Gość: GREGOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 12:29 Która drga lepiej jechac przez Rumunie z Prejścia Oradea na Deve E79 czy CLUJ- Napoca E60 chodzi mi o ewentulane utrudnienia remontowe . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aneta Re: droga przez Rumnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 12:37 Wracałam w tym tygodniu przez Rumunie droga Oradea i Dewa. Nie było zadnych utrudnien ani korków na drogach.Przekraczałam przejscie w Russe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: droga przez Rumnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 16:00 Przyznam Ci się że miałem ten sam dylemat. Drogę na Cluj znam, bo nią czterokrotnie już jeździłem, próbowałem znaleść info na temat drogi na Dewę i wielu podróżujących stwierdza że jest jakościowo dużo gorsza, a przy tym tylko 8 km krótsza. Ja nie będę sprawdzał na siłę kto ma rację, jadę na Cluj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziuk66 Re: droga przez Rumnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 16:18 Polecam na Cluj Napoce.Jechałem w czerwcu obiema trasami.Na Devę dużo gorsza.Ale jak zwykle decyzja nalezy do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
mc_pele Re: droga przez Rumnie 01.08.07, 20:53 właśnie wróciłem z Bułgarii z kierowcą który pokonuje tą trasę cały czas i jego zdaniem zdecydowanie lepsza jest ta przez Cluj i Turdę, wracając w godzinach szczytu wypróbowaliśmy trasę obwodnicą Oradei zamiast przez Centrum i zdecydowanie nie polecamy, jeden wielki stojący korek i płyty betonowe które trudno nazwać nawierzchnią... Dosyć spore utrudnienia na odcinku Pitesti - Sibiu, w górach jest kilka odcinków remontowanych, przed wahadłami tworzą się ogromne korki, do tego akurat trafiliśmy na obsunięcie skały i dwa poważne wypadki, straciliśmy dobrych kilka godzin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obwieś Re: droga przez Rumnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 23:23 ja jechalem przez w jedna strone przez deve a w druga alba julia i zdecydowanie nie polecam drogi przez deve.natomiast zastanawiam sie nad droga przez ukraine.czesto jezdze do kijowa i jak sie wie kiedy wyjezdzac z polski zeby nie trafic na korek co zreszta mozna sprawdzic w internecie , to dalej juz droga wolna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obwies Re: droga przez Rumnie IP: 82.197.32.* 02.08.07, 11:44 przez cluj i turde ale dalej sa tez dwie mozliwosci przez brasov i ploesti czySIBIU I PITESTI Odpowiedz Link Zgłoś