Dodaj do ulubionych

Szukam kogoś z Czernicy na forum!?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 07:24
Jeśli ktoś trafi na ten wpis a spełnia ten jeden skromny wymóg,to b. proszę o
re:-----Czy nazw3a Jelenia Góra pochodzi może od tego,że kiedyś dawno temu,oj
nawet bardzo zbirały się jelenie z oklicy-urządzały rykowisko? Tak sam sobie
wyjaśniam,choć pewnie nie ma nic w tym prawdy.Mam nadzieję że nikogo nie
obraziłem iikogo z miasta.
Obserwuj wątek
    • Gość: ant Re: Szukam kogoś z Czernicy na forum!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 14:08
      Czyżby z miejscowości o którą mi chodzi nikt bywał na forach?Niemożliwe
      • Gość: ant Re: Szukam kogoś z Czernicy na forum!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 07:41
        Co ma pie4rnik do wiatraka? Otóż ma!:Wiatrak może być w kształcie piernika..
        ha ha...Tak i w tym przypadku pytam o Czernicę, tę obok którj leży J.G?

tak
    • Gość: poiu Re: Szukam kogoś z Czernicy na forum!? IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.02.07, 08:45
      Od rykowiska to szukałbym początku nazwy miejscowości Ryki :-) (nie sprawdzałem ale tak mi sie nasunęło, pewnie błędnie).
      A legendę o powstaniu JG masz tutaj:
      www.sudety.it/index/artykuly/ID,7
      A tak przy okazji, to jaki związek ma tytuł watku z treścią postu ?
      Tylko mi proszę nie prawić o "czytaniu ze zrozumieniem"
      • Gość: ant Re: Szukam kogoś z Czernicy na forum!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 11:30
        Dziwne nawet bardzo,że nikt nie chce się przyzać do swego pięknego miejsca
        zamieszkania-miejsca gdzie dziwnym zbiegiem okoliczności nie mieszkam!?
    • Gość: ant Re: Szukam kogoś z Czernicy na forum!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 16:37
      No niestety jest mi przykro ,że z takiej fajnej miejscowości jaką jest
      m\niewątpliwie Czernica nikt się nie odezwał choć minęło tyle czsu,od kiedy
      dałem post!? A może nikt nie chce się przyznać do miejsca zamieszkania?nie
      rozumiem tego,tak jak mnie nie przekonuje fakt że nikt nie zaszedł na tę
      stronę!Bye bye CZERNICA
    • Gość: leo Re: Szukam kogoś z Czernicy na forum!? IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.07, 06:48
      No właśnie! Ja też szukam swojego szczęścia w Czernicy!? Swojej nieosiągalnej
      miłości! Taki stan rzeczy jest cholernie trudny- czasem mnie
      przerasta.....Dlaczego tak? Dlaczego w ten sposób? Czy napraedę nie ma innego
      rozwiązania? Co mam zrobić w tej sytuacji? Czyja to wina? Moja ,że się za
      wcześnie urodziłem? Może całe to nasze życie jest tylko przypadkiem?,dziwnym
      czasen zbiegiem okloiczności? Niewątpliwie niewytłumaczalnym w żaden
      sposób?!!!!!!!!!!!!
      • Gość: poiu Re: Szukam kogoś z Czernicy na forum!? IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.03.07, 11:17
        Nigdy bym nie wpadł na pomysł szukania swojej dawnej miłości poprzez interenet. Jeszcze pewnie należałoby podać nazwisko oblubienicy. Jakieś szczegóły. W końcu wyszła pewnie za mąż i zmieniła nazwisko. A trzeba ja jakoś zidentyfikować.
        Juz widzę radość mężą na info od dzieci, że jakiś sentymentalny typek szuka po sieci ich mamę i żonę ich ojca... ha! ha!...
        • Gość: oktawia Re: Szukam kogoś z Czernicy na forum!? IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.07, 10:07
          Takie kontakty cieszą ale bywa że i komplikują życie.Np. moja znajoma poznała
          kiedyś tam sympatycznego pana w sanatorium.Póżniej znajomość już nie była tak
          miła,bo zaczęły się telefony do domu,jakieś prezenty,w końcu związane z tym
          kłopoty rodzinne.Pan podobno zakłócił jej spokój i harmonię w domu.Ja nie wiem
          jak można być takim egocentrykiem i myśleć tylko o własnych emocjach!Wstyd.Muszę
          kończyć bo szefowa idzie!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Celina Re: Szukam kogoś z Czernicy na forum!? IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.07, 23:18
            No jak to nie wiesz?Panowie w okresie andropauzy świrują na całego,a kiedy im
            to mija okazuje się,że zbyt dużo ludzi po drodze zranili i nie ma już co
            sklejać!Szkoda tylko ich partnerek,które dla nich poświęciły swoje
            najpiękniejsze lata!Niektórzy starają się wszystko naprawić,ale nie każdy wie,że
            raz zraniona kobieta nigdy nie zapomina.Próbóje z różnych względów wybaczyć ,ale
            nigdy nie zapomina!czasami cuda się zdarzają,jak poczują się znów bezpiecznie w
            ramionach swojej drugiej połowy.Wzrośnie poczucie ich wartości,którą partner
            zdeptał!
            • Gość: A Re: Szukam kogoś z Czernicy na forum!? IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.07, 23:19
            • Gość: Iwan Re: Szukam kogoś z Czernicy na forum!? IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.07, 23:31
              Dajcie spokój z andropauzą kobitki.Wy też macie takie tam....Jakbyście nie
              pozwalały,to my chłopy też siedzielibyśmy spokojnie na d....Ale wam imponuje jak
              jakiś men zawiesi na was oko!!!!!!!!A swoją drogą chylę czoło przed żonami,które
              przęłknęły poniżenie i dalej nam gacie piorą!TO ONE MAJA KLASE,a nie wy
              prowokatorki!
            • kanalsueski do Celinki 16.05.07, 23:17
              A ja mam jeszcze daleko do andropauzy i nie świruję.Co ty na to Celinko?Wolna
              jeszcze jesteś?Uwiedż mnie jak tamta leo chcę pocierpieć!Też chcę żeby mi było
              chociaż przez chwilę cholernie ciężko żyć.PLIS :)
          • yoyboy Re: Szukam kogoś z Czernicy na forum!? 15.05.07, 22:52
            Ej,a ta twoja koleżanka to nie jest przypadkiem prowokatorką ?Takie namącą a
            potem udają niewiniątka i biedne ofiary.Przeczytaj sobie "sanatoryjne łowy" na
            naszym forum i pomyśl./to do oktawii/
      • muszelkaa6 Re: Szukam kogoś z Czernicy na forum!? 25.03.07, 21:56
        Uważaj dziadziusiu,żebyś nie stracił tego co masz w domu!Myślisz,że twoja żona
        jest ślepa!Jak żyje z tobą tyle lat,to zna cię na wylot ichociaż nic nie mówi to
        napewno cię już dawno rozgryzła!Wcale się nie żdziwię jak od ciebie ucieknie.Aty
        bidoku zostaniesz sam z wirtualnymi mażeniami.Ftycznie rzecz biorąc cholernie
        trudny stan będziesz miał Leo Don Huanie jak twoja żona się wkyrzy iucieknie.Mam
        bardzo dużo takich praypadków w swojej pracy!Sam sobie będziesz winny.Chyba
        rzeczywiście się za wcześnie urodziłeś jak nie możesz zrozumieć takich prostych
        rzeczy!W tej sytuacji lepiej zadbaj o żone,bo w łóżku każda kobieta czuje,jak
        jest coś nie tak!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Igna Re: Szukam kogoś z Czernicy na forum!? IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.07, 08:42
        To szukaj po drugiej stronie Polski psycholu,a nie w Czernicy,bo domyślam się
        kim jesteś!
        • jupiter000 Re: Szukam kogoś z Czernicy na forum!? 12.05.07, 22:52
          Lubię sobie wieczorami powędrować po różnych forach i poczytać.Czernica kojarzy
          mi się trochę pechowo,bo kiedyś złapałem tam gumę,niedaleko kościoła
          ewangelickiego.Co do samej Czernicy to jestem daleki od euforii i zachwytu jak
          niektórzy tutaj piszą.Ot,przeciętna polska wioska,nie wyróżniająca się od
          tysięcy innych.Zaciekawił mnie jednak gościu,co to wyznaje miłość przez
          neta.Facet,tyś chyba zgłupiał do reszty!Jak masz jaką kobitke i odwraca się do
          ciebie tyłkiem to z pewnością już ten post przeczytała.Po mojemu to jest
          tak:jedna miłość kto wie czy będzie osiągalna,a osiągalna pewnie już nigdy nie
          będzie osiągalna w 100% jeżeli wogóle ci się uda ją zatrzymać po czymś takim.Jak
          masz chłopie jaja to coś wybierz,bo trójkąty zwłaszcza emocjonalne,to najbliższa
          droga do zawału zwłaszcza jak piszesz,że jesteś dość wiekowy.Pozdrawiam
          wszystkich forumowiczów z Jelonki.
      • Gość: ktos do leo Re: Szukam kogoś z Czernicy na forum!? IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.07, 22:47
        Z tej twojej oblubienicy,to jest niezłe ziółko,skoro wchodzi w jakieś
        trójkąty!Ma to swoją nazwę,ale ty też nie jesteś lepszy!A życie niestety nie
        jest przypadkiem,tylko my nie mamy zasad i depczemy to co mamy.Albo jak
        niektórzy wpychamy się wczyjeś życie,kierując się popędem a nie mózgiem.Nie
        zastanawialiście się przypadkiem,że ktoś cierpi albo płacze z waszego
        powodu?Czerniczanin.
      • kanalsueski do leo 01.05.07, 10:59
        Ja jestem z Czernicy,jak znasz nr.domu to spróbuję cię skontaktować z tą
        nieosiągalną miłością ijuż będzie osiągalna.Powiedz tylko czy mieszka na prawo
        od szkoły czy na lewo,bo jak poniżej nr.150 to moje terytorium i pójdzie łatwo,a
        jak w drugą str. to najwyżej wsiądę na rower.Acha mam nadzieję,że będziecie
        stanowić szczęśliwy czworokącik,bo waszym połówkom też się coś należy.Tak jest
        trendy nie sądzisz leo?A jak do tego dzieci się wymieszają to nic więcej do
        szczęścia nie trzeba.Też bym tak chciał ino jestem singlem.Jedno twoje słowo i
        przyprowadzę ci tą Jolkę,Elkę czy inną Maryśkę z całym dobytkiem.
    • Gość: Igor Re: Szukam kogoś z Czernicy na forum!? IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.07, 22:34
      Ja do Leo.Chłopie,nie szalej bo nie warto!Sam to przeżyłem i okazało się ,że się
      pomyliłem,tylko było już za póżno.Takie młode za plecami śmieją się z nas,nawet
      jak są zamężne i wydaje się nam Bóg wie co,to i tak młody mąż wygra z
      podstarzałym pierdzielem.One mają tylko niezły ubaw.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka