Gość: kevin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 08:18 może sam się odezwie, może ktoś wie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kazimierzp Prowadzi hurtownię! 28.05.05, 10:19 Prowadzi hurtownię materiałów instalacyjnych - kanalizacyjnych. Był do 1993 roku senatorem. Potem nie udało mu się zarejestrować listy do senatu (jako członka Kongresu Liberalno Demokratycznego) i przez pewien czas nie działał politycznie. W zeszłym roku usiłował wejść w wyborach uzupełniających do senatu już w ramach Platformy Obywatelskiej. Prywatnie ma bardzo sympatyczną żonę i czwórkę dzieci. Mieszka w Sobieszowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kevin Re: Prowadzi hurtownię! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 21:06 bardzo serdecznie Panu dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Co prabia Andrzej Piesiak-mój kolega z podsta IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 16:12 Co zarabia Andrzej Piesiak-mój kolega z podstawówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Co porabia Andrzej Piesiak-mój kolega z podstawówk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 15:24 klient-mów zawsze wyraźnie o co biega tobie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnikliwy Re: Co porabia Andrzej Piesiak-mój kolega z podst IP: *.ppp.tiscali.fr 06.06.05, 18:01 forum to czy wywolywanie duchow,a moze ma was dosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Co prabia Andrzej Piesiak-mój kolega z podsta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 22:19 jakieś namiary, nazwa firmy ew.inne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega 22 Re: Co prabia Andrzej Piesiak-mój kolega z podsta IP: *.177.37.201.adsl.snet.net 16.06.05, 15:01 to forum to nie jest centrum wywiadowczym. Chcesz wiadomosci o kims zapytaj tego kogos "( a to ci Kevinek)"-CEP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Co prabia Andrzej Piesiak-mój kolega z podsta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 19:30 koleś nie dowcipkuj, nie chcesz podać to poda kto inny nasz kolega jest śmiertelnie chory i nie mogę go powiadomić nie mieszkam obecnie J.G. ani okolicach, stąd kłopoty moje może nazwę firmy, telefon,miejscowość lub inne Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzp Prowadzi (prowadził) hurtownię 18.06.05, 22:04 Wiem, że był lub jeszcze jest przedstawicielem firmy osprzętu kanalizacji sanitarnej Maabo Tourlen. Mieściło się przy ul. Spółdzielczej. Jego syn prowadzi punkt ksero, laminowani itp przy ul. Sudeckiej. Andrzej mieszka w Sobieszowie koło szkoły numer 15. Adresów i telefonów nie znam! Ostatnio też startował do senatu z poparcia Platformy więc spytaj się w biurze poselskim PO przy ul. Bohaterów Getta. Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzp Mabo Turlen 18.06.05, 22:06 Tu strona i telefony kontaktowe: www.akces.pl/ofirmie.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Mabo Turlen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 15:48 dzieki czy andrzej kandyduje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Piesiak Re: Co prabia Andrzej Piesiak-mój kolega z podsta IP: *.akces.pl 28.08.05, 19:30 Cześć odzywam się tak jak chciałeś Kontakt andrzej@jgc.pl A z kim mam przyjemność Andrzej Piesiak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierzyciel Re: Co prabia Andrzej Piesiak-mój kolega z podsta IP: 82.139.16.* 04.01.06, 15:48 Andrzeja Piesiaka malzonka prowadzaca dzialalnosci gospodarcza pod firma AKCES CMB upadla z wielkim hukiem. Obecnie siedzi syndyk. A Andrzejek prowadzi spolke west... to tak uscislajac. Odpowiedz Link Zgłoś