Dodaj do ulubionych

trasa do bułgarii

IP: *.limes.com.pl 10.07.07, 14:52
Witam. Za kilka dni wybieram się na urlop do Bułgarii. Po miesiącach
przeglądania postów na forach oraz informacji na internecie i w innych
źródłach ustaliłem trasę. Ciekawi mnie Wasza opinia na temat prezentowanej
przeze mnie wersji dojazdu (szczególnie osób które już podróżowały samochodem
do Bułgarii) i ew. wnioski.
Pozdrawiam

POLSKA

Gdańsk – Toruń – Łódź – Częstochowa – Siewierz – Dąbrowa Górnicza –
Autostrada A4 (w dół) – Kraków/Wieliczka – Bochnia –
- droga nr 7 na Myślenice – Rabka Zdrój – Nowy Targ – droga nr 49 - )
- zjazd na Łysą Polanę – Łysa Polana (PRZEJŚĆIE GRANICZNE)

SŁOWACJA

Łysa Polana – Spisska Bela (trasa nr 67) – Poprad (trasa nr 67) – Roznava -
Kral (PRZEJŚCIE GRANICZNE)

WĘGRY

Kral (PRZEJŚCIE GRANICZNE) – Banreve – Miskolc – Debrecen
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc magda Re: trasa do bułgarii IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.07, 15:08
      Trasa jak trasa :) mam nadzieje ze zrobiona jest oradea-deva bo 2 lata temu
      krotki odcinek przejechalismy w 4 godziny :(((( dziura na dziurze , w zeszlym
      roku omijalam z daleka ta droge.
      a Ruse niestety moi znajomi czekali na granicy ponad 4 godziny ogolnie to wole
      vama veche
      zycze szerokiej drogi :)
      • Gość: tonio Re: trasa do bułgarii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 15:59
        trasa ok, tylko nie pchaj się na obwodnicę Krakowa , jest w remoncie i możesz
        trafić na niezły korek, jeżeli wypadnie ci przejechać tam w dzień to lepiej
        rozplanuj inny przejazd do granicy.
        granica w Russe to teraz pestka, zero kolejek,pogranicznicy nawet nie otwierają
        paszportów.
    • Gość: ranczo0 Re: trasa do bułgarii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 07:16
      witam.nie polecam tej trasy.jechałam własnie nią tam i z powrotem.dziękuje
      forumowiczom którzy ją polecają!!! to mordęga a nie jazda.nie pojedziesz więcej
      jak 60 km/h.dziury,kocie łby .szkoda mówić.jedz lepiej przez serbię.wiem,że
      opłaty,ale wolę juz zapłacic i mieć spokojną jazdę i szybką.w ruse spokój.nie
      zapomnij tylko o pasach.zapłaciłam mandat za to,bo dzieci spały i nie miały
      pasów.jeśli jakieś pytanie chętnie odpowiem.gg 6449385.pozdro kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka