felicity84 29.12.07, 18:53 Hej! Czy mogłybyście mi podać imiona i nazwiska fajnych albańskich piosenkarzy i piosenkarek? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felicity84 Re: Jeny jak ja napisze czego słucham to.. 30.12.07, 17:05 Super!!!!! Dzięki wielkie, bardzo mi pomogłaś bo ja szukam i szukam i nie mogę znaleźć pewnie po prostu za tępa jestem. Jeszcze raz thanks. Odpowiedz Link
nertila Bertan Asllani "Largesia" 04.01.08, 15:33 Tą piosenką albański "Justin Timberlake" wygrał 6 edycje Mikrofoni Arte (Złoty Mikrofon) w 2007 LARGESIA tirana larg sikur t’ ishe ne prishtin do te vija pak me shpesh e kisha hek merzin… shihemi rall edhe koha shpejt kalon sapo kthehem une ne shkup malli per ty me kaplon sa shum larg jemi ne mall une kam mall ti ke dashuri pa prezenc me korespodenc sa shum larg jemi ne mall une kam mall ti ke n’tiran une prap dot vi e pritem pritem ti.. largesia ma shton mallin por kur vi ma shuan zjarrin ktu zemren e kam ne tiran...ooooo largesia ma shton mallin por kur vi ma shuan zjarin ktu zemren e kam ne tiran... tu macie video z tego festivalu: www.dailymotion.com/video/x3giv7_largesia_music Odpowiedz Link
bleona Re: piosenki 09.01.08, 00:17 Kenge Dasmash Artiola Toska - duzo fajnych piosenek Bertan Asllani - Akoma Te Du, llaq nuk gjej i duzo fajnych piosenek Big Mama Sinan Hoxha - fotogriafia, Gruja 8 me 2 Emira Ademi - Luaj Luaj Ermal Fejzullahu - Qika E Prishtines Gazi -alo alo Genta Ismaili - duzo fajnych szczegolnie piosenka z Kenge Magjike2005 Mentor Kurtishi - Ende te dua, duzo fajnych piosenek Nexhat & Remzie Osmani - Mos u kthe - uwielbiam Vesa Luma - Jemi dhe sjemi Shpat Kasapi - duzo piosenek fajnych The Dreams - Nuk dua ta di Tinguli 3 - jesli ktos lubi ostre slowa Mariza Ikonomi - Nuk Dua ta jem Sabian - zemra ime Bleona Qereti - duzo fajnych piosenek Flora Gashi - pse ta fala zemren, mos harro, i wiele innych fajnych Altin Shira - te kam shpirt Blero feat Memli- Kthehu Ti - wersja angielska - sexi moves Dj Genci - sonte Eurovision 2006 St Albania - Luiz Ejlli - zjarr E Ftohte Muharrem Ahmeni Xheza - pse te dua znam jeszcze cale mnostwo tego ale to duzo wypisywania, trzeba by bylo posiedziec przy tym dluzej i z plyt pospisywac, ale nertila wrzucila fajne linki wiec mozna samemu sobie posciagac, pozdrawiam i zycze milego sluchania Odpowiedz Link
bleona Re: piosenki 24.01.08, 19:40 Adrian Gaxha- Me mungon (fajniusia piosenka,ma juz roczek) Odpowiedz Link
bleona piosenki 09.01.08, 17:47 zapomnialam dopisac moja ukochana - Grete Koci - tez slicznie spiewa Odpowiedz Link
shoqja Re: piosenki 18.03.08, 14:37 O tak, jest niezła. Tu link do jej niezłej piosenki z Labinotem Tahiri (Labim): www.youtube.com/watch?v=YIpR6Nvqz8c Odpowiedz Link
kajtulu Re: piosenki 03.02.08, 21:04 To może i dodam coś od siebie ramzie osmani & nexhat- mos u kthe vedat ademi- me mashtruan syte Arta Bajrami- Ndoshta dhe te dua Sefe Duraj- Syt e mir Besa-Unik Odpowiedz Link
shoqja Re: piosenki 17.02.08, 22:59 gorąco polecam: Eda Zari (albański etno-jazz) i Anjeza Shahini. Marigona jest ok. A z muzyki tallva (czyli bardzo prostej rozrywkowej - Labi Odpowiedz Link
shoqja Re: piosenki 17.02.08, 23:02 proponuję wpisać w wyszukiwarce "muzikë shqip". Wyskoczy masę stron z muzyką i radiem albańskim. Odpowiedz Link
nertila Serbowie znowu ukradli Albańską piosenke.. 20.02.08, 16:14 www.youtube.com/watch?v=jEQZAGtGhtY&feature=related pierwszy taki numer wycieli wystawiając na eurovizji piosenke pod sebskim tytulem "Molitva",którą zplagiatowali bazując na albańskiej piosence "Ndarja" (zerwanie).. www.youtube.com/watch?v=AZFhfJn7E1I i molitva : www.youtube.com/watch?v=iExM94n-Fmc Odpowiedz Link
glowwormgirl Re: Serbowie znowu ukradli Albańską piosenke.. 16.10.09, 21:18 To nnie do konca chyba tak. Serbowie mówią, że to ich i że to Albańczycy im ukradli. Prawda jest po środku... Odpowiedz Link
nertila vetem ty te kam = mam tylko Ciebie 02.03.08, 11:42 www.youtube.com/watch?v=qGxMNOn9-Do mnie sie podoba,i można sobie text spisać albo czytać i karaoke śpiewać wersja bez słów tutaj : www.youtube.com/watch?v=MVKgs_prrdI&feature=related Odpowiedz Link
honey1818 Re: vetem ty te kam = mam tylko Ciebie 02.03.08, 12:03 super piosenka!!kocham ja!!!nie mogłam jej znaleźć, bo nie znałam wykonawczyni...super!!!DZIĘKI!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
honey1818 Re: vetem ty te kam = mam tylko Ciebie 02.03.08, 12:09 a masz może całe tłumaczenie tej piosenki??bo nie wszystko rozumiem... Odpowiedz Link
nertila Re: vetem ty te kam = mam tylko Ciebie 02.03.08, 12:38 postaram sie zadziałać to wkleje jej tłumaczenie, ja też ją kocham Elvana Gjata ma też fajną piosenkę z Tingulli 3 : www.youtube.com/watch?v=RBXiGyAOBuE Odpowiedz Link
bleona elvana gjata - te kam xhan 04.03.08, 17:25 piosenka z 2005 roku ale jakze fajna, ja też lubię Elvane pl.youtube.com/watch?v=2qrZhBWjj4c&feature=related Odpowiedz Link
nertila Elvana Gjata "vetem ty te kam "= mam tylko Ciebie 02.03.08, 16:46 Dobra, to jest tak na szybko i może zawierać błędy więc jakby sie znalazł jaki expert to zapraszam do korekty: Elvana Gjata “vetem ty te kam” Ditet me te mire i kaloj vetem me ty,orete’ dhe minutat si harroj? Najlepsze dni spędziłam tylko z Tobą, godziny i minuty jak zapomnieć? Mbylli syt ti te me ndjesh ti gjithmon jam me ty. Zamknij oczy to mnie poczujesz, jestem zawsze przy tobie. Me kerko ,me kerko. Szukaj mnie szukaj mnie. Te lutem me kupto kur nuk te flas e mbaj inat Proszę zrozum mnie kiedy nie odzywam się do Ciebie i jestem zła, Dhe pse lotet i fsheh Czemu ukrywasz łzy. Une e di 1 perqafim nga ty Znam uścisk twój Sa shume qe me mungon Którego mi tak bardzo brak. Vetem ty te kam, zemer ty Mam tylko Ciebie, Kochanie Afrohu me pran, te shoh ne sy Zbliż się, patrzę ci w oczy Mos ke frik , jam OK Nie bój się, mam się dobrze Te kam shpirt, te kisha dhe s’te kisha Kocham cię , miałam cię i nie miałam. Sa dua te me thuash te dua Jak kocham gdy mi mówisz kocham cię Sa dua te me thuash tani Jak kocham gdy mi mówisz teraz Baby ti je ajo qe me mungon...ti. Kochanie ty jesteś tym czego mi brakuje..ty. Odpowiedz Link
honey1818 Re: Elvana Gjata "vetem ty te kam "= mam tylko Ci 02.03.08, 19:11 dzieki nertila!!!!jestes kochana!!!! Odpowiedz Link
honey1818 Elvana Gjata-Ku jeton dashuria ime 08.03.08, 10:22 Zonj e dashur, sot jam plakur e as, as 25 ende si kam Zonj e huaj, gjuaj para jush krenarin keta lot me rrin dua tme merr merzin kam frik kur ti sje pran ref.Ku jeton dashuria ime, dashuria e jetes sime Ku jeton, ku jetooooon Si kemishen e tij te vjeter ai me zhveshi me vajzen tjeter tani jeton Fati krisur, dukem e krisuur por dua para deres se tij te shtrihem taniii Le tme shohin Le tme njohin, nga turpi i zi nuk vdes njerii dua te jem pran tij ref. Ku jeton dashuria ime, dashuria e jetes sime Ku jeton, ku jetooooon, ku je soooooot Si kemishen e tij te vjeter ai me zhveshi me vajzen tjeter tani jeton Zonj e dashur, dua t jem e matur, por buza me dridhet se kam te leht hera e par kerkoj, kerkoj rrugen e shpreses, numrin e banese je nje shpetimtarja ime sooooot , shpetimtarja ime sooot me duhet ta takoj ref. Ku jeton dashuria ime, dashuria e jetes sime Ku jeton, ku jetooooon Si kemishen e tij te vjeter ai me zhveshi me vajzen tjeter tani BARDZO PROSZE O PRZETŁUMACZENIE, BO NIE WSZYSTKO ROZUMIEM!!!! pl.youtube.com/watch?v=wiQGgEEnfTs MOZNA SOBIE TEZ POSLUCHAC...mnie sie podoba...pozdrawiam Odpowiedz Link
shoqja Re: Elvana Gjata-Ku jeton dashuria ime 17.03.08, 23:53 > Zonj e dashur, sot jam plakur e as, as 25 ende si kam Kochane dziewczyny, dziś jestem staruszką, chociaż nie mam jeszcze 25 lat > Zonj e huaj, gjuaj para jush krenarin keta lot me rrin dua tme merr > merzin kam frik kur ti sje pran Hej Wy, których nie znam, rzucam przed wami swoją dumę, łzy nie odchodzą, chcę,żebyś zabrał mój smutek, boję się, gdy ciebie nie ma obok > > ref.Ku jeton dashuria ime, dashuria e jetes sime > Ku jeton, ku jetooooon Gdzie mieszka moją miłość, miłość mojego życia Gdzie mieszka, 2x > Si kemishen e tij te vjeter ai me zhveshi me vajzen tjeter > tani jeton On zdjął mnie jak swoją starą koszulę i z inną dziewczyną teraz żyje > Fati krisur, dukem e krisuur por dua para deres se tij te shtrihem > taniii Złamany los, wydaję się złamana, ale chcę położyć się teraz przed jego drzwiami > Le tme shohin Le tme njohin, nga turpi i zi nuk vdes njerii dua te > jem pran tij Niech mnie widzą, niech mnie poznają, od czarnego wstydu się nie umiera, chcę być przy nim > > ref. Ku jeton dashuria ime, dashuria e jetes sime > Ku jeton, ku jetooooon, ku je soooooot > Si kemishen e tij te vjeter ai me zhveshi me vajzen tjeter > tani jeton Gdzie mieszka moją miłość, miłość mojego życia Gdzie mieszka, 2x On zdjął mnie jak swoją starą koszulę i z inną dziewczyną teraz żyje > > Zonj e dashur, dua t jem e matur, por buza me dridhet se kam te leht Kochane Panie, chcę być dorosła, ale usta mi drżą, nie jest mi łatwo > hera e par kerkoj, kerkoj rrugen e shpreses, numrin e banese je nje > shpetimtarja ime sooooot , shpetimtarja ime sooot me duhet ta takoj po raz pierwszy szukam, szukam drogi nadziei, numer mieszkania jeden moją wybawicielkę dzisiaj, moją wybawicielkę dzisiaj muszę spotkać > ref. Ku jeton dashuria ime, dashuria e jetes sime > Ku jeton, ku jetooooon > Si kemishen e tij te vjeter ai me zhveshi me vajzen tjeter > tani Gdzie mieszka moją miłość, miłość mojego życia Gdzie mieszka, 2x On jak swoją starą koszulę zdjął mnie i z inną dziewczyną teraz żyje Odpowiedz Link
honey1818 Re: Elvana Gjata-Ku jeton dashuria ime 18.03.08, 15:49 dzięki za przetłumaczenie!!! pozdrawiam Odpowiedz Link
suada muzyka blunta,video o wojnie w kosovie(smutno...) 17.03.08, 17:40 www.youtube.com/watch?v=I6-QUkx-BvI Odpowiedz Link
llydiaa-82 Re: fajne.. 17.03.08, 17:43 fajne szkoda tylko że nie rozumiem nic co śpiewa ha ha Odpowiedz Link
e_dashur per nje dashuri 08.03.08, 15:31 dla mnie absolutnym hiciorem jest "Per nje dashuri" Ermal Fejzullahu, poł damskiej części rodziny ją uwielbia Odpowiedz Link
betty63 Re: per nje dashuri 08.03.08, 16:48 hej e_dashur mozesz mi strescic to po polsku tak mniej wiecej?Z gory bardzo dziekuje.Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link
e_dashur Re: per nje dashuri 08.03.08, 19:30 oj ja to taka biegła w albańskim jestem, znam jedynie pojedyńcze zwroty ale to nie wystarczy zeby streścić trzeba by było kogoś mądrzejszego zapytać w wątku tłumaczeń, ale piosenka ładna jest, prawda ?? Odpowiedz Link
flutura Re: Jeny jak ja napisze czego słucham to.. 08.03.08, 17:31 Nertila prosze przetłumacz mi ta piosenke "vetem ty te kam" Altin Shira - Vetem ty te kam Kte nate ndodhem large dhe ty nuk te kam e nuk te shohe mbi xhamin krsitalte nje zoge me qendron e nise e me trokete pran dritares ai po me fton te lidhur ai mban nje fjonge te vogel qe ndriqon me shkruan dy fjale me prit se shpejt une do te vi te jem me ty prap ,te jem me ty prap vertet vetem ty te kam e nis te enderroj qe te jem me ty dhe fjongen e zogut do ta lidhe moj si kurore (refreni)(2x) Vetem ty te kam vetem ty te dua sahere qe jam larg pas zogot me shkruan sa here hapa dritaren kur ai troket nje fjonge te bukur ay aty len Sa nete nga ty large une rri ne dritare dhe rreth pergjoj te vije prap ai ai qe me zgjon e te sjell pran,pran meje ty e niset e shkon veq nje mesazh te fjongut te vogel tme lena ia me shkruan dy fjale me prit se shpejt une do te vi te jem me ty prap ,te jem me ty prap vertet vetem ty te kam e nis te enderroj qe te jem me ty dhe fjongen e zogut do ta lidhe moj si Odpowiedz Link
nertila Shoqja przetłumacz to Fluturze 15.03.08, 08:47 bo ja się poddaje, sama tu rozumiem jakieś 80% textu i całościowego tłumaczenia vetem ty te kam Shiry się nie podejmę,czekam więc na nie i ja Odpowiedz Link
shoqja Re: Jeny jak ja napisze czego słucham to.. 15.03.08, 12:32 > Altin Shira - Vetem ty te kam "Tylko ciebie mam" > Kte nate ndodhem large dhe ty nuk te kam Tej nocy jestem daleko i nie ma ciebie przy mnie > e nuk te shohe mbi xhamin krsitalte nie widzę cię zza szyby (jakiejś tam) > nje zoge me qendron jakiś ptaszek siedzi obok > e nise e me trokete pran dritares ai po me fton i zaczyna stukać do okna, zaprasza mnie > te lidhur ai mban nje fjonge te vogel qe ndriqon przywiązaną trzyma małą świecącą wstążeczkę > me shkruan dy fjale pisze do mnie kilka słów > me prit se shpejt une do te vi czekaj na mnie, wkrótce przyjadę > te jem me ty prap ,te jem me ty prap aby znów być z tobą, znów być z tobą > vertet vetem ty te kam e nis te enderroj naprawdę tylko ciebie mam i zaczynam marzyć > qe te jem me ty aby być z tobą > dhe fjongen e zogut do ta lidhe moj si kurore a wstążkę ptaka zwiążę jak gniazdo (przyp. tłum. - koronę) > > (refreni)(2x) > Vetem ty te kam vetem ty te dua Tylko ciebie mam, ciebie kocham > sahere qe jam larg pas zogot me shkruan zawsze, gdy jestem daleko, ptaszek do mnie pisze > sa here hapa dritaren kur ai troket zawsze, gdy otwierałem okno, kiedy pukał > nje fjonge te bukur ay aty len zostawiał tam śliczną wstążkę > > Sa nete nga ty large Ile nocy z dala od ciebie > une rri ne dritare dhe rreth pergjoj spędzam w oknie i rozglądam się wokół > te vije prap ai ai qe me zgjon aby przybył znów ten, który mnie budzi > e te sjell pran,pran meje ty i przyniósł mi ciebie > e niset e shkon szykuje się i odlatuje > veq nje mesazh te fjongut te vogel tylko jedną wiadomość z małej wstążki > tme lena ia mi zostawia > me shkruan dy fjale pisze kilka słów > me prit se shpejt une do te vi czekaj na mnie, wkrótce przyjadę > te jem me ty prap ,te jem me ty prap aby znów być z tobą, znów być z tobą > vertet vetem ty te kam e nis te enderroj naprawdę tylko ciebie mam i zaczynam marzyć > qe te jem me ty aby być z tobą > dhe fjongen e zogut do ta lidhe moj si a wstążkę ptaka zwiążę, kochana, jak Odpowiedz Link
nertila Re: Jeny jak ja napisze czego słucham to.. 15.03.08, 12:36 no właśnie przerabany text,bo nie wiadomo jak go dokładnie przetłumaczyć, ja bym była za obcją że nie pisze ptaszek ale że ona pisze za pomocą ptaszka (bez zbreźnych podtekstów czyli że za pomocą ptaszka wysyła listy miłosne. Tak tez mi to tłumaczył mąż Odpowiedz Link
nertila Re: Jeny jak ja napisze czego słucham to.. 15.03.08, 12:41 i WIELKIE dzięki że chciałaś go tłumaczyć Odpowiedz Link
shoqja Re: Jeny jak ja napisze czego słucham to.. 15.03.08, 12:51 oki. Trochę szybko to robiłam, więc pewnie dziwnie brzmi po polsku. Co do ptaszka, to można się domyślić, że to ukochana do niego pisze za jego pomocą (tłumaczenie dosłowne). Pozdrawiam Odpowiedz Link
e_dashur Re: Jeny jak ja napisze czego słucham to.. 15.03.08, 20:32 ale rzeczywiście piękne słowa... można się wzruszyć szczególnie jak ktoś daleko od ukochanego... teraz jak mam tekst i go rozumiem to próbuje śpiewać, ale niezbyt mi to wychodzi... ciężko za nim nadążyć Odpowiedz Link
balkandriver Re: piosenki 12.03.08, 22:23 Na chomiku mojej żony: www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=barpa daliśmy ponad 1 GB muzyki albańskiej.Tej tradycyjnej i tej najnowszej Zakładka: Albańska zachęta - muzyka. Ściągajcie, zapraszam. Sukcesywnie dodajemy dalszą muzę. BALKANDRIVER Odpowiedz Link
flutura Re: piosenki 13.03.08, 03:10 poweidzcie mi gdzie jak moge sobie ściągnąć piosenke Aurora "lele kaçurrele" jak ja posiadacie wyślijcie mi na mejla gazetowego Odpowiedz Link
nertila Re: piosenki 13.03.08, 11:25 roni.altervista.org/index.php?name=Mp3 to piosenka z 2005 i jest zapisana pod katalogiem "Kenge Magjike 05" jako 4pozycja od góry. W katalogu Aurory jej nie znajdziesz Odpowiedz Link
bleona Aurora le le kaqurelle 13.03.08, 18:17 nie wiem czy juz ją sciagnelas - ja mam te piosenke Odpowiedz Link
nertila Re: Aurora le le kaqurelle 16.03.08, 10:14 proszę bardzo, a jakby ktos znalazł jakies fajne piosenki to niech tu dopisuje.chętnie pościągam i posłucham czegoś nowego. Odpowiedz Link
shoqja Re: piosenki 15.03.08, 11:45 A to słyszeliście? www.youtube.com/watch?v=d3tCf1w0XBw Odpowiedz Link
nertila Re: piosenki 15.03.08, 11:48 jasne że słyszeliśmy i już nawet o tym pisaliśmy tu masz linka : www.youtube.com/watch?v=jEQZAGtGhtY Odpowiedz Link
suada alban skenderaj 17.03.08, 19:54 jeden z moich ulubionych wykonawcow i mojego meza,no na 2 miejscu po elita5.. www.youtube.com/watch? v=1d1UG7NhW6I&feature=related www.youtube.com/watch? v=7wjhCxzjs4c&feature=related www.youtube.com/watch?v=dHi4_M_ScHo&feature=related to ostatnie,co prawda po angielsku ale i tak super. Odpowiedz Link
suada strona z prawie kazdym wykonawca albanskim 17.03.08, 20:03 albavideo.blogspot.com/2006/01/to-z- artists.html musicie tylko znalesc a do z wykonawcow i do dziela.. fajnie by ten watek przypiac do ~linki~ na gorze,ale niewiem czy moge tam wiec wklejam tutaj.mam nadzieje,ze sie przyda Odpowiedz Link
nertila link od suady 17.03.08, 20:08 można kliknąć i teraz się otworzy: albavideo.blogspot.com/2006/01/to-z-artists.html Odpowiedz Link
suada Re: strona z prawie kazdym wykonawca albanskim 17.03.08, 20:10 kurcze,nie wkleil sie ostatek probuje jeszcze raz albavideo.blogspot.com/2007_10_01_archive.html Odpowiedz Link
suada genta ismajli-hajde bukuri 17.03.08, 20:25 albavideo.blogspot.com/2007/02/genta-ismajli-video-hajde- bukuri.html baaardzo ta piosenka mi sie podoba,nie moge jej nigdzie indziej(jest na you tube ale bez clipu)wogole to bardzo lubie gente,moze ktos zna np. khetu? Odpowiedz Link
suada Re: genta ismajli-hajde bukuri 17.03.08, 20:27 przepraszam za balagan jaki tu zrobilam,znowu zle otwierajacy sie link juz nie probuje wiecej,bo nie chce wiecej mieszac.jak ktos bedzie zainteresowany to znajdziepozdrawiam Odpowiedz Link
nertila Re: genta ismajli-hajde bukuri 17.03.08, 20:28 ja znam "khtehu" ładna piosenka Odpowiedz Link
nertila Re: genta ismajli-hajde bukuri 17.03.08, 20:35 albavideo.blogspot.com/2007/02/genta-ismajli-video-hajde-bukuri.html wklejając jakis link na forum można sprawdzić czy się dobrze potem wyświetli klikając opcję "PODGLĄD" zamiast "WYŚLIJ" jak na podglądzie się wyświetla cały link wtedy wysyła się bez problemu. a jak się nie wyświetla cały to kliknąć należy "EDYTUJ" i najpierw wkleić link,potem zrobić przerwę i napisać komentarz do linku. Odpowiedz Link
suada genta ismajli 17.03.08, 20:37 www.youtube.com/watch? v=ezj1a4vYjto&feature=related www.youtube.com/watch? v=vCexTtpt5Hw&feature=related www.youtube.com/watch?v=NT9kf6RFucw&feature=related Odpowiedz Link
nertila Re: genta ismajli działające linki 18.03.08, 12:53 www.youtube.com/watch?v=vCexTtpt5Hw&feature=related www.youtube.com/watch?v=ezj1a4vYjto Odpowiedz Link
bleona Arta Bajrami feat LOCO- asnje milimeter 19.03.08, 16:42 albavideo.blogspot.com/2008/02/arta-bajrami-feat-loco-video-asnje.html Odpowiedz Link
nertila shpat kasapi 20.03.08, 10:16 tu z blero: pl.youtube.com/watch?v=Lbf1V_OmsXM&feature=related tu sam: pl.youtube.com/watch?v=GtwfmVddG7s&feature=related tu fotki: pl.youtube.com/watch?v=BYJVx1Lyg3U&feature=related Odpowiedz Link
bleona Machiato Band feat Dani - Nja Jugu ne Veri 26.03.08, 16:10 pl.youtube.com/watch?v=CvfnzVOh1L0&feature=related Odpowiedz Link
bleona Shkenda - Digje 26.03.08, 16:13 pl.youtube.com/watch?v=pQmPpG7IXqw&feature=related Odpowiedz Link
bleona Tingulli 3 - Dridhe ;-))) 26.03.08, 16:59 pl.youtube.com/watch?v=UCgEYuOjgZM&feature=related piosenka zdaje sie z 2006 roku albo jeszcze starsza ale niezła, a szczególnie fajne teksty )))) Odpowiedz Link
bleona Vesa Luma - jemi dhe s'jemi 28.03.08, 18:32 piosenka również z 2006 roku - fajniusia pl.youtube.com/watch?v=VQYiJsjeEoU&feature=related Odpowiedz Link
bleona Re: Aurela Gace -Hape veten ti (2007) 10.04.08, 15:13 pl.youtube.com/watch?v=zzRwI3pru24&feature=related Odpowiedz Link
bleona kaltrina selimi - auto stop 2008 10.04.08, 15:33 pl.youtube.com/watch?v=8X8L1-sVsEk&feature=related Odpowiedz Link
olaaa99 Re: Te Blini Vjeter 01.05.08, 00:38 fajna ta pioseneczka, jak znacie wiecej takich bardzo prosze)))) Odpowiedz Link