Gość: A MIAŁ MIEC WYROK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:34 zagłosuje na gertycha albo na kaczora Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hexl Glosuj, glosuj ale .............. 11.07.05, 11:44 Gertycha zapewne nie znajdziesz na liście kandydatów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markus Re: Glosuj, glosuj ale .............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 17:30 Znajdziesz, jest zarejestrowanym kandydatem w wyborkach prezydenckich Odpowiedz Link Zgłoś
mister1 Re: CIMOSZEWICZ TO FACET BEZ JAJ,ZWIAŁ PRZED GERT 11.07.05, 11:59 Zgodnie z obowiązującym prawem skontaktowałem się z polskim konsulatem ... Kiedy w latach 80. przebywałem w USA na stypendium, amerykańskie służby specjalne próbowały namówić mnie do współpracy, o czym poinformowałem polskiego konsula - powiedział marszałek Sejmu Włodzimierz Cimoszewicz. Trzeba przyznac, ze pan Cimoszewicz byl rzetelnym czlonkiem PZPRu ( a ci ze "sluzb specjalnych" pewnikiem mu sie przedstawili : "jestesmy z CIA " - bardzo mozliwe, ze Cimoszek zakablowal kogos z opozycyjnych struktur emigracyjnych, zdaniem takich cimoszkow i Nowak-Jezioranski i Giedroyc byli agentami CIA). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: CIMOSZEWICZ TO FACET BEZ JAJ,ZWIAŁ PRZED GERT IP: *.ppp.tiscali.fr 11.07.05, 18:13 Masz prace ?masz co jesc?a moze masz inne problemy,kochasz inaczej?Daj sobie czlowieku spokoj z takimi haselkami,tu na tym forum rzadzi jelenia gora a nie warszawka,spadaj! Odpowiedz Link Zgłoś
mister1 Re: CIMOSZEWICZ TO FACET BEZ JAJ,ZWIAŁ PRZED GERT 11.07.05, 19:17 masz cos do mnie ? mister1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: CIMOSZEWICZ TO FACET BEZ JAJ,ZWIAŁ PRZED GERT IP: *.ppp.tiscali.fr 11.07.05, 19:24 a mial miec wyrok----------temu odpowiadam! Odpowiedz Link Zgłoś
wk53jan Re: CIMOSZEWICZ TO FACET BEZ JAJ,ZWIAŁ PRZED GERT 11.07.05, 19:10 Tylko chory głosuje na kaczory... A Cimoszko wreszcie powiedział tym kretynom z tfu!... komisji to co należało juz dawno powiedzieć. Jaką wartość mają ekspertyzy tych kretynów (znaczy 'ekspertów') wysoko opłacanych, że nie potrafili nawet doczytać, kto jest władny do przegłosowania wniosku o wyłączenie? Jaką wartość mają wywody np. tego wyrośniętego wszechpolaka, który będąc prawnikiem, nie zna podstawowych reguł jakim się powinien podporządkować? it. itd Odpowiedz Link Zgłoś
mister1 Re: CIMOSZEWICZ TO FACET BEZ JAJ,ZWIAŁ PRZED GERT 11.07.05, 19:18 gdybym glosowal, to tylko na Bartoszewskiego. Ale on jeszcze nie zdecydowal o swej kandydaturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid goldstein Re: CIMOSZEWICZ TO FACET BEZ JAJ,ZWIAŁ PRZED GERT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 12:58 takie zdechłe forum powinni wprowadzić logowanie to by całkiem zanikło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chory czlowiek Re: CIMOSZEWICZ TO FACET BEZ JAJ,ZWIAŁ PRZED GERT IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:43 Tematy zastepcze wprowadzcie na tym forum. A kysz przybysze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1987 Re: CIMOSZEWICZ TO FACET BEZ JAJ,ZWIAŁ PRZED GERT IP: *.ppp.tiscali.fr 12.07.05, 21:47 ja bym cie zakolczykowal i do wladywostoku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1987 Re: CIMOSZEWICZ TO FACET BEZ JAJ,ZWIAŁ PRZED GERT IP: *.ppp.tiscali.fr 12.07.05, 21:48 to do goldsteina. Odpowiedz Link Zgłoś
henryko2 Re: CIMOSZEWICZ TO FACET BEZ JAJ,ZWIAŁ PRZED GERT 13.07.05, 00:09 Cimoszewicz ma właśnie te j...a, to ta komisja ich nie ma. Wstyd to oglądać. Głosuję Na Cimoszkę , fajny chłop. Odpowiedz Link Zgłoś
mister1 Cimoszek to arogancki komuch 13.07.05, 08:12 jesli lubisz aroganckich komuchow i donosicieli to glosuj na niego ( i nie zapomnij sie ubezpieczyc) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: negus Re: Cimoszek to arogancki komuch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:44 Odpowiem nie za siebie ale mnie też to dotyczy. Widzę, że powinienem się faktycznie ubezpieczyć. Od takich nawiedzonych jak TY... Facet ma jaja a pozostali tfu! kandydaci robią nerwowe ruchy i coraz gorzej im to wychodzi. Cała ich nadzieja jak zwykle w brygadach moherowych beretów i habitach (bo te nie podkegają sondażom a jest ich od cholery). Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
mister1 Re: Cimoszek to arogancki komuch 17.07.05, 19:43 Jedyny czlowiek, na ktorego chcialbym glosowac to Wladyslaw Bartoszewski - w zadnym razie nie na tego komucha z UBoskiego gniazda, Cimoszka. Odpowiedz Link Zgłoś
hexl Re: Cimoszek to arogancki komuch 25.07.05, 21:30 Mister1, możesz podać przykłady arogancji Cimoszewicza? Może czegoś nie widziałam w TV, więc napisz. Wkurza mnie jak na tym forum ktoś podaje jakieś informacje bez podawania konkretnych przykładów. Nie pisz tylko o jego zachowaniu przed komisją, bo tam arogancji nie było!Ten twór pt "Komisja Śledcza" nie próbuje dojść prawdy tylko próbuje oczerniać potencjalnych przeciwników. Odpowiedz Link Zgłoś
mister1 Przebieg kariery niezaleznego kandydata: 18.07.05, 17:37 Wlodzimierz Cimoszewicz: "nie zaleze od zadnej partii politycznej" Przebieg kariery niezaleznego kandydata: 1971-1990 - PZPR 1990-1999 - Klub Lewicy Demokratycznej 1999- do dzisiaj - SLD cytat na dzis: : "Nie zaleze do zadnej partii politycznej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Przebieg kariery niezaleznego kandydata: IP: *.60.udn.pl 19.08.05, 22:54 ale chyba widzisz różnicę między "od" a "do" w przytoczonych cudzysłowch? Odpowiedz Link Zgłoś
nnina13 Re: Przebieg kariery niezaleznego kandydata: 20.08.05, 23:26 Jak chciał być na górze, to musiał być w tych układach. Mógł być ewentualnie w podziemiu wtedy nie miałby szans na edukację. Czuł chyba że w naszym kraju mimo wszystko lewica znów weźmie górę i tak sie stało. A co będzie teraz........ nie wiemy. Sondaże przekupione, Jarucka przekupiona, sądy zależne, Może wie że teraz będzie można odciąć się od SLD (bynajmniej w starym wydaniu) czy miałby na tyle sił, wątpliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcu Re: CIMOSZEWICZ TO FACET BEZ JAJ,ZWIAŁ PRZED GERT IP: *.dami.pl 25.07.05, 08:48 WIZJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcu Re: CIMOSZEWICZ TO FACET BEZ JAJ,ZWIAŁ PRZED GERT IP: *.dami.pl 25.07.05, 09:04 WIZJA! Głosuję na Giertycha i Kaczora. Powstaje piękna GierKaczolandia, w której non stop działa Komisja Śledcza pod kierownictwem przymilnie, diabolicznie uśmiechniętego Maciarewicza. Maciarewiczowi dajcie człowieka, a on już teczkę na niego znajdzie! W komisji jeden raz w tygodniu występuje demagogiczny "Koń który mówi" RANY!!!.... To nie jest możliwe!!! Jakaś nocna mara......Wolę Donalda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: CIMOSZEWICZ TO FACET BEZ JAJ,ZWIAŁ PRZED GERT IP: *.ppp.tiscali.fr 25.07.05, 22:19 Czy moge zadac glupie pytanie?Jaka partia moze na mnie zaglosowac?Na zwyklego szaraczka,ktory chcialby zyc w miare normalnie?Zwykle glosuja na partie,ja chcialbym to odwrocic.A WIEC WIELCY POLITYCY GLOSUJCIE NA MNIE;LEPIEJ NIE BEDZIE ALE BEDZIE NA KOGO ZGONIC. Odpowiedz Link Zgłoś