Gość: maurycy IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 06.06.01, 19:51 Proponuję aby nasi włodarze występowali na nieużywanym czacie portalu "Karkonosz" http://www.karkonosz.pl/index.htm powiadamiając publicznie społeczność miejska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margott Re: Czat 06.06.01, 23:25 Jestem za - władza powinna iść z duchem czasu i komunikować się ze społeczeństwem za pośrednictwem nowych mediów i tłumaczyć się ze swoich decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bondido Re: Czat IP: *.jgora.dialog.net.pl 07.06.01, 18:39 Może ktoś z czytujących to forum zna chciaż jakiegoś radnego, albo przynajmniej Panią Sprzątaczkę z UM? Trzeba jakąś drogą dać znać władzy, że jest coś takiego jak forum jeleniogórskie na 'gazecie'. Może chociaż e-mail do UM? (pewnie mają na jakimś darmowym serwerze, bo domeną jeleniogórską rządzi filia PWR :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: Czat IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 06.07.01, 10:31 Widac jak nasi włodzrze interesują sie opinią mieszkańcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Czat IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 07.07.01, 01:55 Włodarze pewnie wykorzystują komputer do układania pasjansa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koras Re: Czat IP: *.focal-chi.corecomm.net 07.07.01, 04:18 Gość portalu: kama napisał(a): > Włodarze pewnie wykorzystują komputer do układania pasjansa. Albo do kalkulowania ile by tu jeszcze skubnac z kasy miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Czat IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 07.07.01, 14:37 E..tego to chyba nie potrafią. Kilka razy obserwowałam.Z Wordem jeszcze sobie radzą ale Exel to czarna magia.Wtedy w ruch idą podręczne kalkulatory(pomimo,że komputer stoi obok).Piszę oczywiście o szefach a nie o pracownikach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: Czat IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 08.07.01, 01:14 Mają jeszcze liczydła oraz wszystkie kartoteki trzy razy skopiowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Czat IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 08.07.01, 02:11 Ciekawa jestem czy te kartoteki ujrzą kiedyś światło dzienne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: Czat IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 08.07.01, 01:13 Tego najprostszego Odpowiedz Link Zgłoś