IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 02.12.10, 17:58
Czy ktoś może wie, lub się domyśla, jakiego rodzaju osobista więź łączy Angelę z Tejo i z panem Marconim? Jaka to musi być więź, która sprawia, że pomimo swojej oczywistej ignorancji i indolencji w zakresie dziennikarstwa i języka polskiego Angela nadal zajmuje się pisaniem w jelonka.com? W normalnych warunkach osoba taka, jak Angela już dawno zostałaby wyrzucona z pracy i zastąpiona przez kogoś, kto choć trochę zna się na tym fachu, tymczasem Angela nadal tworzy na poziomie niższym od gimnazjalnego i jest zastępcą redaktora naczelnego. Bardzo ciekawe zjawisko.
Obserwuj wątek
    • Gość: *piipi* Re: Angela IP: *.tvk3.pl 02.12.10, 19:17
      *ZAZDROŚNIK/ŚNICA .. °°°°odwal się o Angi ! ~PA*piipi
      • Gość: vvv Re: Angela IP: *.tvk3.pl 28.02.11, 22:06
        a ty co? rodzina?
        • Gość: *piipi* Re: Angela IP: *.customers.d1-online.com 01.03.11, 17:53
          *Hi, ..~UWAZAJCIE ! .. *podrywacze,bo Angela ma już męża ! ... i za takie prowokacyjne
          posty ..możecie stracic ...Z Ę B Y !
          • Gość: vvv Re: Angela IP: *.tvk3.pl 01.03.11, 20:43
            czy ty mi grozisz?
            • Gość: *piipi* Re: Angela IP: *.customers.d1-online.com 02.03.11, 19:23
              nie
              • Gość: vvv Re: Angela IP: *.tvk3.pl 02.03.11, 21:31
                www.jelonka.com/news,single,init,article,32610 pamiętaj o tym zanim napiszesz coś czego możesz potem żałować.
                • Gość: *piipi* Re: Angela IP: *.customers.d1-online.com 02.03.11, 23:13
                  .. zle mnie zrozumiałeś/aś ! .. bo nie mam prawa tutaj ludzi straszyc ! *Hi, ..od tego
                  są ..DUCHY ! Poważnie ..wierzę !
                  ..*ALE ! .. moim postem chciałam tylko obronc Angelę ! .. to taka solidarnośc kobieca.
                  ~PA.*piipi

• Gość: rymcycymcy Re: Angela IP: *.wroclaw.mm.pl 02.12.10, 20:22
      Co się chłopie przejmujesz jakąś tam babą? Ewolucja eliminuje głupotę, więc ją też szybko wyeliminuje. Jak leciałem rano swoją nową bryką przez miasto, to nie jedną taką paniusię spotkałem na drodze. Zawsze na pamiątkę i ku przestrodze zostawiam po nich mokre plamy na asfalcie ;))).
      • Gość: jg73 Re: Angela IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 23.03.11, 20:12
        Moim zdaniem to jest tak, że Angela jest zastępcą Tejo, bo najdłużej siedzi w Jelonce. Przy takiej rotacji "pracowników" (bo trudno mówić o nich dziennikarze) to cud, że tyle wytrzymała, każdy inny sam rezygnuje jak tylko się pozna na M. Tkaczu. Ale może być też tak, że Angela wytrzymała, bo coś ją jednak łączy z oboma panami :) Tak czy inaczej ja Jelonkę.com bojkotuję od dłuższego czasu - nie czytam, nie komentuję, nie lubię. Pzdr
    • Gość: zabobrzanin Re: Angela IP: *.arenanet.net 03.03.11, 13:08
      Co łączy Angelę z TEJO? To proste. TEJO preferuje miernych, ale wiernych. Poza tym jaki profesjonalny dziennikarz chciałby pracować w tym tabloidzie? Zostają tylko tacy, którzy ledwo skończyli gimnazjum. Angela, ze swoimi błędami ortograficznymi i znajomością gramatyki na poziomie ucznia podstawówki, to wręcz symboliczny przykład "profesjonalizmu" "Jelonki".
      • Gość: aaa Re: Angela IP: *.tvk3.pl 03.03.11, 13:51
        Zdaje się jest po dziennikarstwie a te drobne błędy w każdej gazecie się zdarzają. Może nie mają korekty? Nawet jeśli to prawda, że Angela nie jest wybitną pisarką i fotografem to co z tego? Jeśli Tejo ją lubi, czy to nie wystarczający powód by kogoś zatrudnić?
        • Gość: marek Re: Angela IP: 03.03.11, 16:02
          Po dziennikarstwie??? Przecież "Angela" jest dopiero uczennicą szkoły średniej:

www.goldenline.pl/angelika-grzywacz

Nic dziwnego, że pisze artykuły jak mało rozgarnięta uczennica wypracowania szkolne.
          • Gość: aaa Re: Angela IP: *.tvk3.pl 03.03.11, 20:53
            Nie byłbym pewny czy to ona, ale kto wie, różnica między gimnazjum a dziennikarstwem nie jest duża, to taki kierunek o niczym podobnie jak politologia.
            • Gość: aristo Re: Angela IP: 216.105.89.* 03.03.11, 21:58
              Zważywszy na wiek Angeli, przypuszczam, że ona robi tę szkołę średnią zaocznie, dla dorosłych. W młodości jej edukacja zakończyła się zapewne na zawodówce albo gimnazjum/podstawówce. Co do dziennikarstwa, to fakt, że ona uważa się za dziennikarkę, nie znaczy jeszcze, że ma takie wykształcenie. Jest dużo osób parających się dziennikarstwem bez żadnego kierunkowego wykształcenia, a o wykształceniu i kompetencjach Angeli najlepiej świadczą jej teksty.
              • Gość: aaa Re: Angela IP: *.tvk3.pl 04.03.11, 09:48
                ale ona nie jest publicystką tylko posłańcem między władzą a ludem dlatego jakieś szczególne umiejętności czy wiedza nie są jej potrzebne. Musi natomiast otrzymać glejt od władzy, zdobyć zaufanie elity na takie pośrednictwo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka