Gość: iw1975 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 11:21 czy ktoś może polecić solidną ekipę do położenia dachówki ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna Karasek Re: dekarz IP: *.vtelecom.pl 30.10.13, 13:02 Witam, Pozwoliłam sobie napisać na tym forum aby przestrzec przed niekompetentnym partaczem " dekarzem" działającym na terenie lubelszczyzny, Michałem Rybaczek MICH-DACH Bystrzejowice. Zimą zamieć wdmuchała śniegu pod dachówkę a na wiosnę przykre doświadczenie, po płatwiach koszowych leje się woda, przecieka przy kominie, woda z topniejącego śniegu nie wpływa do rynny lecz po konstrukcji drewnianej na skutek źle zamocowanej membrany nie mówiąc o dachu pełnym dziur w folii i pociętej blasze w koszach. Pan pseudodekarz przyjechał, obejrzał i zobowiązał się do poprawy, której nie wykonał przez 7 miesięcy, co więcej teraz umywa ręce, żąda ekspertyzy wad, które notabene sam zaakceptował. PRZESTRZEGAM, NIECH TEN PARTACZ NIE WYKONUJE WASZYCH DACHÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: dekarz IP: *.nplay.net.pl 28.04.14, 19:50 witam Czy moge prosić o jakiś kontakt z Panią - tez mam problem z tym Panem i moim dachem. Odpowiedz Link Zgłoś