Dodaj do ulubionych

CIMOSZEWICZ TO FACET BEZ JAJ,ZWIAŁ PRZED GERTYCHEM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:34
zagłosuje na gertycha
albo na kaczora
Obserwuj wątek
    • hexl Glosuj, glosuj ale .............. 11.07.05, 11:44
      Gertycha zapewne nie znajdziesz na liście kandydatów!

• Gość: Markus Re: Glosuj, glosuj ale .............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 17:30
        Znajdziesz, jest zarejestrowanym kandydatem w wyborkach prezydenckich
    • mister1 Re: CIMOSZEWICZ TO FACET BEZ JAJ,ZWIAŁ PRZED GERT 11.07.05, 11:59
      Zgodnie z obowiązującym prawem skontaktowałem się z polskim konsulatem ...

Kiedy w latach 80. przebywałem w USA na stypendium, amerykańskie służby
      specjalne próbowały namówić mnie do współpracy, o czym poinformowałem polskiego
      konsula - powiedział marszałek Sejmu Włodzimierz Cimoszewicz.

Trzeba przyznac, ze pan Cimoszewicz byl rzetelnym czlonkiem PZPRu
      ( a ci ze "sluzb specjalnych" pewnikiem mu sie przedstawili : "jestesmy z CIA "
      - bardzo mozliwe, ze Cimoszek zakablowal kogos z opozycyjnych struktur
      emigracyjnych, zdaniem takich cimoszkow i Nowak-Jezioranski i Giedroyc byli
      agentami CIA).

• Gość: zenon5 Re: CIMOSZEWICZ TO FACET BEZ JAJ,ZWIAŁ PRZED GERT IP: *.ppp.tiscali.fr 11.07.05, 18:13
      Masz prace ?masz co jesc?a moze masz inne problemy,kochasz inaczej?Daj sobie
      czlowieku spokoj z takimi haselkami,tu na tym forum rzadzi jelenia gora a nie
      warszawka,spadaj!
      • mister1 Re: CIMOSZEWICZ TO FACET BEZ JAJ,ZWIAŁ PRZED GERT 11.07.05, 19:17
        masz cos do mnie ?
        mister1
        • Gość: zenon5 Re: CIMOSZEWICZ TO FACET BEZ JAJ,ZWIAŁ PRZED GERT IP: *.ppp.tiscali.fr 11.07.05, 19:24
          a mial miec wyrok----------temu odpowiadam!
    • wk53jan Re: CIMOSZEWICZ TO FACET BEZ JAJ,ZWIAŁ PRZED GERT 11.07.05, 19:10
      Tylko chory głosuje na kaczory...

A Cimoszko wreszcie powiedział tym kretynom z tfu!... komisji to co należało
      juz dawno powiedzieć. Jaką wartość mają ekspertyzy tych kretynów
      (znaczy 'ekspertów') wysoko opłacanych, że nie potrafili nawet doczytać, kto
      jest władny do przegłosowania wniosku o wyłączenie? Jaką wartość mają wywody
      np. tego wyrośniętego wszechpolaka, który będąc prawnikiem, nie zna
      podstawowych reguł jakim się powinien podporządkować?
      it. itd

• mister1 Re: CIMOSZEWICZ TO FACET BEZ JAJ,ZWIAŁ PRZED GERT 11.07.05, 19:18
        gdybym glosowal, to tylko na Bartoszewskiego. Ale on jeszcze nie zdecydowal o
        swej kandydaturze.
        • Gość: dawid goldstein Re: CIMOSZEWICZ TO FACET BEZ JAJ,ZWIAŁ PRZED GERT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 12:58
          takie zdechłe forum
          powinni wprowadzić logowanie to by całkiem zanikło
          • Gość: chory czlowiek Re: CIMOSZEWICZ TO FACET BEZ JAJ,ZWIAŁ PRZED GERT IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:43
            Tematy zastepcze wprowadzcie na tym forum. A kysz przybysze.
          • Gość: 1987 Re: CIMOSZEWICZ TO FACET BEZ JAJ,ZWIAŁ PRZED GERT IP: *.ppp.tiscali.fr 12.07.05, 21:47
            ja bym cie zakolczykowal i do wladywostoku!
            • Gość: 1987 Re: CIMOSZEWICZ TO FACET BEZ JAJ,ZWIAŁ PRZED GERT IP: *.ppp.tiscali.fr 12.07.05, 21:48
              to do goldsteina.
              • henryko2 Re: CIMOSZEWICZ TO FACET BEZ JAJ,ZWIAŁ PRZED GERT 13.07.05, 00:09
                Cimoszewicz ma właśnie te j...a, to ta komisja ich nie ma. Wstyd to oglądać.
                Głosuję Na Cimoszkę , fajny chłop.
                • mister1 Cimoszek to arogancki komuch 13.07.05, 08:12
                  jesli lubisz aroganckich komuchow i donosicieli to glosuj na niego
                  ( i nie zapomnij sie ubezpieczyc)
                  • Gość: negus Re: Cimoszek to arogancki komuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:44
                    Odpowiem nie za siebie ale mnie też to dotyczy. Widzę, że powinienem się
                    faktycznie ubezpieczyć.
                    Od takich nawiedzonych jak TY...
                    Facet ma jaja a pozostali tfu! kandydaci robią nerwowe ruchy i coraz gorzej im
                    to wychodzi. Cała ich nadzieja jak zwykle w brygadach moherowych beretów i
                    habitach (bo te nie podkegają sondażom a jest ich od cholery).
                    Pozdro!
                    • mister1 Re: Cimoszek to arogancki komuch 17.07.05, 19:43
                      Jedyny czlowiek, na ktorego chcialbym glosowac to Wladyslaw Bartoszewski - w
                      zadnym razie nie na tego komucha z UBoskiego gniazda, Cimoszka.
                  • hexl Re: Cimoszek to arogancki komuch 25.07.05, 21:30
                    Mister1, możesz podać przykłady arogancji Cimoszewicza? Może czegoś nie
                    widziałam w TV, więc napisz.
                    Wkurza mnie jak na tym forum ktoś podaje jakieś informacje bez podawania
                    konkretnych przykładów.
                    Nie pisz tylko o jego zachowaniu przed komisją, bo tam arogancji nie było!Ten
                    twór pt "Komisja Śledcza" nie próbuje dojść prawdy tylko próbuje oczerniać
                    potencjalnych przeciwników.
    • mister1 Przebieg kariery niezaleznego kandydata: 18.07.05, 17:37
      Wlodzimierz Cimoszewicz:
      "nie zaleze od zadnej partii politycznej"

Przebieg kariery niezaleznego kandydata:
      1971-1990 - PZPR
      1990-1999 - Klub Lewicy Demokratycznej
      1999- do dzisiaj - SLD

cytat na dzis:
      : "Nie zaleze do zadnej partii politycznej"
      • Gość: 123 Re: Przebieg kariery niezaleznego kandydata: IP: *.60.udn.pl 19.08.05, 22:54
        ale chyba widzisz różnicę między "od" a "do" w przytoczonych cudzysłowch?
      • nnina13 Re: Przebieg kariery niezaleznego kandydata: 20.08.05, 23:26
        Jak chciał być na górze, to musiał być w tych układach. Mógł być ewentualnie w
        podziemiu wtedy nie miałby szans na edukację. Czuł chyba że w naszym kraju mimo
        wszystko lewica znów weźmie górę i tak sie stało.
        A co będzie teraz........ nie wiemy.
        Sondaże przekupione, Jarucka przekupiona, sądy zależne,
        Może wie że teraz będzie można odciąć się od SLD (bynajmniej w starym wydaniu)
        czy miałby na tyle sił, wątpliwe
    • Gość: abcu Re: CIMOSZEWICZ TO FACET BEZ JAJ,ZWIAŁ PRZED GERT IP: *.dami.pl 25.07.05, 08:48
      WIZJA
    • Gość: abcu Re: CIMOSZEWICZ TO FACET BEZ JAJ,ZWIAŁ PRZED GERT IP: *.dami.pl 25.07.05, 09:04
      WIZJA!
      Głosuję na Giertycha i Kaczora. Powstaje piękna GierKaczolandia, w której non
      stop działa Komisja Śledcza pod kierownictwem przymilnie, diabolicznie
      uśmiechniętego Maciarewicza. Maciarewiczowi dajcie człowieka, a on już teczkę na
      niego znajdzie! W komisji jeden raz w tygodniu występuje demagogiczny "Koń który
      mówi" RANY!!!.... To nie jest możliwe!!! Jakaś nocna mara......Wolę Donalda!!!
    • Gość: zenon5 Re: CIMOSZEWICZ TO FACET BEZ JAJ,ZWIAŁ PRZED GERT IP: *.ppp.tiscali.fr 25.07.05, 22:19
      Czy moge zadac glupie pytanie?Jaka partia moze na mnie zaglosowac?Na zwyklego
      szaraczka,ktory chcialby zyc w miare normalnie?Zwykle glosuja na partie,ja
      chcialbym to odwrocic.A WIEC WIELCY POLITYCY GLOSUJCIE NA MNIE;LEPIEJ NIE
      BEDZIE ALE BEDZIE NA KOGO ZGONIC.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka