Gość: liloom IP: *.11.vie.surfer.at 19.04.02, 20:39 Szukamy znajomych ktorzy ukonczyli to liceum! Ludzie OVER! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ela Re: Sniadeccy LO XXX IP: *.centrala.kbsa / 10.2.24.* 22.04.02, 10:52 Witam skonczylam te szlole w 1976r.Wychowawczynia byla pani Twardowska po slubie nazyawla sie chyba Bojanowska.Uczyla nas jezyka angielskiego przez trzy lata.Pozniej w czwartej klasie wychowawczynia byla pani Gaciag od chemii.Polskiego uczyl super starszy pan chyba Wiloch ale tez tylko przez trzy lata. Odpowiedz Link Zgłoś
algirdas Re: Sniadeccy LO XXX 22.04.02, 15:00 Ja co prawda tej szkoły nie skończyłem, ale pracuję z takim co był w klasie u niejakiej pani Sobczyńskiej, gdzieś w latach siedemdziesiątych. Ponoć ma się odbyć jakiś zjazd absolwentów XXX-tki on jako nieskomputeryzowany prosił mnie, abym się wywiedział. Ponieważ tak się zdażyło że jest moim szefem to się niniejszym dowiaduję. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
m-j Re: Sniadeccy LO XXX 23.04.02, 09:38 Hehe sporo osob po Sniadku spotyka sie wciaz na Jelonkach, glownie roczniki '95 i '96, wiec jesli ktos chce spotkac postsniadeckich to szukac np w Karuzeli ;)))) Pozdrawiam innych ktorzy ukonczyli ta wspaniala szkole hehe m-j Odpowiedz Link Zgłoś