Dodaj do ulubionych

bułgaria z biurem i ALL INCL. to pomyłka!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 19:48
ludzie kochani, nie nabierajcie się na super atrakcyjne oferty biuór podróży
oferujące wczasy na 8 dni za 2000zł/os
to czysta strata!
4 osobowa rodzina za 5 tys bedzie miała all jadąc w ciemno i zyjąc po
królewsku nie przez 8 dni ale 14!
przemyślcie sprawę:)
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: gtw Re: bułgaria z biurem i ALL INCL. to pomyłka!!!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 05.08.07, 20:35
      Mnie 13 noclegów w drugiej poł. sierpnia ub. r. w nowowybudowanym hotelu 3* BB
      w Kranevie z basenem, klimą i TV-sat w pokoju kosztowało 2500 zł za dwuosobowy
      pokój z dostawką, tak więc trzeba po prostu szkukać ciekawych ofert...komfort
      na pewno większy niż na kwaterze prywatnej...

co od AI w pełni się zgadzam, głupotą jest zdawać się na hotelową kuchnię,
      skoro nam mieście i na plaży jest generalnie taniocha...
      • Gość: Carewicz Romanow Re: bułgaria z biurem i ALL INCL. to pomyłka!!!! IP: *.nsm.pl 05.08.07, 20:38
        Carewica masz rację w 100%, są kraje takie ja Bułgaria w których głupotą jest
        wykupywanie hotelu z wyżywieniem i all inclusiwe i być zmuszonym do jedzenia
        tego co Ci wrzucą na talerz.
      • Gość: carewica Re: bułgaria z biurem i ALL INCL. to pomyłka!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 07:55
        ależ nieprawda, na kwaterach są pokoje nieraz o wyższym standardzie niż w hotelach,
        mieszkałam w pokoju (nota bene znalezionym "w ciemno") z widokiem na morze, z
        super łazienką, umeblowanym a'la Ikea, z lodówką, telewizorem SAT, balkonem, dom
        był ogrodzony z dużym parkingiem i dwoma garażami, dla dzieci malutki plac zabaw
        - czego chcieć więcej?
      • Gość: cerewica Re: bułgaria z biurem i ALL INCL. to pomyłka!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 08:01

trzeba też wybrać odpowiednią miejscowość - jadąc w ciemno ma się taką
        możliwość, wybierając ofertę biura można się naciąć!

w kraniewie jest ze wszystkich kwater daleko do morza! jedyny hotel blisko plaży
        to bodajże "palma"(ale nie jestem pewna jego nazwy)
        • shemsi1 zgadzam sie w 100 % 06.08.07, 13:05
          jeszcze do wsiowych miejscowosci jadąc. Strata jak nic!!!!!
          idziesz do knajpy, jesz co chcesz, kiedy i ile!! i za niewielka kaskę!!
          to nie egipt czy tunezja!
        • gringo68 to nie do końca prawda 06.08.07, 13:12
          W Kranevie z nowych hoteli dwa są połozone ok. 200 m od plaży - Fregata i
          Bellleview - 5 min spacerkiem, komleks apartamentów Valentine jest niewiele
          dalej od plaży. Dwa nowe hotel przy plaży sąw budowie.

Ja we Fregacie płaciłem też w II połowie sierpnia 2380 zl łącznie za naszą
          trojkę - za 12 noclegów BB, pewnie ten hotel mial na myśli gtw, chociaż podobno
          w Belleview ceny są zbliżone.

A w ciemno nie mam zamiaru jechać - po dwóch dniach jazdy, w upale i ze
          zmęczonym i marudzącycm dziekciem nie chce mi się chodzić po kwaterach...
    • Gość: świstak Re: bułgaria z biurem i ALL INCL. to pomyłka!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 17:52
      oj nie ma to jak dobre rady polaka. każdy jedzie tam gdzie chce i
      jak chce. oczekujemy tutaj dobrych rad i komentarzy a nie licytacji
      kto był taniej i kto miał wieksza wannę. ludzie tu nie o to chodzi.
      pozdrawiam
      • Gość: carewica dobra rada! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 08:04
        ależ ta dobra rada brzmi: nie jedźcie na wczasy do bułgarii z biurem podróży w
        ofercie all!
        proste!
        • bzyk770 Re: dobra rada! 11.08.07, 01:46
          A ja się z wami niezgadzam .byłem tego roku w Bułgarii właśnie all-
          i byłem zadowolony,poniewaz byłem z 2-ką dzieci i na
          lody,frytki,pizzę czy napoje wydałbym duzo więcej.A wczasy dla 4-ro
          osobowej rodziny kosztowały 1600zł/czerwiec/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka