04.10.11, 13:29
Witam! Jesteśmy na etapie kupna okien do naszego domku, ale nie wiemy jakie okna wybrać! Jakiego producenta, jaki profil i ile komór. Co mi doradzicie?
Obserwuj wątek
    • ikaria80 Re: OKNA PCV 05.10.11, 14:43
      Osobiście jestem szczęśliwą posiadaczka drewnianych okien mało znanej firmy Humdrex. Rewelacyjnie się sprawdzają w kuchni, łazience i reszcie pomieszczeń.Ale to tylko takie moje odkrycie po długich poszukiwaniach drewnianych okien za normalną cenę.
    • antekantoni Re: OKNA PCV 08.10.11, 18:57
      Z własnego doświadczenia polecam trzyszybowe okna firmy oknoplast kraków. Te które mam w domu są sześciokomorowe, kolor - złoty dąb.
    • jacek31_gazeta Re: OKNA PCV 09.10.11, 11:28
      kieruj się parametrami (przenikanie ciepła) i ewentualnie gwarancją. dopiero później zapytaj o opinię na temat konkretnego producenta.
    • marta80_rogal Re: OKNA PCV 14.10.11, 15:48
      Ja ciebie stać to bierz 7 lub 9 komorowe. Trochę drogie, ale nie będziesz żałować.
      • Gość: cobra Re: OKNA PCV IP: *.bb.sky.com 20.10.11, 20:15
        Jak każdy kowalski chce mieć okna ciepłe, za odpowiednią cenę i dobrej firmy. Nie mam zamiaru kupować dziadostwa. Zastanawiam się nad drutex, oknoplast i jeszcze mam na oku pare innych firmy.
        • wian2 Re: OKNA PCV 23.10.11, 22:09
          mam okna pcv ( około 10 lat) trzeba wymienić uszczelki. Wiatr wieje. poszukuje uszczelek do wymiany. Gdzie ich szukać? za pomoc dziekuje
      • termoplast Re: OKNA PCV 05.11.11, 07:13

marta80_rogal napisała:

> Ja ciebie stać to bierz 7 lub 9 komorowe.

Kto robi takie okna???
        • Gość: Marek Re: OKNA PCV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.11, 10:27
          Zobacz test okien ITB jedynie Oknoplast Stollar Budvar spełniają deklarowane parametry
          www.stolarkavip.pl/okiem-eksperta/marketing/890-okna-niezbadane-problemy.html
          • termoplast Re: OKNA PCV 09.11.11, 18:53
            Stona nie działa. Z Budvarem to bym tak nie wyrywał się do przodu.
            Poczytaj opinie na forum oknonet...
            • nowy_tu Re: OKNA PCV 10.11.11, 10:02
              Witam
              Widze żo moji wykonawcy też pojawili sie na forum.
              Polceam powyższą firmę - termo-plast. A co do okien, najllepiej podjechać do Ząbek (rzut kamieniem od Wawy) no i sprawdzić jaki profile oferują. Z tego co się orientowałem każda firma miała przekrojony profil.
    • Gość: maly_czlek Re: OKNA PCV IP: 31.187.12.* 08.06.12, 07:15
      wiesz ciężko coś doradzić, jak nie wiadomo jakie Ty masz upodobania, ale jeśli chcesz mieć dobrej jakości okna zobacz sobie na oknawimarol.pl
      • xfinlandia Re: OKNA PCV 12.06.12, 22:47
        Wiemy wiemy. Okna Wimarol reklamują się na każym możliwym forum takimi tanimi chwytami.
        Najśmieszniejsze jest to, że taki post jest opłacony, bo admin go nie usunie - zwyczajne ma to w D..
    • Gość: Maciej Sielski Re: OKNA PCV IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.12, 14:29
      Widziałem że Budvar ma okna chyba nawet z większą niż standardowo liczbą komór. Musisz sobie sprawdzić, jeśli jeszcze nie kupiłeś to warto podpatrzeć co oni tam oferują. Słyszałem o tym produkcie ale nie znam dokładnie szczegółów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka