Dodaj do ulubionych

Co prabia Andrzej Piesiak-mój kolega z podstawówki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 08:18
może sam się odezwie, może ktoś wie ?
Obserwuj wątek
    • kazimierzp Prowadzi hurtownię! 28.05.05, 10:19
      Prowadzi hurtownię materiałów instalacyjnych - kanalizacyjnych. Był do 1993
      roku senatorem. Potem nie udało mu się zarejestrować listy do senatu (jako
      członka Kongresu Liberalno Demokratycznego) i przez pewien czas nie działał
      politycznie. W zeszłym roku usiłował wejść w wyborach uzupełniających do senatu
      już w ramach Platformy Obywatelskiej.
      Prywatnie ma bardzo sympatyczną żonę i czwórkę dzieci. Mieszka w Sobieszowie.
      • Gość: kevin Re: Prowadzi hurtownię! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 21:06
        bardzo serdecznie Panu dziękuję
    • Gość: klient Re: Co prabia Andrzej Piesiak-mój kolega z podsta IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 16:12
      Co zarabia Andrzej Piesiak-mój kolega z podstawówki
      • Gość: k. Co porabia Andrzej Piesiak-mój kolega z podstawówk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 15:24
        klient-mów zawsze wyraźnie o co biega tobie ?
        • Gość: wnikliwy Re: Co porabia Andrzej Piesiak-mój kolega z podst IP: *.ppp.tiscali.fr 06.06.05, 18:01
          forum to czy wywolywanie duchow,a moze ma was dosc?
    • Gość: k. Re: Co prabia Andrzej Piesiak-mój kolega z podsta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 22:19
      jakieś namiary, nazwa firmy ew.inne
      • Gość: kolega 22 Re: Co prabia Andrzej Piesiak-mój kolega z podsta IP: *.177.37.201.adsl.snet.net 16.06.05, 15:01
        to forum to nie jest centrum wywiadowczym. Chcesz wiadomosci o kims zapytaj tego
        kogos "( a to ci Kevinek)"-CEP.
    • Gość: k. Re: Co prabia Andrzej Piesiak-mój kolega z podsta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 19:30
      koleś nie dowcipkuj, nie chcesz podać to poda kto inny
      nasz kolega jest śmiertelnie chory i nie mogę go powiadomić
      nie mieszkam obecnie J.G. ani okolicach, stąd kłopoty moje
      może nazwę firmy, telefon,miejscowość lub inne
      • kazimierzp Prowadzi (prowadził) hurtownię 18.06.05, 22:04
        Wiem, że był lub jeszcze jest przedstawicielem firmy osprzętu kanalizacji
        sanitarnej Maabo Tourlen. Mieściło się przy ul. Spółdzielczej. Jego syn
        prowadzi punkt ksero, laminowani itp przy ul. Sudeckiej.
        Andrzej mieszka w Sobieszowie koło szkoły numer 15. Adresów i telefonów nie
        znam!
        Ostatnio też startował do senatu z poparcia Platformy więc spytaj się w biurze
        poselskim PO przy ul. Bohaterów Getta.
        • kazimierzp Mabo Turlen 18.06.05, 22:06
          Tu strona i telefony kontaktowe:
          www.akces.pl/ofirmie.htm
          • Gość: a. Re: Mabo Turlen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 15:48
            dzieki
            czy andrzej kandyduje ?
            • dannyk_ Re: Mabo Turlen 24.08.05, 09:30
              nie, wycofał się
    • Gość: Andrzej Piesiak Re: Co prabia Andrzej Piesiak-mój kolega z podsta IP: *.akces.pl 28.08.05, 19:30
      Cześć odzywam się tak jak chciałeś
      Kontakt andrzej@jgc.pl
      A z kim mam przyjemność
      Andrzej Piesiak
    • Gość: Wierzyciel Re: Co prabia Andrzej Piesiak-mój kolega z podsta IP: 82.139.16.* 04.01.06, 15:48
      Andrzeja Piesiaka malzonka prowadzaca dzialalnosci gospodarcza pod firma AKCES
      CMB upadla z wielkim hukiem. Obecnie siedzi syndyk. A Andrzejek prowadzi spolke
      west... to tak uscislajac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka