Gość: Patrycja IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.12.06, 17:33 Ktoś zna dobrą kosmetyczkę, która myje ręce pokazdym zabiegu, dezynfekuje narzedzia i zna sie na swojej robocie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jaśka Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.06, 01:57 Ja znam Becię przy ul.A.Krajowej 13.Sprawdź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SSS Re: kosmetyczka IP: *.jgora.dialog.net.pl 28.12.06, 14:05 Sprawdze, a jak nazywa się ten zakład i jak ma na imie ta kosmetyczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaśka Re: kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 21:04 Nie wiem jak się nazywa zakład ale wiem jak ma na imię jego właścicielka BEATA. Ja byłam i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 21:30 rewelacja, myje ręce po zabiegu!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja Re: kosmetyczka IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.12.06, 19:54 To nie jest śmieszne, byłam u takiej jednej ostatnio na Wojska Polskiego, co nawet lampy nie miała. Brwi mi tak wydepilowała, ze sama bym to lepiej zrobiła.... Z tymi kosmetyczkami to różnie bywa, czasem praktykantki są lepsze niz ich szefowe-doswiadczone kosmetyczki. Dlatego piszcie, kto pyta-nie bładzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka do patrycja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 23:09 witam,znalazlas dobra kosmetyczke? tak mnie wlasnie naszlo,ze tez by sie przydalo pojsc,a nie bylam jeszcze :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: kosmetyczka IP: *.jgora.dialog.net.pl 30.01.07, 18:12 Ja chodze do Pani Justyny do INSTYTUTU PIĘKNA... To jest w budynku na rogu Konopnickiej i Solnej! Chyba Konopnickiej 6 - schodami na pierwszym piętrze!! Bardzo fajnie, czysto, a przede wszystkim profesjonalnie. Wiem za co place! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kosmetyczka IP: *.jgora.dialog.net.pl 30.01.07, 21:57 A byl ktos u kosmetyczki na ul. Pionierow...?? od ratusza (Pyrnej chaty) w gore po lewej stronie tam jest tez fryzjer, tipsy a do kosmetyczki sie wchodzi schodami w dol.... co o niej sadzicie?? Odpowiedz Link Zgłoś