Gość: sek IP: *.net.autocom.pl 18.07.07, 11:38 Znacie jakiś? Ważne żeby był czysty? Jaki polecacie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andy322 Re: Kemping nad morzem 18.07.07, 11:54 obawiam się że bedzie spory problem z jakimkolwiek kempingiem w bułgarii. chyba jednak jest wieksze nastawienie na prywatne kwatery w związku z czym trudno będzie znależć miejsce (jeszcze na poziomie) na namiot Odpowiedz Link Zgłoś
jagus2 Re: Kemping nad morzem 18.07.07, 18:01 Moim zdaniem to swietny pomysl! Sam mam zamiar tak jechac w przyszlym roku.. Za male pieniadze przy minimum luksusu mozna byc w naprawde pieknej okolicy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jagus2 Re: Kemping nad morzem 18.07.07, 18:02 Ja widziałem taki jeden bardzo blisko Kiten (na poludnie od Burgas). Odpowiedz Link Zgłoś
funkykitek Re: Kemping nad morzem 18.07.07, 18:05 Ok. 20 minut od Sozopola na południe jest bardzo duży kemping w miejscowości Kawaczi. (w ciągu Djuni - Kawaczi - Arkutino) Jedna z ładniejszych plaż, długa i szeroka. Można rozbić namiot lub skorzystać z domków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sek Re: Kemping nad morzem IP: *.net.autocom.pl 19.07.07, 10:10 dziekuje bardzo za pomoc, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś