Dodaj do ulubionych

pytanie o Tele-Pizza

04.12.15, 20:52
Warto zamówić? smaczna?pzdr AM
Obserwuj wątek
    • an-i-ka Re: pytanie o Tele-Pizza 14.12.15, 13:12
      Nie próbowałam z Telepizzy, ale polecam zamówić z Sorrento.

Nie polecam natomiast:
      Warka - pizza jest dobra w lokalu, ale gdy zamawiam z dowozem ciasto strasznie przechodzi zapachem kartonu!
      Teatralna - w smaku spoko, ale dwóm osobom pizza niestety zaszkodziła... więcej nie próbowaliśmy.
      Grande Roma i Pizzeria Romana - tłustawa, dość mała pizza, ale nie najgorsza.
      Pizza King - pierwszy (i ostatni) raz w życiu zamówiłam pizzę a dostałam Mięsnego Jeża. Zdecydowanie najgorsza pizza (o ile to była pizza, bo nie wiem co to tak naprawdę było).

Gdzie zamawiacie pizzę?

• miramarjg Re: pytanie o Tele-Pizza 15.12.15, 22:15
        Ja zamawiam pizzę TYLKO z Pizza King. Najlepsza Pizza w Jeleniej Górze. W momencie jak przenieśli się na Elsnera jakość ich pizzy powala. Trzeba tylko sprawdzić dokładnie pod jaki numer się dzwoni, bo jak zadzwonisz pod stary numer to się nie dziwię, że Ci pizza nie wchodziła...
        • an-i-ka Re: pytanie o Tele-Pizza 16.12.15, 09:02
          A świstak siedzi :)
          • miramarjg Re: pytanie o Tele-Pizza 16.12.15, 22:06
            Serio, szkodzi Ci 14 zł? Zadzwoń, zamów. Jeśli pizza będzie kijowa, to już nigdy nie zamówisz i będziesz ich smarować po internetach.
    • an-i-ka Re: pytanie o Tele-Pizza 19.12.15, 13:15
      Wreszcie spróbowałam. Nie jest idealnie, ale bardzo dobrze. Dobre ciasto, składniki OK, sos czosnkowy średni, nieco rzadki. Pizza przyjechała na czas i była bardzo ciepła.

Nie warto się sugerować cenami ze strony internetowej, tylko z ulotki bo są różne promocje, np. każda duża pizza kosztuje teraz 27 zł (nie pamiętam po ile pozostałe).
      Dla mnie OK.
    • wall-y87 Re: pytanie o Tele-Pizza 11.01.16, 16:47
      Witam kupiłem kabanosy tarczyński z kuponem rabatowym do Telepizzy 3 średnie pizze w cenie 1.
      Niezła promocja ale okazuje się że Jeleniej Góry to nie dotyczy.
      Dzwonie składam zamówienie i mówię do pana że posiadam taki kod a on nagle mówi że nie mają średniego ciasta hahahaha
      Śmiech na sali

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka