Gość: paulos IP: *.dami.pl 10.12.05, 09:36 Ciekawe czy znów będzie wstyd po zaśpiewaniu hymnu polskiego ,jak to było 4 lata temu. Według mnie powinien być odegrany bez zmian ,fałszu i beżczeszczenia .(sory jak zrobiłem błąd) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenon5 Re: MŚ IP: *.ppp.tiscali.fr 10.12.05, 16:44 hymn to jeszcze nic ,byleby nie dali plamy na starcie,dobrze byloby powtorzyc lata 70-te!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wk53jan Re: MŚ 11.12.05, 16:24 A może BEZCZESZCZENIA ? (zbezczeszczenia, zbezczeszczony, zbezcześcić itd) Jak brak słownika a pamięć zawodzi, proponuję używać słów łatwiejszych, to akurat nie jest łatwe. Odpowiedz Link Zgłoś
wk53jan Re: MŚ 11.12.05, 16:27 Wpisując się w wątek bezczeszczenia polskiego hymnu, to słyszałem, że tym razem ma go zaśpiewać Mandaryna....brrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strejner Re: MŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 17:15 Nie zaśpiewać, a wybełkotać. Odpowiedz Link Zgłoś
wk53jan Re: MŚ 11.12.05, 17:55 Ale podobno kiedyś na koncercie bisowała 6 razy(purystów uprzedzam, że wiem, iż nie można 6 x bisować, bo to pleonazm) po czym - zmęczona i wzruszona - zapytała, jak jeszcze długo ? W odpwoiedzi: aż się nauczysz śpiewać. Jeśli opowiadam stare dowcipy, już milknę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla Re: MŚ IP: *.dami.pl / *.dami.pl 11.12.05, 20:21 Tylko M.Rodowicz, jak w 74" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś