Dodaj do ulubionych

droga przez Rumnie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 12:29
Która drga lepiej jechac przez Rumunie z Prejścia Oradea na Deve E79 czy CLUJ-
Napoca E60 chodzi mi o ewentulane utrudnienia remontowe .
Obserwuj wątek
    • Gość: Aneta Re: droga przez Rumnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 12:37
      Wracałam w tym tygodniu przez Rumunie droga Oradea i Dewa. Nie było zadnych
      utrudnien ani korków na drogach.Przekraczałam przejscie w Russe.
      • Gość: Jarek Re: droga przez Rumnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 16:00
        Przyznam Ci się że miałem ten sam dylemat. Drogę na Cluj znam, bo nią
        czterokrotnie już jeździłem, próbowałem znaleść info na temat drogi na Dewę i
        wielu podróżujących stwierdza że jest jakościowo dużo gorsza, a przy tym tylko
        8 km krótsza. Ja nie będę sprawdzał na siłę kto ma rację, jadę na Cluj.
    • Gość: kaziuk66 Re: droga przez Rumnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 16:18
      Polecam na Cluj Napoce.Jechałem w czerwcu obiema trasami.Na Devę dużo gorsza.Ale jak zwykle decyzja nalezy do Ciebie
      • mc_pele Re: droga przez Rumnie 01.08.07, 20:53
        właśnie wróciłem z Bułgarii z kierowcą który pokonuje tą trasę cały czas i jego
        zdaniem zdecydowanie lepsza jest ta przez Cluj i Turdę, wracając w godzinach
        szczytu wypróbowaliśmy trasę obwodnicą Oradei zamiast przez Centrum i
        zdecydowanie nie polecamy, jeden wielki stojący korek i płyty betonowe które
        trudno nazwać nawierzchnią...
        Dosyć spore utrudnienia na odcinku Pitesti - Sibiu, w górach jest kilka
        odcinków remontowanych, przed wahadłami tworzą się ogromne korki, do tego
        akurat trafiliśmy na obsunięcie skały i dwa poważne wypadki, straciliśmy
        dobrych kilka godzin...
        • Gość: obwieś Re: droga przez Rumnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 23:23
          ja jechalem przez w jedna strone przez deve a w druga alba julia i zdecydowanie
          nie polecam drogi przez deve.natomiast zastanawiam sie nad droga przez
          ukraine.czesto jezdze do kijowa i jak sie wie kiedy wyjezdzac z polski zeby nie
          trafic na korek co zreszta mozna sprawdzic w internecie , to dalej juz droga wolna
        • Gość: obwies Re: droga przez Rumnie IP: 82.197.32.* 02.08.07, 11:44
          przez cluj i turde ale dalej sa tez dwie mozliwosci przez brasov i ploesti
          czySIBIU I PITESTI
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka