Gość: ksywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 20:24 dzis kilku naczelników i kilkunastu pracowników UM zostało zwolnionych , podobno powstala nowa struktura urzedu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mad Re: Rewolucja w Urzedzie Miasta IP: *.233.udn.pl 31.01.07, 20:35 ..nic nie wiem, a wiadomo kto został zwolniony??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Rewolucja w Urzedzie Miasta IP: 88.156.80.* 31.01.07, 21:40 A kogo to wogóle obchodzi. Też mi sensacja..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . zmiany w radach nadzorczych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 22:09 tez sie odbyly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: zmiany w radach nadzorczych IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.01.07, 23:38 a jakie konkretnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Rewolucja w Urzedzie Miasta IP: *.231.udn.pl 01.02.07, 00:36 jakies konkrety?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Rewolucja w Urzedzie Miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 07:53 figa z makiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myslnik Re: Rewolucja w Urzedzie Miasta IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.02.07, 23:03 Dzis weszła nowa struktura organizacyjna urzędu powstały nowe wydziały, inne zlikwidowano lub połączono i wypowiedzenia dostało 15 osob w tym m.in P. M Jaskólski z architektury, P. Wach z wydzialu oświaty, P. Tęcza z Obsługi technicznej i inni ktorych nazwisk nie znam oraz wymieniono wszystkie rady nadzorcze w spółkach, widac więc ze po zapoznaniu się z urzędem i pracownikami ruszyło wszystko ostro do przodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monisia Re: Rewolucja w Urzedzie Miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 10:08 aż strach pomyśleć co będzie po zapoznaniu się z miastem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróbel Re: Rewolucja w Urzedzie Miasta IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.02.07, 10:45 monisia. dobre sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad Re: Rewolucja w Urzedzie Miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 12:16 Cieszę się że w końcu nastąpiły zmiany personalne tak długo oczekiwane, w końcu nie ma ludzi niezastąpionych. A swoją drogą ciekawe gdzie znajdą zatrudnienie zwolnieni naczelnikowie wydziałów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Rewolucja w Urzedzie Miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 18:53 JUŻ MASZ ODPOWIEDŹ. sZWAGIERKA PREZYDENTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorjel Nareszcie zmiany IP: *.233.udn.pl 02.02.07, 13:06 lepiej późno niż wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monisia Re: Nareszcie zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 13:18 wy*******ić wszystkich, na ich miejsca wsadzić kolesiów i rodzinę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazia Re: Nareszcie zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 11:50 Rewolucja by była jak by się wywaliło zramolałych starych urzędasów a na ich miejsce młodych wykształconych i ambitnych. A to co teraz to przerabialiśmy wielokrotnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popik Re: Nareszcie zmiany IP: *.233.udn.pl 04.02.07, 10:55 Mazia ty też bedziesz kiedyś w wieku emerytalnym, no chyba,ze ktos wcześniej wdroży projekt ze osoby o takich rozumakach to tylko eutanazja! Tu chodzi o osobiste wycieczki nowo wybranej władzy. Zobaczcie nazwiska zwolnionych , ich drogę zawodową, umiejętności i sympatie polityczne (urzędnik tez człowiek ma prawo mieć poglady)Dlaczego nie mówi się o zarzutach!, bo ich nie ma? czy co 4 lata ma byc czystka to jak tu mówić o lojalności, do kogo? Przekonały się juz te osoby, ktorych odprawiono, ze nie warto się starać dla miasta. taka jest prawda. Jak będziesz spolegliwy i usłużny albo kapuś to mozesz liczyc na awans - jak pracujesz byle jak ale jesteś z otoczenia to głowa ci nie spadnie! Tyle agresji jest w ludziach ,ze aż strach zyć w Polsce, dlatego tylko emigracja. Dlaczego nikt nie pisze co złego Ci ludzie zrobili, a pisze się tlk, ze dobrze się stało, ze Prezio idzie w dobrym kiernku. To się zobaczy dopiero , teraz to tylko pobozne zyczenia. Zmiany nalezałoby chyba zaczynać od siebie , swojej rodziny - wtedy jest to moralne, a tak to czystki ludzi Kusiaka. szkoda ze Kusiak nie przewidział tego i sam nie zrobił czystki ludzi Obrębala. sam wyjeżdzam bo nie mogę patrzeć na tych niedouczonych sudencikow obrębala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kici Re: Nareszcie zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 11:26 popik popieram Ciebie w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazia Re: Nareszcie zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 11:44 Koleżko chodziło mi o takich którzy się nie sprawdzają. O takich że jak chcesz coś załatwić to natrafiasz na ściane nie do przebicia. Wyciągasz pochopnie wnioski. A znam takich zwolnionych młodych i pomocnych bardzo. Nie mówiłam o takich w wieku przed emerytalnym.Bardzo chyba chcesz się dowartościowac tymi wykładami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazia Re: Nareszcie zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 11:46 Jak byś przemyślał co tam napisałam to byś zauważył że chodziło mi że to czystka właśnie:)Pałasz chęcią wykrzyczenia się i nawet nie czytasz uważnie co ktoś pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris46 Re: Nareszcie zmiany IP: 212.244.79.* 05.02.07, 18:08 anie wiecie czy się zmienił kierownik cmentarza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: Nareszcie zmiany IP: 91.168.6.* 05.02.07, 18:18 nie zmienil sie,ale dostal lopaty z nierdzewnej stali,maja zapewniac niesmiertelnosc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nareszcie zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 13:19 brawo katolicy! Odpowiedz Link Zgłoś
mazia tak OT 07.02.07, 01:55 to dementuje ze mazia to nie ja :))) Ja jestem mazia zawsze zalogowana :P PS mazia, ktos Ty? Odpowiedz Link Zgłoś