Gość: bulgaria IP: 87.246.25.* 03.09.08, 17:34 Witam. Jestem w SB. Odpowiem na ewentualne pytania. Pogoda wspaniała, ludzi mniej, taniej, wyprzedasz posezonowa, ale wszystko pracuje, morze gorące. mogę też odpoweidzeić na priv. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czarownica2 Re: bulgaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 20:17 To sie wybierz przy okazji do Sozopola, bo warto....daleko nie jest....a jaki klimat....SB to beton i ....no wlaśnie co....??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate28 Re: bulgaria IP: *.tsi.tychy.pl 03.09.08, 21:15 ceny ok? jak kształtują się ceny i gdzie warto coś zjeść dobrego i w dobrej cenie? proszę podac ceny mniej więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: bulgaria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.08, 09:31 A AquaPARK w SB jeszcze czynny? zajefajnie się tam ubawiłem;) w lipcu. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulgaria Re: bulgaria IP: 87.246.25.* 05.09.08, 16:53 1. aqua park - tak jak wszystko funkcjimuje, 2. co do uwagi o sozopolu - to w przeciwieństwie d SB w sozopolu został już tylko klimat - zresztą taki sam jak w SB. Reszta w zasadzie pozamykana i nie bardzo jest co robić. Może w Sb jest za duże zagęszczenie hoteli/apartamentowców, ale dzięki temu wszystko funkcjonuje od połowy czerwca praktycznie do końca września, chociaż cześć knajp zamyka się od połowy września, 3. co do cen do 1/2 litra Kamenicy mozna juz kupić od 0,70 lewa, dzisiaj znadłem np. langustę, popiłem piwem, oczywiści szopska - wyszło 9 leva, Miejsc jest duzo - flagowe to Jenny i Condor - ale na mój gust to jedzenie jest podobne. Do bre są też knajpy w Nesebarze, jedna z nich typowo nastawiona na Polaków - z polskojęzycznymi kelnerami, Odpowiedz Link Zgłoś