Dodaj do ulubionych

Rewolucja w Urzedzie Miasta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 20:24
dzis kilku naczelników i kilkunastu pracowników UM zostało zwolnionych ,
podobno powstala nowa struktura urzedu
Obserwuj wątek
    • Gość: mad Re: Rewolucja w Urzedzie Miasta IP: *.233.udn.pl 31.01.07, 20:35
      ..nic nie wiem, a wiadomo kto został zwolniony???
      • Gość: ss Re: Rewolucja w Urzedzie Miasta IP: 88.156.80.* 31.01.07, 21:40
        A kogo to wogóle obchodzi. Też mi sensacja.....
        • Gość: . zmiany w radach nadzorczych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 22:09
          tez sie odbyly
          • Gość: tom Re: zmiany w radach nadzorczych IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.01.07, 23:38
            a jakie konkretnie
    • Gość: mirek Re: Rewolucja w Urzedzie Miasta IP: *.231.udn.pl 01.02.07, 00:36
      jakies konkrety??
      • Gość: . Re: Rewolucja w Urzedzie Miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 07:53
        figa z makiem ;)
        • Gość: Myslnik Re: Rewolucja w Urzedzie Miasta IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.02.07, 23:03
          Dzis weszła nowa struktura organizacyjna urzędu powstały nowe wydziały, inne
          zlikwidowano lub połączono i wypowiedzenia dostało 15 osob w tym m.in P. M
          Jaskólski z architektury, P. Wach z wydzialu oświaty, P. Tęcza z Obsługi
          technicznej i inni ktorych nazwisk nie znam oraz wymieniono wszystkie rady
          nadzorcze w spółkach, widac więc ze po zapoznaniu się z urzędem i pracownikami
          ruszyło wszystko ostro do przodu
          • Gość: monisia Re: Rewolucja w Urzedzie Miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 10:08
            aż strach pomyśleć co będzie po zapoznaniu się z miastem!
            • Gość: wróbel Re: Rewolucja w Urzedzie Miasta IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.02.07, 10:45
              monisia. dobre sobie
              • Gość: mad Re: Rewolucja w Urzedzie Miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 12:16
                Cieszę się że w końcu nastąpiły zmiany personalne tak długo oczekiwane, w końcu
                nie ma ludzi niezastąpionych. A swoją drogą ciekawe gdzie znajdą zatrudnienie
                zwolnieni naczelnikowie wydziałów.
                • Gość: ... Re: Rewolucja w Urzedzie Miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 18:53
                  JUŻ MASZ ODPOWIEDŹ. sZWAGIERKA PREZYDENTA
    • Gość: gorjel Nareszcie zmiany IP: *.233.udn.pl 02.02.07, 13:06
      lepiej późno niż wcale.
      • Gość: monisia Re: Nareszcie zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 13:18
        wy*******ić wszystkich, na ich miejsca wsadzić kolesiów i rodzinę!
        • Gość: mazia Re: Nareszcie zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 11:50
          Rewolucja by była jak by się wywaliło zramolałych starych urzędasów a na ich
          miejsce młodych wykształconych i ambitnych. A to co teraz to przerabialiśmy
          wielokrotnie...
          • Gość: popik Re: Nareszcie zmiany IP: *.233.udn.pl 04.02.07, 10:55
            Mazia ty też bedziesz kiedyś w wieku emerytalnym, no chyba,ze ktos wcześniej
            wdroży projekt ze osoby o takich rozumakach to tylko eutanazja!
            Tu chodzi o osobiste wycieczki nowo wybranej władzy. Zobaczcie nazwiska
            zwolnionych , ich drogę zawodową, umiejętności i sympatie polityczne (urzędnik
            tez człowiek ma prawo mieć poglady)Dlaczego nie mówi się o zarzutach!, bo ich
            nie ma? czy co 4 lata ma byc czystka to jak tu mówić o lojalności, do kogo?
            Przekonały się juz te osoby, ktorych odprawiono, ze nie warto się starać dla
            miasta. taka jest prawda. Jak będziesz spolegliwy i usłużny albo kapuś to
            mozesz liczyc na awans - jak pracujesz byle jak ale jesteś z otoczenia to głowa
            ci nie spadnie! Tyle agresji jest w ludziach ,ze aż strach zyć w Polsce,
            dlatego tylko emigracja. Dlaczego nikt nie pisze co złego Ci ludzie zrobili, a
            pisze się tlk, ze dobrze się stało, ze Prezio idzie w dobrym kiernku. To się
            zobaczy dopiero , teraz to tylko pobozne zyczenia. Zmiany nalezałoby chyba
            zaczynać od siebie , swojej rodziny - wtedy jest to moralne, a tak to czystki
            ludzi Kusiaka. szkoda ze Kusiak nie przewidział tego i sam nie zrobił czystki
            ludzi Obrębala. sam wyjeżdzam bo nie mogę patrzeć na tych niedouczonych
            sudencikow obrębala.
            • Gość: kici Re: Nareszcie zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 11:26
              popik popieram Ciebie w 100%.
            • Gość: mazia Re: Nareszcie zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 11:44
              Koleżko chodziło mi o takich którzy się nie sprawdzają. O takich że jak chcesz
              coś załatwić to natrafiasz na ściane nie do przebicia. Wyciągasz pochopnie
              wnioski. A znam takich zwolnionych młodych i pomocnych bardzo. Nie mówiłam o
              takich w wieku przed emerytalnym.Bardzo chyba chcesz się dowartościowac tymi
              wykładami.
            • Gość: mazia Re: Nareszcie zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 11:46
              Jak byś przemyślał co tam napisałam to byś zauważył że chodziło mi że to
              czystka właśnie:)Pałasz chęcią wykrzyczenia się i nawet nie czytasz uważnie co
              ktoś pisze.
              • Gość: kris46 Re: Nareszcie zmiany IP: 212.244.79.* 05.02.07, 18:08
                anie wiecie czy się zmienił kierownik cmentarza?
                • Gość: zenon5 Re: Nareszcie zmiany IP: 91.168.6.* 05.02.07, 18:18
                  nie zmienil sie,ale dostal lopaty z nierdzewnej stali,maja zapewniac
                  niesmiertelnosc!
                  • Gość: ja Re: Nareszcie zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 13:19
                    brawo katolicy!
    • mazia tak OT 07.02.07, 01:55
      to dementuje ze mazia to nie ja :)))
      Ja jestem mazia zawsze zalogowana :P

PS
      mazia, ktos Ty?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka