz po wpisaniu w google...... Duzo jest na WRZUTA ...... Na zdjeciach wyglada calkiem niezle , a jak jest to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatka Re: RAVDA - Apartament Rutland Bay IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.13, 23:37 może trochę późno ale się dopisze, byliśmy tam w zeszłym roku i w stosunku do ceny był super, duży basen, widok na morze, do plaży 5min (plaża takasobie) ośrodek na końcu Rawdy przez co było kameralnie a do centrum 15min. spacerkiem, na miejscu mała sympatyczna knajpa, dzieciaki były zadowolone naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
jarec-ki70 Re: RAVDA - Apartament Rutland Bay 26.06.13, 14:49 Wybieramy się w sierpniu dlatego dzięki za informacje, może napisz coś więcej , gdzie dobre jedzenie itp może jakieś zdjęcia podeślesz ? podaje e-mai jarec-ki@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: RAVDA - Apartament Rutland Bay IP: *.elk.mm.pl 28.07.13, 19:03 dzis wrocilam z rawdy i mieszkałam w w/w apartamencie- pytaj konkretnie jesli chcesz , ja jestem zadowolna hotel super Odpowiedz Link Zgłoś
jarec-ki70 Re: RAVDA - Apartament Rutland Bay 30.07.13, 07:47 Gdzie dobrze zjeść , jaki aktualny mamy kurs waluty i gdzie wymieniać , może kilka fotek pokoi na adres jarec-ki@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: RAVDA - Apartament Rutland Bay IP: *.czeladz.vectranet.pl 08.11.13, 10:19 Witam ! Byłem i jestem zadowolony. Polecam rutlandbay.manifo.com/ Odpowiedz Link Zgłoś